הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 160 ק"ג מהיום

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
איכות צילום קקי, וגם היה טיפשי לשים חגורה בסט הזה כי לא רואים אם הגב התחתון עגול או ישר.

שבוע הבא אני מקווה להצליח להרים 170 לחזרה אחת עם גב ישר ולאחר מכן אני אאפס משקלים.
סקוואט כבד אני גם אנסה לצלם בקרוב.

צילמתי גם קצת הנפות ודחיקות אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה ו Seth Able כבר נתן לי ביקורת, אבל אתם מוזמנים גם לצפות ולכתוב דעות. 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באחיזה משולבת אולי יותר קל אבל זה לא משנה.
כי כשאתה בתחרות אתה לא מושך באחיזה משולבת אלה באחיזה רגילה.

חוץ מי זה שכבר אמרתי שכן עובדים על אחיזה, אימון משקולות מחולק ל2. חלק טכניקה וחלק כוח.
בחלק טכניקה עובדים בלי רצועות ובעבודות כוח אתה עובד עם רצועות כדי למקסם את העבודות כוח ושהאחיזה שלך לא תגביל אותך.
גם לקצר את הטווח תנועה ממקסם לך את המשקלים.. זה לא אומר, בחייך. אחיזה זה חלק מההרמה.

באחיזה משולבת אולי יותר קל אבל זה לא משנה.
כי כשאתה בתחרות אתה לא מושך באחיזה משולבת אלה באחיזה רגילה.

חוץ מי זה שכבר אמרתי שכן עובדים על אחיזה, אימון משקולות מחולק ל2. חלק טכניקה וחלק כוח.
בחלק טכניקה עובדים בלי רצועות ובעבודות כוח אתה עובד עם רצועות כדי למקסם את העבודות כוח ושהאחיזה שלך לא תגביל אותך.

שאלתי שאלה אחרת , אתה לומד בענף הספורט הזה (וגם בענפי ספורט אחרים ) פעולות מאוד מסובכות מבחינת קורדינציה, ואני לא מבין מה הבעיה בלמשוך בשני סוגי אחיזה שונים .

ובקשר לאופניים ולשחייה , בהרבה ענפיי ספורט משלבים אלמנטים בתחומים אחרים על מנת לשפר אלמנטים אחרים בו .

נערך לאחרונה:
בקיצור אני סיימתי את הוויכוח, תמשיכו להיות הארדקוראים ותעשו דדליפט אחיזה משולבת להרמת משקולות כדי לא להגביל את האחיזה. yeah right

שאלתי שאלה אחרת , אתה לומד בענף הספורט הזה (וגם בענפי ספורט אחרים ) פעולות מאוד מסובכות מבחינת קורדינציה, ואני לא מבין מה הבעיה בלמשוך בשני סוגי אחיזה שונים .

כי אין לך צורך למשוך בשני סוגי אחיזה שונים.
זה כמו שאני אשאל למה אתה לא עושה דדליפט באחיזה רגילה?

בקיצור אני סיימתי את הוויכוח, תמשיכו להיות הארדקוראים ותעשו דדליפט אחיזה משולבת להרמת משקולות כדי לא להגביל את האחיזה. yeah right

כול מתאמני המשקולות הכי חזקים ברמה הכי גבוהה מתאמנים עם רצועות.
אבל הם יותר חכמים מכול העולם 😣

אני חושב ש deus ex machina לא רואה אף אחד מכם ממטר בהרמת משקולות, אפילו שהוא עובד בעיקר על כוח ועושה דדליפט עם אחיזה משולבת. מעניין מה קורה פה.

אני עושה .
כדי לחזק את האחיזה , זה פשוט לא כזה מסובך ששווה לוותר על האימון לאחיזה בשביל זה .
אני מוכן להבטיח לך שדי מהר האחיזה שלך לא תיהיה הנקודה החלשה שלך .

יש לך צורך, כי זה באמת ממקסם לך את הדדליפט הRAW. לא יקרה מצב שבו תעשה קלין עם משקל שנמוך יותר מהדדליפט הRAW שלך ותכשל בגלל האחיזה, תבין

אני חושב ש deus ex machina לא רואה אף אחד מכם ממטר בהרמת משקולות, אפילו שהוא עובד בעיקר על כוח ועושה דדליפט עם אחיזה משולבת. מעניין מה קורה פה.
אני חושב ש- zhang guozheng ושאר המשקולנים המקצוענים בעולם לא רואים את כולנו ביחד ממטר בהרמת משקולות והם עובדים עם רצועות. מעניין מה קורה פה.

אני חושב ש- zhang guozheng ושאר המשקולנים המקצוענים בעולם לא רואים את כולנו ביחד ממטר בהרמת משקולות והם עובדים עם רצועות. מעניין מה קורה פה.

אני חושב שהם מראש היו יותר חזקים ממה שאתה אי פעם תהיה בגישה שלך. זה מה שקורה פה.

אני עושה .
כדי לחזק את האחיזה , זה פשוט לא כזה מסובך ששווה לוותר על האימון לאחיזה בשביל זה .
אני מוכן להבטיח לך שדי מהר האחיזה שלך לא תיהיה הנקודה החלשה שלך .

היא לא הנקודה החלשה כמעט אף פעם אצל משקולנים.
אני לא חושב שמישהו ויתר על כניסה שלו בגלל שהוא לא היה יכול להחזיק את המשקל.

אני חושב שהם מראש היו יותר חזקים ממה שאתה אי פעם תהיה בגישה שלך. זה מה שקורה פה.
כן... במיוחד בגיל 6 כשהם התחילו להתאמן. מה הבעיה בגישה שלי? שאני לא חושב שצריך להיות הארדקור בכל דבר, ושכשעושים משיכות עם משקל הרבה יותר גבוה מהקלין לא מנסים לעבוד על האחיזה?

כן... במיוחד בגיל 6 כשהם התחילו להתאמן. מה הבעיה בגישה שלי? שאני לא חושב שצריך להיות הארדקור בכל דבר, ושכשעושים משיכות עם משקל הרבה יותר גבוה מהקלין לא מנסים לעבוד על האחיזה?

זה לא עניין של הארדקור. זה עניין של להבין שחלק מלהיות חזק דורש ממך גם אחיזה חזקה.

דרך אגב, הנה kyle gulledge עושה דדליפט בלי רצועות, ואפילו בלי אחיזה משולבת כי הוא אחרי ניתוח ביד קדמית.

http://wichitafallsweightlifting.us/files/MOV02219.MPG

אתם מפספסים את הנקודה:
לנבחרת אולימפית יש שיטת אימונים אחרת - יש להם כבר מכלול של אנשים חזקים שקרובים לגבול הפוטנציאל הגנטי או שכבר מיצו אותו ולכן צריכים לתרגל טכניקה ולא להתחזק.
בתור חובבן אתה צריך להתחזק הרבה יותר מאשר לתרגל טכניקה באימונים שלך, כמובן שיש מקום ורצוי לעבוד נכון אבל מטרת האימון הוא להתחזק, ואילו מטרת התרגול בחלק מהאימון טכניקה.

זה לא עניין של הארדקור. זה עניין של להבין שחלק מלהיות חזק דורש ממך גם אחיזה חזקה.

דרך אגב, הנה kyle gulledge עושה דדליפט בלי רצועות, ואפילו בלי אחיזה משולבת כי הוא אחרי ניתוח ביד קדמית.

http://wichitafallsweightlifting.us/files/MOV02219.MPG
קייל הוא פאוורליפטר (נכון שהוא גם מרים משקלים מטורפים בהרמת משקולות) אז למה שהוא לא יעשה דדליפט עם אחיזה משולבת אם דדליפט זאת המטרה העיקרית שלו ולא ה-C&J?
בקשר לכוח באחיזה, כמו שתומר אמר האחיזה היא לעתים נדירות מה שמגביל אותך בהרמת משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית