הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מר ישראל נאבא 2011 21/7 (עודכן 22/7/2011 סירטונים + תמונות)

יש פה תמונה לראות מה זה הג'ינו הזה שיש לו? אני מתכוון של המתמודד שעליו אתם מדברים.

נראלי זה הוא
284991_262892220394669_100000216786456_1350869_7561005_n.jpg

שייפ נדיר אבל

---------- התגובה התווספה ב 22:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:38 ----------

זה ברור, אבל השאלה אם השופטים מורידים על זה ניקוד, כמו במקרה הנ"ל.. הוא(לא יודע את שמו) הגיע גזור ויבש, אבל עם ג'ינו נוראי, אז השאלה אם השופטים יכולים להוריד על זה ניקוד...

ביררתי,בכל האיגודים מורידים,ב IFBB אמורים לפסול כי זה מצביע על חשד לשימוש בחומרים אנאבוליים. בIFBB יש דופינג קונטרול,תחוי בתקנון של אותם תחרויות או שישייית הגמר או הגרלה. הכי מרגיז שזה מתבצע אחרי שזוכים יורדים מהבמה והרבעי יכול להיות ראשון בגלל פסילת השלישיה הראשונה כי נפלו בהגרלה...נושא מעורפל..

ביררתי,בכל האיגודים מורידים,ב IFBB אמורים לפסול כי זה מצביע על חשד לשימוש בחומרים אנאבוליים. בIFBB יש דופינג קונטרול
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

גבר,אתה מעריץ שלי או מה? בדקתי ברשימות,אתה מגיב לי הכי הרבה..לא,אתה עוקב אחרי תגובות לי!😍

קלינה אני אוהב אותך. אני הקנאי מספר 1 בתמר. אין עליך. אתה באמת הבילדר האהוב עליי. 😍

קלינה אני אוהב אותך. אני הקנאי מספר 1 בתמר. אין עליך. אתה באמת הבילדר האהוב עליי. 😍

לצערך זה לא הדדי,ברשימת מנהלים שרודפים אותי פה על דעות ליברליות אתה לא הראשון 🤩

חחח.. EMZ אתה ואנטון כמו חתול ועכבר..
אנטון, עד כמה פוזינג חשוב בתחרות ?.. שמתי לב שהפוזינג של רוב המתחרים בארץ גרוע ולא מעניין..מעניין אותי לדעת אם כל כך שווה להשקיע בפוזינג מבחינת ניקוד ושיפוט ?..

לחתול הלבן לא הכפת מה חושבים עליו אכברים אפורים...😉

לא טוב להיות חתול לבן. לא רואים את הביק בבייספס שלו.

חחח.. EMZ אתה ואנטון כמו חתול ועכבר..
אנטון, עד כמה פוזינג חשוב בתחרות ?.. שמתי לב שהפוזינג של רוב המתחרים בארץ גרוע ולא מעניין..מעניין אותי לדעת אם כל כך שווה להשקיע בפוזינג מבחינת ניקוד ושיפוט ?..
פוזות חופשיות זה חובה לדעת יש כמה תריקים שאתה יכול להציג את עצמך יותר ממה שאתה באמת

לכן מומלץ 12 שבועות לפני תחרות להחזיק פוזות ללמוד קצת מעברים השופטים אוהבים את זה

מראה על זה שעשיתה שעורי בית

רוטינה ב נאק ונאבבה לא נחשב אין פה ממש מה להשתגע
ב IFBB 20%

ביררתי,בכל האיגודים מורידים,ב IFBB אמורים לפסול כי זה מצביע על חשד לשימוש בחומרים אנאבוליים. בIFBB יש דופינג קונטרול,תחוי בתקנון של אותם תחרויות או שישייית הגמר או הגרלה. הכי מרגיז שזה מתבצע אחרי שזוכים יורדים מהבמה והרבעי יכול להיות ראשון בגלל פסילת השלישיה הראשונה כי נפלו בהגרלה...נושא מעורפל..

אחד ההזויים, אבל תודה שבדקת.

מה הזוי בזה?

סורי אחי חשבתי שכתבת "הזוי" לדני בקשר להסבר של הפוזות.... החום כנראה משפיע

כן זה הזוי\די סוג של בדיחה

אני חייב להבין : יש פה צדיק שחושב שמייקל פלפס לא מלקק חמצוציות? תרדו מסה כבר,כל ספורט תחרותי ספוג בחרה הזה ,זה מזמן הפך להיות תחרות מעבדות...

האמת שמייקל פלפס לקח בדיקות סמים מעבר לדרוש כדי להוכיח שהוא לא על "חמצוציות" אז אם הוא הצליח להסתיר שימוש בחומרים(לא כולל את החשיש שהוא כה אוהב...) יפה לו.

יכולת הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר עד כדי לא קיימת.

Back
למעלה תחתית