הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 ומולטי ויטמין של חברת NOW הם טובים?

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך
האומגה 3- לא קריטי החברה.
המולטי ויטמין- לא מכיר, אבל אתה יכול להשוות אותו עם מולטי אחרים ולראות אם המינונים מתאימים לך.

• פותח/ת השרשור
למה לכול בן אדם והמינונים שלו במולטי ויטמין?

---------- התגובה התווספה ב 02:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:58 ----------

הצריכה של השני המוצרים האלו לפי מה שרשום בקופסה עצמה?

---------- התגובה התווספה ב 02:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:11 ----------

הצריכה של השני מוצרים האלו לפי מה שרשום על הקופסה?

1) לא, אבל לכל מולטי ויטמין יש מינון כמו של האחר, בין אם זה בויטמינים מסיסים בשומן(בדרך כלל A ו D)/ מים. שים לב שיש שוני בכמויות צריכה בינהם.
2) אומגה -3 בדר"כ כן, או בהתאם לשומן שבתפריט. המולטי ויטמין- תלוי בחברה. באופטימן לדוגמא- ההמלצה היא 3 כדורים ביום. 1-2לדעתי זה בסדר גמור.

דווקא אומגה 3 לא הייתי לוקח של חברה לא מוכרת שלא תהיה לך שם כספית וכל מני שטויות כאלו.
NOW זה סבבה, אני משתמש באומגה שלהם כבר דיי הרבה זמן

אני אנצל את השאלה במקום לפתוח נושא חדש.

לגביי אומגה 3, איך בעצם אני יודע אם התוסף יתרום לי במשהו(הכוונה איך יודעים בכלל שחסר משהו) ובמידה וכן יש הנחיות לגביי לקיחה?

אני אנצל את השאלה במקום לפתוח נושא חדש.

לגביי אומגה 3, איך בעצם אני יודע אם התוסף יתרום לי במשהו(הכוונה איך יודעים בכלל שחסר משהו) ובמידה וכן יש הנחיות לגביי לקיחה?
אומגה 3 זה לא כמו קפאין או משהו שאפשר להרגיש בטווח הקצר. לעומת זאת, בטווח הארוך יש שיפור בהרבה אספקטים בריאותיים ויש גם מסמכים בזמן האחרון על שיפור בהתאוששות מהאימונים וכדומה.
בגדול עם התזונה המערבית, קשה להגיע למינון המומלץ של אומגה 3, אלא אם אתה אוכל דגים טריים מסוגים מסויימים, סרדינים או סוג מסויים של אצות, המכילים כמויות אומגה 3 גבוהות מהרגיל.
בנוסף, יש את היחס הגרוע בתזונה המערבית בין אומגה 6 ל 3, אשר מראה על מגרעות בריאותיות לטווח הארוך. כמובן שהנושא עדיין בחיתוליו, אבל המחקרים על אומגה 3 קיימים ובשפע וזה באמת לפעמים נראה יותר מידי טוב, אבל זו המציאות.
המינון המומלץ לפי המחקרים האחרונים בנושא הוא 6 טבליות רגילות של אומגה 3 (EPA/DHA 180/120). אם אתה באזור ה 100 ק"ג ומעלה, נדרש לעלות לכ-10 טבליות אבל אין הרבה מידע על כך, ככה שאם מתקמצנים אפשר להשאר על 6. במקום לבלוע כל כך הרבה כדורים, כדאי לצרוך אומגה 3 מרוכז (3-4 כדורים במקום 6) או להשתמש בסירופ (בטעמים). אני אישית לא ממליץ על סירופ, ניסיתי כמה סוגים, כולם היו על הפנים.

אומגה 3 זה לא כמו קפאין או משהו שאפשר להרגיש בטווח הקצר. לעומת זאת, בטווח הארוך יש שיפור בהרבה אספקטים בריאותיים ויש גם מסמכים בזמן האחרון על שיפור בהתאוששות מהאימונים וכדומה.
בגדול עם התזונה המערבית, קשה להגיע למינון המומלץ של אומגה 3, אלא אם אתה אוכל דגים טריים מסוגים מסויימים, סרדינים או סוג מסויים של אצות, המכילים כמויות אומגה 3 גבוהות מהרגיל.
בנוסף, יש את היחס הגרוע בתזונה המערבית בין אומגה 6 ל 3, אשר מראה על מגרעות בריאותיות לטווח הארוך. כמובן שהנושא עדיין בחיתוליו, אבל המחקרים על אומגה 3 קיימים ובשפע וזה באמת לפעמים נראה יותר מידי טוב, אבל זו המציאות.
המינון המומלץ לפי המחקרים האחרונים בנושא הוא 6 טבליות רגילות של אומגה 3 (EPA/DHA 180/120). אם אתה באזור ה 100 ק"ג ומעלה, נדרש לעלות לכ-10 טבליות אבל אין הרבה מידע על כך, ככה שאם מתקמצנים אפשר להשאר על 6. במקום לבלוע כל כך הרבה כדורים, כדאי לצרוך אומגה 3 מרוכז (3-4 כדורים במקום 6) או להשתמש בסירופ (בטעמים). אני אישית לא ממליץ על סירופ, ניסיתי כמה סוגים, כולם היו על הפנים.

תודה רבה, שכנעת אותי.
ובשביל לא להפר את האיזון עם האומגה 6 יש צורך בעוד תוסף או שאומגה 6 זה משהו שמתקבל מספיק ממזון?

NOW אחלה חברה אני משתמש בה כבר הרבה זמן,יש את Carlson שמאוד מוכרת בתחום אבל אני חושב שקצת יותר יקרה.

כן ביחס למחיר ולכמות הם חברה טובה.
יש פה כמה שקונים אותה
דיי התרגלתי למינונים הגבוהים של הפורמולות המרוכזות של NSI. אני מקווה שיש דברים דומים כאלה גם לחברות בארץ, אין לי כוח לבלוע 10 כדורים ליום.

תודה בכל מקרה על התשובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית