עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ברור, אבל השאלה אם השופטים מורידים על זה ניקוד, כמו במקרה הנ"ל.. הוא(לא יודע את שמו) הגיע גזור ויבש, אבל עם ג'ינו נוראי, אז השאלה אם השופטים יכולים להוריד על זה ניקוד...
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOLביררתי,בכל האיגודים מורידים,ב IFBB אמורים לפסול כי זה מצביע על חשד לשימוש בחומרים אנאבוליים. בIFBB יש דופינג קונטרול
LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
קלינה אני אוהב אותך. אני הקנאי מספר 1 בתמר. אין עליך. אתה באמת הבילדר האהוב עליי. 😍
פוזות חופשיות זה חובה לדעת יש כמה תריקים שאתה יכול להציג את עצמך יותר ממה שאתה באמתחחח.. EMZ אתה ואנטון כמו חתול ועכבר..
אנטון, עד כמה פוזינג חשוב בתחרות ?.. שמתי לב שהפוזינג של רוב המתחרים בארץ גרוע ולא מעניין..מעניין אותי לדעת אם כל כך שווה להשקיע בפוזינג מבחינת ניקוד ושיפוט ?..
ביררתי,בכל האיגודים מורידים,ב IFBB אמורים לפסול כי זה מצביע על חשד לשימוש בחומרים אנאבוליים. בIFBB יש דופינג קונטרול,תחוי בתקנון של אותם תחרויות או שישייית הגמר או הגרלה. הכי מרגיז שזה מתבצע אחרי שזוכים יורדים מהבמה והרבעי יכול להיות ראשון בגלל פסילת השלישיה הראשונה כי נפלו בהגרלה...נושא מעורפל..
לא טוב להיות חתול לבן. לא רואים את הביק בבייספס שלו.
מה הזוי בזה?
ב IFBB אמורים לפסול כי זה מצביע על חשד לשימוש בחומרים אנאבוליים. בIFBB יש דופינג קונטרול,תחוי בתקנון של אותם תחרויות או שישייית הגמר או הגרלה.