הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט באחיזה רחבה

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
האם דדליפט באחיזה רחבה יתן יותר דגש על הלטיסימוס?

stevereeves_deadlift.gif

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה עם השאלה?
אם יש פה צנזורה על שאלות אולי תגיד שכולם ידעו שלפחות ידעו באיזה פורום הם גולשים

LOL

כולם יודעים באיזה פורום הם גולשים. פורום עם צנזורה. אני לא בטוח שאפשר לשים את זה באשכול השאלות המפגרות אפילו.

מה הבעיה עם השאלה?
אם יש פה צנזורה על שאלות אולי תגיד שכולם ידעו שלפחות ידעו באיזה פורום הם גולשים

נסה להרים ככה מזוודה באורך של מוט אולימפי (עזוב 200 קילו), ותראה איפה מרכז הכובד, איזה מנופים עובדים ואם אתה בכלל מצליח לשמור על איזשהו עיקרון תנועתי. יצא לך ללמוד פעם קינזיולוגיה?

תגיד לטיסימוס, האם אתה מרגיש יותר דגש עליך כאשר מישהו בפורום עושה דדליפט באחיזה רחבה ? 🤡

אני כבר לא מבין כלום, אתמול בילדר מוזרק צעק עלי במכון שאני מוריד את הדדליפט לרצפה כל חזרה כי, אני מצטט, you can't handle the weight

אני כבר לא מבין כלום, אתמול בילדר מוזרק צעק עלי במכון שאני מוריד את הדדליפט לרצפה כל חזרה כי, אני מצטט, you can't handle the weight
been there.
המבט שיש להם כשאתה מניח את זה על הרצפה זה משהו ששווה הכל 👏

אתמול זה הגיע כבר לצעקות כי הוא התעצבן מהרעש שאני עושה כל פעם שאני מפיל את המוט (אין באמפרים). בסוף הוא ידקור אותי.

מה מוזרק?
איפה מוזרק?
זה הכל גנטיקה אחי, אתה יודע, כמו של ארנולד ;a2gasg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית