הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה 2011 - יוצאים לדרך חדשה SS

• פותח/ת השרשור
---------- התגובה התווספה ב 23:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

פציעות כבר יש לי: שברי מאמץ, פציעה בכתף שעומדת להחלים..

אז הייתי נזהר קצת יותר שלא יתווספו..
---------- התגובה התווספה ב 23:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:28 ----------

אתה מדבר על האירובי בכללי או רק על החימום?

גם וגם, אבל בעיקר על האירובי, ראיתי את האימון אירובי שעשית היום, זה המון, אני בטוח שאתה לא מצליח להתאושש כמו שצריך וזה פוגע לך בהתקדמות.[/QUOTE]
ידעתי שתהיה לי בעיה עם זה.
אבל אני תמיד חושב מה עושים ספורטאים אחרים? שגם רצים וגם מתאמנים משקולות ומתקדמים..
האמת שהאימון אירובי היום עוד היה בעצימות די נמוכה (7.5 ק"מ לעומת 9~ בדרך כלל אבל בסדר)
לא יודע מה לעשות, חשבתי שאוכל יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת אבל אני רואה שלא כדאי סתם לדחוס עוד

-בטכניקה הכל בסדר, אני הולך לפי דייב טייט (ה RM שלי קצת יותר גבוה ממה שאני מצליח כרגע כי עכשיו שאני נזכר הטכניקה שלי לפני לא הייתה משהו כי הייתי מרים את התחת מהספה אבל עכשיו כבר לא אז יכול להיות שזאת הסיבה שקצת יותר קשה לי עם משקל טיפה יותר נמוך - פחות 1.5 ק"ג)
- כמו שאמרתי אני אוכל 2600-2700 קלוריות וישן 9-10 שעות.
החימום עם ה 40 קילו היה ל 8 חזרות ולא נראה לי שעייף אותי כל כך.
אני נח בין סט לסט בערך כ-2 דקות אבל משום מה החזרה החמישית לא עולה באף סט.

אני אגיד את האמת קשה לי לוותר על האירובי, התרגלתי כבר לחיות עם זה..
אם צריך לוותר על החימום אני אעשה את זה אבל בנוגע לשאר קצת קשה לי.

תשמע אני כמעט בטוח שכבר עכשיו אתה מרגיש מותש, ואם לא עכשיו אז כשתגיע למשקלים יותר רציניים, קשה לעבוד כבד ככה, בעיקר בסקוואט ודדליפט, זה לא רק עניין שתתקע מהר זה עניין שזה גם עלול לגרום לך לעוד פציעה.

אם אתה לא רוצה לוותר על האירובי אולי תעשה את המנוחה שאתה רוצה שבוע שבועיים ותעבור לתוכנית אחרת..

לי יש את הבעיה הזאתי עם הברך שאני לא יודע מה קרה ( מחר אני אדע סוף סוף), ואני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט בינתיים.
עברתי לFBW ואני מגיב לתוכנית מצויין, אני מתקדם יפה בסה"כ.
SS זאת תוכנית מצויינת להתקדמות אבל לא היחידה, אל תשכח..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המנוחה היא נסיעה לחו"ל ביום שני..
לא מתכוון לעבור לתוכנית אחרת, פשוט נמאס לי אני רוצה להגיע למשקלים נורמליים, אני רואה ילדים בגיל שלי שמרימים הרבה יותר וזה מייאש אותי.
אולי לא כולם מבינים פה אבל המעבר מילד שמן לשעבר למפתח גוף שרוצה לגדול זה מעבר די קשה ומתיש..
מה לא עברתי בדרך, ירידה של 20 ק"ג, עלייה איטית במשקל מחשש להשמנה שוב, חיטוב סבל של חודשיים כדי להגיע לאחוז שומן נמוך מה שלא הצליח בגלל העדר מסת שריר, ועכשיו אני רוצה להיות רציני יותר בתחום.
אין לי בעיה להראות לא הכי טוב בתקופה הזאת אבל אני ידוע שבחיטוב זה ישתלם לי.
אני מתכוון להמשיך את ה SS גם לאחר החופשה ומקווה שיהיה בסדר.
אני יותר מקווה שמחר אני אצליח להתקדם.

---------- התגובה התווספה ב 23:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:46 ----------

תשמע אני כמעט בטוח שכבר עכשיו אתה מרגיש מותש, ואם לא עכשיו אז כשתגיע למשקלים יותר רציניים, קשה לעבוד כבד ככה, בעיקר בסקוואט ודדליפט, זה לא רק עניין שתתקע מהר זה עניין שזה גם עלול לגרום לך לעוד פציעה.

אם אתה לא רוצה לוותר על האירובי אולי תעשה את המנוחה שאתה רוצה שבוע שבועיים ותעבור לתוכנית אחרת..

לי יש את הבעיה הזאתי עם הברך שאני לא יודע מה קרה ( מחר אני אדע סוף סוף), ואני לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט בינתיים.
עברתי לFBW ואני מגיב לתוכנית מצויין, אני מתקדם יפה בסה"כ.
SS זאת תוכנית מצויינת להתקדמות אבל לא היחידה, אל תשכח..
איך אתה מתקדם ב FBW?

בקיצור אני מקווה שיהיה בסדר מחר, כמובן אני אעדכן ומקווה לטוב!
יאללה להתאמן חזק

נערך לאחרונה:
גם אני הייתי ילד שמן וירדתי 25 קילו וניראתי כמו חסה כי עשיתי את זה מתזונה נטו (בתקופה שעוד לא התאמנתי), ועבר\ עובר עליי בידיוק אותו דבר..
שיהיה לך בהצלחה בSS, לא אמרתי לך תעבור תוכנית, התכוונתי שאם אתה ממשיף לא להסתדר איתה, אל תשכח שיש עוד אופציות.
בקיצור בהצלחה אחי, ואם אתה ממשיך להתקדם בתוכנית אז תפסיק לשבור את הראש, אתה בעצמך אמרת שבהתחלה הייתה לך בעיה בטכניקה ועכשיו תיקנת אותה ואתה מתקדם, אז אני לא רואה פה באמת שאתה לא מצליח לעלות במשקלים כמו שייצא פה.
תהנה בחו"ל ואני אמשיך לעקוב.

ולגבי הFBW הולך נחמד, איפה שהפסקתי בSS עשיתי בערך 65x5x3.
בערך 3 שבועות אני עם הFBW ומחר אני מרגיש שאני הולך ללחוץ 70x8x3 מקווה שאני אצליח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה, בסופו של דבר יהיה בסדר.
אם אחרים יכולים אז גם אני יכול.
תודה והחלמה מהירה!

ליאור ו guyb . אני לא רואה את הפואנטה בדברים שלכם... הבן אדם תקוע בסקוואט 66 ועוד אחרי שהוא חתך את ההעלאות ל 2.5 , אם הוא מכניס 2600 קלוריות ולא מתקדם , אני לא רואה תוספת של 400 קלוריות מיותרת, להפך לדעתי זה ברכה והוא גם חייב לעשות את זה. ליאור אני בטוח שאתה יודע מניסיון כמה חשובה התזונה הזאת בתוכניות כוח, והבחור כאן בתור מתאמן מתחיל שתקוע ממש בתחילת התוכנית 3000 קל' ביום ממש לא מוגזם לדעתי.. מלמד אתה בוחר למי להקשיב.. אין לך מה להפסיד , אבל מניסיון , תאמין לי אני יודע מזה להיות תקוע במשקלים הנמוכים והמייאשים האלו , רק שתתחיל לשמור חלבון ולהכניס מספיק קלוריות אתה תצליח להתקדם .

הוא מכניס מספיק קלוריות. אני מציע להתחיל להעלות סרטונים לבדוק טכניקה.

ליאור ו guyb . אני לא רואה את הפואנטה בדברים שלכם... הבן אדם תקוע בסקוואט 66 ועוד אחרי שהוא חתך את ההעלאות ל 2.5 , אם הוא מכניס 2600 קלוריות ולא מתקדם , אני לא רואה תוספת של 400 קלוריות מיותרת, להפך לדעתי זה ברכה והוא גם חייב לעשות את זה. ליאור אני בטוח שאתה יודע מניסיון כמה חשובה התזונה הזאת בתוכניות כוח, והבחור כאן בתור מתאמן מתחיל שתקוע ממש בתחילת התוכנית 3000 קל' ביום ממש לא מוגזם לדעתי.. מלמד אתה בוחר למי להקשיב.. אין לך מה להפסיד , אבל מניסיון , תאמין לי אני יודע מזה להיות תקוע במשקלים הנמוכים והמייאשים האלו , רק שתתחיל לשמור חלבון ולהכניס מספיק קלוריות אתה תצליח להתקדם .

איפה ההיגיון במה שאתה אומר? בשביל להתקדם מ66 קילו סקוואט במשקל גוף 70 2600 קלוריות לא מספיקים והוא צריך לאכול 3000, אז בשביל 100 קילו סקוואט הוא צריך לאכול 4000?

מה ההיגיון בזה שבשלב הזה ההתקעות באה מצריכת קלוריות לא מספקת, וזה "בכלל" לא קשור לאימוני אירובי העצימים שהוא עושה.. תחשוב קצת.

נערך לאחרונה:
אתה סותר את עצמך... אם זה לא קשור לזה שהאירובי מפריע לו ולזה שיכול להיות שהטכניקה לא טובה למרות שהוא אומר שהוא העלה ואמרו לו שהיא טובה, והוא גם אמר שהוא ישן מספיק, אז אני רואה פה פשוט את הבעיה של התזונה.. גם לדעתי בחור במשקל 70 במשקלים כאלו נמוכים יסתפק ב 2600 בתור התחלה .. אז כנראה שהוא לא מכניס 2600 ואם כן אז שיכניס יותר.

ואתה מדבר על דברים לא קשורים זה שאמרתי שהוא יכניס 3000 בשביל להתקדם לא אומר שבשביל להגיע לסקוואט 100 הוא צריך להכניס 4000 אני לא אמרתי דבר כזה וזאת סתם הגזמה

• פותח/ת השרשור
טוב כמה דברים שאני יודע בוודאות שאני עושה:
אני מכניס 2600-2700 קלוריות
הטכניקה בסקוואט טובה, העליתי כמה פעמים וגם אני מצלם לעצמי כדי להשוות עם סרטונים אחרים ואני רואה שהכל בסדר, אין לי בעיה לעלות שוב ככה שטכניקה זו לא הבעיה פה.
הסקוואט שלי הוא 66.5 אבל לא הגעתי שם לכשל, זאת אומרת סיימתי את כל החזרות אבל היה לי טיפה קשה, באימון היום אני אדע אם אני באמת תקוע על המשקל הזה ואז צריך לחשוב מה עושים.
עוד דבר אני שוקל 60~ ולא 70

---------- התגובה התווספה ב 13:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:38 ----------

האימון של היום:
סקוואט:
חימום בלי משקל, 40 קילו ל 6 חזרות
סטים עבודה:
69 ק"ג PR 3X5
סוף סוף!! אני לא מאמין שאני כמעט מרים 70 ק"ג, היה טוב טיפה קשה אבל הלך טוב.

פרס:
41.5 ק"ג 3X5
סט האחרון חזרה אחרונה הייתי עקשן, המוט כמעט נפל אבל לא ויתרתי ובסוף זה עלה.

BOR:
47.5 ק"ג PR 3X5
היה טוב לא קשה ולא קל.

