ייעוץ תחליף למיליטרי פרס ב-SS

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
יש לי בעיות בכתף שמפריעות לבצע את התרגיל הספציפי הזה (בנצ' אני עושה בכיף)
בנתיים עד שאני אראה אורטופד או לא יודע לאן שהרופאה שלי תפנה אותי, בכל מקרה אני צריך למצוא תחליף לתרגיל הזה כדי להמשיך SS כמו שצריך, אבל תרגיל שאפשר להעלות בו משקלים.
חשבתי על בנצ' בשיפוע חיובי, יש עוד הצעות?

לא מאמין שיש לך בעיה בכתף שמונעת ממך ללחוץ בעמידה אבל לא בשכיבה. אתה יודע ללחוץ?

• פותח/ת השרשור
לא יודע, לא ניסיתי, יכול להיות שכן, אבל שאתה אומר עם דאמבלים אתה מתכוון אותי תנועה בדיוק עם דאמבלים? או סתם לחיצה מעל הראש? בסגנון כמו לחיצת חזה עם דאמבלים שהדאמבלים מתחילים מהכתפיים ומסתיימות צמודות מעל הראש

---------- התגובה התווספה ב 17:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:49 ----------

אני יודע ללחוץ, איך אני יסביר לך
כל החיים הייתה לי בעיה בכתף של קליקים מטורפים

עכשיו כשאני עושה מיליטרי פרס, העצם בכתף זזה בסוף התנועה, אני מנסה להחזיק אותה שלא תזוז אבל זה בהחלט מפריע וכשהיא זזה אני מחזיר אותה למקום ואני מפחד שיום אחד אני עוד יפרוק את הכתף..
בשכיבה פשוט העצם נשארת רגיל ואני לא מרגיש שום הפרעה

---------- התגובה התווספה ב 18:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:50 ----------

מישהו יכול להציע פתרון זמני עד שאני ידבר עם אורטופד או משהו?
בנצ' חיובי נשמע טוב?

התחליף הקלאסי לפרס זה אכן בנץ' בשיפוע חיובי. הייתי ממליץ לבדוק את הטכניקה קודם. בד"כ המצב הפוך - הרבה אנשים מפסיקים לעשות בנץ' בגלל בעיות כתפיים ועוברים באופן בלעדי לפרס.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבנתי את הבעיה שלי
כרגע עשיתי מיליטרי פרס עם מוט מטאטא, וראיתי שאני לוקח את המוט יותר מדי מאחורי הראש, והוא צריך פשוט להיות מעל הראש ושהראש יהיה מקדימה לא המוט מאחורה, כשעשיתי את זה כו שצריך לא זזה לי הכתף

יופי תהיה בריא. ובפעם הבאה שיש לך בעיות כאלו אל תפתח נושא בלי להציג סרטוני עבודה שלך כי בלי זה אתה וכל מי שעונה לך מדברים באוויר.

• פותח/ת השרשור
אין לי סרטון לביקורת לפרס, זה לא בעיה אני יצלם ויעלה, אבל בכל מקרה, כשעשיתי עם המטאטא ולא לקחתי את המוט מאחורי הראש אלא מעל הראש, לא זז לי כלום בכתף וזה היה נורמלי מאוד, אבל אני לא יודע אם כשאני ירים 40 קילו זה יהיה עדיין (בנתיים 40 זה השיא שלי)
טוב בכל מקרה ביום ראשון אמור להיות לי שוב פרס, ואז אני יעלה סרטון זה לא בעיה, תודה לכולם, סליחה ששיגעתי אתכם, פעם הבאהשיש לי בעיה כזאת רק סרטון לביקורת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית