הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בטכניקת סקוואט

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
בגלל שהחלטתי לא לוותר על התרגיל החשוב הזה, אני רוצה ללמוד לעשות אותו בצורה נכונה. צילמתי כמה סטים שעשיתי ואני ממש צריך את עזרתכם.

קודם כל אני חייב לציין - הסט הראשון והשני על-הפרצוף, אני יודע. בהתחלה רציתי להעלות רק את השלישי כי הרגשתי שהוא יצא לי יחסית הכי טוב, אבל בסוף החלטתי להעלות את כולם כדי באמת לקבל את דעתכם האמיתית.

ד"א, איך אני מחשב בדיוק את המשקל שאני מרים? כשאומרים 80 ק"ג, מתכוונים כולל המוט? ואם כן, איך אני יודע כמה הוא שוקל?

תודה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה לקחת את הרגלים קצת יותר רחוק ממה שזה עכשיו (באורך הכתפיים)
כשאתה עולה תמיד תחשוב על למשוך את הבירכיים לצדדים,
אתה עולה עם החזה במקום עם הירכיים- חשוב מאוד
המבט שלך נוטה ישר אתה מסתכל על המראה אבל זה לא נכון רצוי להסתכל למטה במרחק של מטר וחצי ממך שהצוור יהיה בקו ישר עם עמוד השדרה.
וכמובן בקטע שאתה עושה רבעים כמו שהבחור מעלי כתב , מה שאתה עושה לא קרוב לסקוואט מלא, אתה צריך שמפרק הירך ירד מתחת לפיקת הברך ולעלות ישר בלי להשתהות למטה.
באמת מומלץ לראות את הדי וי די .
בהצלחה.

זה רק אני או שבסרטון האחרון כאשר אתה עולה למעלה בסוף אתה מקפיץ את המוט?
לעינינו כמו שאמרו מעלי אתה לא יורד מספיק, תנסה להוציא יותר אגן ולעלות דרכו, לדחוף ברכים לצדדים ולהוציא חזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית