הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תדירות אימוני אירובי ומשקל גוף

MisterHamster

משתמש פעיל
874
4
נק' מוניטין:
237
874
4
שלום זה משתמש של חבר שלי ורציתי לשאול שאלה.
אני עושה ברגיל SS והתחלתי לעשות אירובי ואימוני סיבולת לתרגילי משקל גוף כמו שכיבות שמיכה לצבא ורציתי לשאול האם מותר לעשות אירובי יום אחרי יום או שצריך יום מנוחה?
ומה עם אימוני משקל גוף, צריך גם לחכות יום מנוחה או שמותר לי כל יום לעשות?
ודבר אחרון איך אני משלב את זה עם אימוני הכוח, בסוף האימון, תחילת האימון, בערב?
תודה לכולם מראש

ממה שהבנתי, אתה עושה SS, ואתה רוצה להוסיך גם אימוני משלק גוף וגם אירובי.
1. אתה יכול לעשות 20-30 דק' אירובי אחרי כל אימון SS בעצימות בינונית~נמוכה. משהו כמו 70% דופק.
2. בשביל מה אתה רוצה לעשות גם שכיבות שמיכה ותרגילים כאלה? זה יכול רק לפגוע לך בהתקדמות בSS, כל עוד אתה לא נתקע במשקלים אין בשביל מה להוסיף עוד תרגילים. אם אתה רוצה להכין את עצמך לצבא עדיף לעבור לחיטוב ולהוריד את המסה המיותרת שצברת מהSS.
3. המלצה שלי, קח לפחות 2 ימים בשבוע של מנוחה מוחלטת, כלומר אתה לא עושה בהם בכלל ספורט. אל תהרוג אותך בימים אחרים. SS היא גם ככה תוכנית קשה, והדבר האחרון שאתה רוצה לקראת צבא זה להיפצע.

• פותח/ת השרשור
אני עושה אימוני כוח הרבה זמן, אני מאוד אוהב את זה אני לא רוצה להפסיק אני פשוט רוצה לצבור קצת סיבולת בנוסף לכוח.

מכיר את הביטוי תפסת מרובה לא תפסת? זה עובד גם פה. אתה לא תוכל להשפר בצורה משמעותית בסיבולת במהלך SS.
בכל מיקרה, תעשה את מה שהצעתי לך קודם בנוגע לסיבולת, זה המינימום שאתה יכול לעשות בשביל להתחיל לצבור כושר בסיסי.

• פותח/ת השרשור
טוב זה אני חזרה, אבל הוא ביקש שאני אשאל בנוגע לתדירות של האימונים, אם אירובי מותר יום אחר יום ואם אימוני סיבולת מותרים יום אחר יום( הוא אמר שהוא כנראה יפסיק אימוני כוח לזמן מה)

טוב זה אני חזרה, אבל הוא ביקש שאני אשאל בנוגע לתדירות של האימונים, אם אירובי מותר יום אחר יום ואם אימוני סיבולת מותרים יום אחר יום( הוא אמר שהוא כנראה יפסיק אימוני כוח לזמן מה)
רשמתי, לפחות 2 ימים מנוחה בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית