ייעוץ אנרגיה לאימון

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
לא יודעת למה זה קורה לי אבל כל פעם לפני האימון ותחילת האימון אני פשוט לא מרגישה מספיק מרוכזת ועם מספיק אנרגיה,

עשיתי היום חימום 5 דקות קצת מתיחות עליתי על המתח על העליה הראשונה התחיל לי כאב ראש מטורף בצד ימין של הראש למטה ולא הפסיק, לא הייתי מרוכזת ולא הייתי בכלל מפוסקת הרגשתי עוד שניה שאני עומדת להיתעלף, שתיתי מים וגם לא עזר והכאבים פשוט לא הפסיקו, אין לי מושג איך העברתי את האימון הזה מה שבטוח לא נתתי מעצמי 20% ולא פעם שקורה לי דבר כזה
בכל תרגיל ראשון שאני מתחילה עם מאמץ אני מרגישה כאב עצום בראש בצד הימני כאילו כמו זרימת דם מטורפת ואין לי מושג ממה זה..

ניסיתי קפה לפני האימון וזה רק הרדים אותי, ניסיתי תמרים,חטיפי אנרגיה כלום לא עוזר לי לקבל אנרגיה בזמן האימון..
יכל להיות שזה בעיה של חוסר שתיה? או אולי של עייפות?

אני ישנה יחסית 8/9 שעות וקמה עם השעון מעורר ולאחר שעה וחצי יוצאת לאימון,אני שותה לפני כוס מים בקושי..יכל להיות ההבדל?

ומה אתם מציעים לי לפני האימון לעשות כדי להיות עם אנרגיה?
אני כבר מותשת ולא מוצאת לזה פיתרון 😣

אודה לתשובה, וסליחה על החפירה הארוכה..יעל!

תנסי אולי להתאמן אחה"צ.
בבוקר גם אני בד"כ לא בשיא.
קפה מרדים? אני מ3 כפיות נס לפני אימון מתקשה להרדם בלילה:s59:

נשמע כמו לחץ דם, באיזו עצימות את מתחילה את התרגיל הראשון?, האם את עושה חימום לפני על אותו המכשיר?
איך נראת תוכנית האימונים והתפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
אז זהו את העצימות אני מתחילה מגבוה ורק לאחרונה ראיתי את המאמר על חימום שרירים בסטים לפני כל תרגיל..
התפריט ותכנית האימונים שלי בסדר גמור..

יכל להיות שהבעיה זה שאני לא עושה חימום סטים לשרירים?

כן אפשרי, לחץ דם עולה בצורה חדה מאוד ולכן את מרגישה כמו שאת מרגישה.
תנסי לעשות חימום עם 30-50% מהמשקל עבודה שלך ואז 70 ואז 100% (סתם דוגמא לחימום) כמובן שה100% יהיה מספר חזרות מצומצם לדוגמא 3, ה70% יהיה לדוגמא 5 חזרות והשאר אותו עיקרון, חבל לבזבז סתם אנרגיה על חימום.

אני ישנה יחסית 8/9 שעות וקמה עם השעון מעורר ולאחר שעה וחצי יוצאת לאימון,אני שותה לפני כוס מים בקושי..יכל להיות ההבדל?
משה, בלי קשר למידע המרתק על לחץ הדם, לא יהיה הגיוני להניח שזה מה שגורם לה לעייפות?
לקום משינה לאחר 8-9 שעות של צום, לשתות כוס מים, ולצאת לאימון-נשמע שזה בהחלט יכול לגרום לעייפות בו.

• פותח/ת השרשור
אני בדרך כלל שותה אקטימל על הבוקר
אוכלת חטיף אנרגיה ועוד משהו ממתיק ויוצאת לאימון
אני פשוט לא רוצה להיות כבדה באימון אז הפסקתי לאכול ארוחה כבדה כי זה מרדים אותי

אבל דווקא היום שקמתי אכלתי ביצה עם פרוסת לחם וגבינה ולאחר חצי שעה אכלתי טיפה צימוקים ויצאתי לאימון
😣 אני יקח את התדברים שאמרתם..ואיישם אותם באימון הבא ניראה איך זה יגיב, תודה!

אחרי 9 שעות שינה לא אוכלת כלום?והולכת למכון?איך לא אידבת הכרה עד עכשיו באימון אני לא יודע:s59:

אם הארוחה לפני השינה היתה מעושרת אין שום בעיה להתאמן על קיבה ריקה.
הכל עניין של הרגל.

זה מזכיר לי שאני הייתי הולך לאימונים בחופש הגדול ישר שהייתי קם ב1 אחרי ארוחת בוקר בלבד והיו לי אימונים חלשים במיוחד. מאז בימי שבת שאני קם מאוחר אני דופק 2 ארוחות ביחד ואז הולך לאימון.

תנסי לעשות הפסקה מקפה או לצרוך בצורה "סייקליסטית" , תנסי להחליף שעות אימון, למצוא משהו שיענין אותך אולי תוכנית חדשה, תנסי לאכול יותר והכי חשוב תציבי לעצמך מטרה.

משה, בלי קשר למידע המרתק על לחץ הדם, לא יהיה הגיוני להניח שזה מה שגורם לה לעייפות?
לקום משינה לאחר 8-9 שעות של צום, לשתות כוס מים, ולצאת לאימון-נשמע שזה בהחלט יכול לגרום לעייפות בו.
לא בדיוק קראתי את השורות הללו 😍

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית