הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התכווצויות שרירים

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
יש לי התכווצויות שרירים כבר איזה שנה, מאז שחזרתי להתאמן.
אני לא מצליח לשלוט בזה, זה לא כואב לי אבל זה מפריע לבת-זוג או למי שנמצא איתי בחדר.
זה קורה לרוב בזמן שאני ישן, וזה קורה לפעמים גם כשאני יושב מול המחשב הרבה זמן.
לפעמים זה בידיים, לפעמים ברגליים, לפעמים כל הגוף קופץ פתאום. זה לא כואב, אבל זה בלתי נשלט.

אני בחיטוב דל פחמימה, וכבר לפני יותר מחודש התחלתי לתסף במולטי-ויטמין, אומגה 3, מגנזיום(!), סידן(!), ויטמין C ו-D.
מה יכולה להיות הסיבה להתכווצויות ואיך אני מפסיק אותם?
תודה.

לדעתי הבעיה אינה נעוצה בתוספים: המגנזיום שאתה לוקח דווקא עשוי להקל בשחרור שרירים.
מה קורה עם מים? אולי אתה מיובש בכלל וזוהי תגובה טבעית של הגוף?
מעבר לזה, גש להיבדק בדיקות כלליות (דם שתן) יתכן שהבעיה אינה נובעת מהאימונים בכלל...

זה יכול לנבוע מזה שאתה לא שותה מספיק מיים ביומיום וחוסר בויטמין E. בכל מקרה, לך תעשה בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
אני אתחיל לשתות יותר מים, למרות שנראה לי שאני שותה די הרבה גם ככה.
ובקשר לויטמין E - אני מתסף במולטי-ויטמין של Twinlab, ויש שמה 100IU של E.. אז איך יכול להיות שאני בחוסר? (ועוד יש ימים שאני לוקח 2 מנות בגלל הAD) בעיה בספיגה?

מחר אני אלך לקבוע תור לבדיקות דם.. בשביל לקבוע אצלנו תור למרפאה הצבאית צריך אשכרה קשרים :|

מה עם אשלגן, יש לך מספיק בתזונה?

הייתי מנסה תיסוף בטאורין. ובלי קשר לבדוק אולי זה נובע מבעיה אחרת כלשהי.

הפורמולה NSI של המגנזיום סידן - אני פשוט מחרבן את הקפסולות 😛

כרגע מגנזיום ציטראט של NOW בלי סידן

• פותח/ת השרשור
בחיי אני מרגיש ממש בזבוז של כסף כל הויטמינים המפגרים האלה. אחרי שהם נגמרים אני ממשיך רק עם אומגה 3 ומולטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית