עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אומגה 3 זה לא כמו קפאין או משהו שאפשר להרגיש בטווח הקצר. לעומת זאת, בטווח הארוך יש שיפור בהרבה אספקטים בריאותיים ויש גם מסמכים בזמן האחרון על שיפור בהתאוששות מהאימונים וכדומה.אני אנצל את השאלה במקום לפתוח נושא חדש.
לגביי אומגה 3, איך בעצם אני יודע אם התוסף יתרום לי במשהו(הכוונה איך יודעים בכלל שחסר משהו) ובמידה וכן יש הנחיות לגביי לקיחה?
אומגה 3 זה לא כמו קפאין או משהו שאפשר להרגיש בטווח הקצר. לעומת זאת, בטווח הארוך יש שיפור בהרבה אספקטים בריאותיים ויש גם מסמכים בזמן האחרון על שיפור בהתאוששות מהאימונים וכדומה.
בגדול עם התזונה המערבית, קשה להגיע למינון המומלץ של אומגה 3, אלא אם אתה אוכל דגים טריים מסוגים מסויימים, סרדינים או סוג מסויים של אצות, המכילים כמויות אומגה 3 גבוהות מהרגיל.
בנוסף, יש את היחס הגרוע בתזונה המערבית בין אומגה 6 ל 3, אשר מראה על מגרעות בריאותיות לטווח הארוך. כמובן שהנושא עדיין בחיתוליו, אבל המחקרים על אומגה 3 קיימים ובשפע וזה באמת לפעמים נראה יותר מידי טוב, אבל זו המציאות.
המינון המומלץ לפי המחקרים האחרונים בנושא הוא 6 טבליות רגילות של אומגה 3 (EPA/DHA 180/120). אם אתה באזור ה 100 ק"ג ומעלה, נדרש לעלות לכ-10 טבליות אבל אין הרבה מידע על כך, ככה שאם מתקמצנים אפשר להשאר על 6. במקום לבלוע כל כך הרבה כדורים, כדאי לצרוך אומגה 3 מרוכז (3-4 כדורים במקום 6) או להשתמש בסירופ (בטעמים). אני אישית לא ממליץ על סירופ, ניסיתי כמה סוגים, כולם היו על הפנים.
אומגה 3 נמצא בכמות מספקת בתזונה היומית, אין צורך בתוסף.
אומגה 3 נמצא בכמות מספקת בתזונה היומית, אין צורך בתוסף.
זה תלוי בסוג המוצר שאתה מחפש. לא כל חברה עושה את אותו הליין מוצרים.אגב יש למישהו המלצות על חברות אמינות?
כן ביחס למחיר ולכמות הם חברה טובה.מישהו ניסה את אלספה? אני אשמח לדעת אם הם נחשבים טובים.
דיי התרגלתי למינונים הגבוהים של הפורמולות המרוכזות של NSI. אני מקווה שיש דברים דומים כאלה גם לחברות בארץ, אין לי כוח לבלוע 10 כדורים ליום.כן ביחס למחיר ולכמות הם חברה טובה.
יש פה כמה שקונים אותה