הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מר ישראל נאבא 2011 21/7 (עודכן 22/7/2011 סירטונים + תמונות)

לא,אני אומר שהוא לא עשה פוזינג וצבע והפסיד בצדק. כי זה גם פרמטרים. אני ב 2010 הייתי הרבה יותר גרוע מיוסי אדרי והוא דורג אחרי בגלל הפרמטרים האלה

עזוב עכשיו פוזינג וצבע,

השוואה מקצועית שלך , שניהם עומדים אחד ליד השני :

מי יותר טוב ,במי היית בוחר?

לעניות דעתי לבושרי, יש פרופורציות יותר טובות ובחבילה השלמה הוא עדיף ( גוף סימטרי מאוד).
יכול להיות שהניגרי הגיע יותר יבש, אבל יש עוד הרבה פרמטרים ומי ישמע בושרי ממש הגיע שמן....

עזוב עכשיו פוזינג וצבע,

השוואה מקצועית שלך , שניהם עומדים אחד ליד השני :

מי יותר טוב ,במי היית בוחר?

לעניות דעתי לבושרי, יש פרופורציות יותר טובות ובחבילה השלמה הוא עדיף ( גוף סימטרי מאוד).
יכול להיות שהניגרי הגיע יותר יבש, אבל יש עוד הרבה פרמטרים ומי ישמע בושרי ממש הגיע שמן....
על פול פאק מגיע לבושרי.אני יתפלצף עלשיו קצת,אבל אני מסתייג שזה בקטע של התפלצפות. בוא נגיד ששופתיף על פי 6-7 פרמטרים,אני לא זוכר את כולם,לא משנה,בושרי לגובה שלו עדיין חסר בשר(גם לי חסר). אזס איתי גירד כל הניקוד חוץ ממאסה ,בוא נגיד 5מתוך 6 הוא כן לקח אצלי. ניגרי לא מגרד אצלי את כל הניקוד ב 2 קטגוריות- פרופורציות ו הגשה(פוזינג) פרופורציות בגלל המותן ואין מה לעשות עם זה חוץ מהוסיף עוד רגליים ופוזינג של ילד מפגר שהוא זילזל. אז הוא בפרופורציות לקח 5 מתוך 6 ובפוזינג 3מתוך 6.
סה"כ יש 3 שופטים שחשבו מה שהם חשבו. אני בטוח שאם נראה את הפרוטוקולים ההפרש הוא 2-3 נקודות.
כל זה אמרתי גם לאיתי שם באותו רגע מאחורי הקלאיים.

אז אתה אומר שצריך גם שכל להצליח בבלידינג ? 😉

לא הרבה. אפשר שגם בלי,אבל שיהיה קצת למאמן 🤩
מה עם נובמבר? רוצה לעלות?

אני שמן
אחרי שאני אפרוש מהפוטבול אני אפרוש לבילדינג..

על פול פאק מגיע לבושרי.אני יתפלצף עלשיו קצת,אבל אני מסתייג שזה בקטע של התפלצפות. בוא נגיד ששופתיף על פי 6-7 פרמטרים,אני לא זוכר את כולם,לא משנה,בושרי לגובה שלו עדיין חסר בשר(גם לי חסר). אזס איתי גירד כל הניקוד חוץ ממאסה ,בוא נגיד 5מתוך 6 הוא כן לקח אצלי. ניגרי לא מגרד אצלי את כל הניקוד ב 2 קטגוריות- פרופורציות ו הגשה(פוזינג) פרופורציות בגלל המותן ואין מה לעשות עם זה חוץ מהוסיף עוד רגליים ופוזינג של ילד מפגר שהוא זילזל. אז הוא בפרופורציות לקח 5 מתוך 6 ובפוזינג 3מתוך 6.
סה"כ יש 3 שופטים שחשבו מה שהם חשבו. אני בטוח שאם נראה את הפרוטוקולים ההפרש הוא 2-3 נקודות.

סבבה,

בכל מקרה, תמיד יש פעם הבאה. אני בטוח שיהיו פחות משתתפים ויהיה יותר קל 😉

סבבה,

בכל מקרה, תמיד יש פעם הבאה. אני בטוח שיהיו פחות משתתפים ויהיה יותר קל 😉

אם היית רואה 90+...יכולתי לצאת איך שאני ולגרור מר ישראל..

