הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ A-B 3 פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור gal313
  • פורסם בתאריך

gal313

משתמש מתחיל
230
19
נק' מוניטין:
-24
230
19
אני מתכוון ללכת על 6 אימונים בשבוע, יום מנוחה. זה יראה ככה: A,B,A,B,A,B,X.
לפני שאני הולך לגלות על בשרי אם זה יותר מידי אשמח לחוות דעת פה. רק לפני שאתם קופצים עלי שזה אימון יתר, אני יתאר מה זה A ומה זה B, שניהם מאוד פשוטים סה"כ.
A= מתח 3 סטים X מקסימום
בטן 3 סטים X מקסימום ממצב מתח להרים ל-90 מעלות.
B= שכיבות שמיכה 3 סטים X מקסימום
סקוואט על רגל אחת 3 סטים X מקסימום [לשתי הרגליים כמובן]

עכשיו, טכנית זה היה אמור להיות FBW 3-4 פעמים בשבוע אבל דווקא שם הרגשתי אימון יתר וקריעת תחת יתר על המידה, אחרי מקסימום מתח פשוט לא עמדתי בשכיבות סמיכה, וכן כנראה שהם כן מפריעים זה לזה אחרי הכל.
אז אומנם מ-3-4 ימי מנוחה בשבוע ירדתי ליום 1 מנוחה בשבוע, אבל אני מאמין שהעומס על הגוף יהיה נמוך יותר בעקבות הפיצול. דעתכם?

• פותח/ת השרשור
כל התרגילים פה מורכבים [כמו כל תרגיל על בסיס משקל הגוף].
המטרה וואלה כרגע היא באמת לא מסה וגם לא בדיוק כוח, אני מנסה להגיע ליכולות אתלטיות מסוימות [דגל, שכיבות על יד אחת, מתח על יד אחת, וכו'... שליטה מלאה בגוף].
השאלה העיקרית פה היא האם נראה לך שאני מעמיס על עצמי יותר מידי עם 6 סטים של מקסימום לאימון, 6 פעמים בשבוע?

AB תעשה 4 פעמים בשבוע עם אתה רוצה 6 פעמים תעלהנפח אימון ותעבור לABC יהיה יותר טוב אבל אני לא בטוח שהרמה שלך מספיק גבוהה בשביל ABC

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית