עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלומר לאור התגובה הקודמת שלך קצת למעלה אתה בעצם שואל מדוע שהבחור בסרטון לא יקשור לעצמו כמה פלטות כדי שיוכל להישען אחורה ולמשוך למעלה יותר משקל?
בעזהי"ת
לא ממש. נקודת ההנחה שאני הבנתי כאן, מדברת על שילוב חיובי של מאסת שריר גבוהה יותר (דוגמת האדקטורים וכל הפוסטריור צ'יין, בסקוואט - לעומת הקואדריספס של פשיטת הברכיים, או באמת דוגמת הפוש פרס מול הפרס הרגיל) המאפשרת משקלי עבודה גבוהים יותר. אני מתקשה לראות את נקודת ההנחה הזו בתור אמירה מוחלטת שמתוכה השאלה שלי אודות תפקיד הלטיסימוס דורסי בתרגיל הטרייספס, מקבלת מענה.
אם כבר אז השאלה תראה כזו: מה ההבדל העקרוני (מעבר להשלכות על בריאות עמוד השדרה וכן הלאה, שלצורך העניין נתעלם מהן כרגע) בין שילוב לטיסימוס דורסי בתחילת התנועה של תרגיל הטרייספס, ובין שילוב זוקפי הגיו בתחילת התרגיל הליצני בסרטון? או בין הדיון הזה? http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=21854
לא מדובר בקיצור טווח תנועה כדי להרים משקלים אדירים. מדובר בתנועה שמערבת מאסת שריר יותר גדולה כדי להרים משקלים יותר גדולים. אתה יודע, כמו סקוואט מול פשיטות ברכיים.