הייתי שם וראיתי בושרי היה ברמה אחרת לגמרי זכה וזה מגיע לו
תחרות ברמה קצת ירודה ..
בכול זאת נהנהתי לראות תחברים על הבמה מפציצים היה אחלה ערב

עזוב שטויות גבר שבושארי ניצח את הניגרי הרבצתי לעצמי מרוב עצבים ....התחרות הזאת זו התחרות הכי גרועה שהייתה לנאבבא גם מבחינת שיפוט וגם מבחינת מתחרים לא היו הרבה שבלטו שם ...חוץ מניגרי מרדכי ועוד בחור רוסי שיש לו פוטנציאל אדיר שזכה מקום 2 בעד 90

עזוב שטויות גבר שבושארי ניצח את הניגרי הרבצתי לעצמי מרוב עצבים ....התחרות הזאת זו התחרות הכי גרועה שהייתה לנאבבא גם מבחינת שיפוט וגם מבחינת מתחרים לא היו הרבה שבלטו שם ...חוץ מניגרי מרדכי ועוד בחור רוסי שיש לו פוטנציאל אדיר שזכה מקום 2 בעד 90

שאלוקים חילק מותן-היה לארג' עם ניגרי,זה הכל,אני הסברתי כבר. מה שאני לא יעשה,אני לא יכו לעל יורי,האו מכוכב אחר... והרוסי שאתה מדבר עליו זה נועם ריבקינד,ניצחתי אותה בתחרות הקודמת. מורדכי בא עם ג'ינו מזעזע,אבל היחיד עם פסים בתחת.

שאלוקים חילק מותן-היה לארג' עם ניגרי,זה הכל,אני הסברתי כבר. מה שאני לא יעשה,אני לא יכו לעל יורי,האו מכוכב אחר... והרוסי שאתה מדבר עליו זה נועם ריבקינד,ניצחתי אותה בתחרות הקודמת. מורדכי בא עם ג'ינו מזעזע,אבל היחיד עם פסים בתחת.
נועם הזה עוד יגיע רחוק...ויכול להיות שהג'ינו דפק למורדכי תתחרות כי לפי דעתי הוא היה נראה מדהים וזה הרס לו את כל התחרות...ולגבי קטגוריה 90+ בלי צבע ופוזינג היית לוקח זה היה ממש בדיחה מה שהיה שם ממש כמו ifbb ....בקיצור תפרתם לאמנון תצורה חחחח

נועם הזה עוד יגיע רחוק...ויכול להיות שהג'ינו דפק למורדכי תתחרות כי לפי דעתי הוא היה נראה מדהים וזה הרס לו את כל התחרות...ולגבי קטגוריה 90+ בלי צבע ופוזינג היית לוקח זה היה ממש בדיחה מה שהיה שם ממש כמו ifbb ....בקיצור תפרתם לאמנון תצורה חחחח

נועם יגיע רחוק שיתחיל להקשיב לסביבה. הוא בשיטתיות מגיע "כמעט" מוכן אם נתונים מדהימים ,אבל לא מוכן.

נערך לאחרונה:
ג'ינו מוריד נקודות בשיפוט?

ג'ינו מוריד נקודות בשיפוט?

לא מבין הרבה בשיפוט,אין לי תשובה,אבל בין החברי מקשקשים על זה המון ואין תגובות חיוביות על זה. זה נע על רצף בין "איזה מסכן" ל"איזה דביל"

לא מבין הרבה בשיפוט,אין לי תשובה,אבל בין החברי מקשקשים על זה המון ואין תגובות חיוביות על זה. זה נע על רצף בין "איזה מסכן" ל"איזה דביל"

זה ברור, אבל השאלה אם השופטים מורידים על זה ניקוד, כמו במקרה הנ"ל.. הוא(לא יודע את שמו) הגיע גזור ויבש, אבל עם ג'ינו נוראי, אז השאלה אם השופטים יכולים להוריד על זה ניקוד...

אני יברר בישבילך

ברור שמורידים זה אסטטיקה

Back
למעלה תחתית