בטן:
22 ק"ג מאחורי הראש בשיפוע 3X10

קפיצה בחבל: (במקום החימום לפני האימון, לא יכול לעשות ריצה אחרי סקוואט כבד)
200 קפיצות בשתי רגליים
60 קפיצות על רגל ימין + 60 קפיצות על רגל שמאל
קצת איגרוף
עלייה 12 קומות בריצה

היה סבבה אבל זה עדיין לא ריצה על הליכון כמו שאני יודע.. =\

מרוצה מהסקוואט של היום, לא האמנתי שאני הולך לשים 70 ק"ג

• פותח/ת השרשור
אימון אחרון לשבוע:
אירובי:
ריצה 35 דקות + 10 דקות הליכה מהירה - 9.2 ק"מ
אגרוף - 10 דקות
קפיצה בחבל:
100 על שתי רגליים + 50 על רגל שמאל + 50 על רגל ימין ואחרי זה סתם קפיצות עם שילובים של הכל (2 רגליים ורגל אחת)
עלייה 12 קומות בריצה

היה טוב

• פותח/ת השרשור
אימון:
חימום: ריצה 10 דקות - 2.1 ק"מ

סקוואט:
חימום בלי משקל, 40 ק"ג ל-8 חזרות

סטים עבודה:
70 ק"ג PR
3X5 היה קשה..

בנץ' פרס:
הרגשתי שוב קצת כאבים בכתף אז עשיתי 45 ק"ג
4X8 רק כדי להגיד שעשיתי משהו ושלא יכאב יותר מדי(גם ככה יהיה לי עכשיו שבועיים וקצת של מנוחה)

דדליפט:
65 ק"ג
היה בסדר גמור

קפיצה בחבל:
200 על שתי רגליים + 50 על רגל שמאל + 50 על רגל ימין

הביתה

נערך לאחרונה:
בשביל מה ריצה 10 דקות לפני סקוואט כבד ?? ובשביל מה הקפיצות חבל האלו ?

• פותח/ת השרשור
קצת כושר לא יזיק לי...
הריצה זה רק להתחמם, והחבל זה לכושר כמו שאמרתי

---------- התגובה התווספה ב 16:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:29 ----------

דרך אגב אני לא מאמין שיש לי סקוואט 70 ק"ג חחח

10 דקות אתה רץ בשביל להתחמם? ראית פעם מישהו שעושה את זה לפני סקוואט כבד? בקיצור אחי תכלס אני מסתכל על הלוג שלך די הרבה זמן ואתה עושה המון דברים מיותרים לדעתי שבגלל זה כנראה ההתקדמות שלך היא ממש איטית..לדעתי תוותר על כל האירובי המיותר הזה לפני האימון מקסימום בימי שישי תכניס אימון ריצה וזהו לדעתי

• פותח/ת השרשור
אני אשקול את זה שאני אחזור מהנסיעה בחו"ל, מחר יש לי אימון אירובי אחרון שאני מתכוון להפציץ כי גם ככה אני לא הולך לשמור על תזונה בארצות הברית

אתה פשוט לא קולט אחי... למה שתשמור על תזונה ותעשה כ"כ הרבה אימוני אירובי ועוד תתאמץ בהם כשאתה על סקוואט 70 שוקל60 וסביר להניח נראה בהתאם .. אתה במסה!

• פותח/ת השרשור
תראה החלק האירובי זה דפקט שיש לי בראש ואני מודה, אם אני לא עושה אירובי אני מרגיש "אשם" כאילו שמשהו עשיתי לא בסדר, אין לי בעיה לעשות אירובי ולאכול עוד (אני בן אדם שאוהב אוכל סה"כ כמו כולם..)
היום אני עושה אירובי לפני הנסיעה בלילה ואולי אני יעשה טיפה ממה יותר ממה שאני תמיד עושה סתם כדי להרגיש טוב לקראת הנסיעה ושם אני הולך להנות.

---------- התגובה התווספה ב 13:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:08 ----------

טוב אימון אחרון לשבוע והמעייף ביותר שהיה לי אי פעם...
לפני האימון 2 כדורי קפאין של 200 מ"ג
ריצה: 10.5 ק"מ עמדתי למות לקראת הסוף
אגרוף 10 דקות
5 דקות של אגרוף עם משקולות
קפיצה בחבל:
300 על שתי רגליים (כמובן שלא רצוף)
150 משולב
ריצה במדרגות 12 קומות
הביתה סוף סוף
היום בלילה ארצות הברית (משה אני בא לבקר :D)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית