הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון מזיקים?

• פותח/ת השרשור MMB
  • פורסם בתאריך

MMB

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
אני רוצה להתחיל תוכנית מסה ויש לי כבר הכל מוכן, אבל אני צריך לקנות גיינר ואבא שלי לא מוכן כי הוא אומר שתוספי מזון זה לא בריא. אתם יכולים לתת לי הוכחה בצורת מאמר או כתבה כלשהי שיוכיחו לו ההפך?

שטויות במיץ.. אבקת חלבון זה בסה"כ מי גבינה שהומרו לצורת אבקה.. ולא מזיק ולא נעליים.. פשוט בישראל אנשים לא רוצים להפסיק עם המיתוס הזה וללכת אם הראש בקיר. תבקש מאבא שלך שיביא לך מחקר רפואי שזה מזיק.

עדיף לך לקנות אבקת חלבון רגילה, ולעשות גיינר ביתי עם שיבולת שועל בבלנדר. זה יותר זול, ותקבל יותר מנות חלבון..גיינר נגמר מהר מאוד

אבא שלך רופא? עשה מחקר? לא נראלי..
בלי להעליב, זה נשמע קצת ליצני.

מספיק עם התגובות האלה על מחקרים, אתה מצפה שכל אחד יפעל רק על לפי מחקרים???
בתקופה שלהם אבקות חלבון לא היו ממש נפוצות וזה טבעי שאבא שלו ידאג לו גם מבלי שהוא יצטרך להראות לו מחקר על זה.
פשוט תנסה לשכנע את אבא שלך ולהסביר לו, אם זה לא ילך לא נורא חכה שתגדל ותקנה דברים לבד.

• פותח/ת השרשור
לשם מידע, אלה המינונים הכלליים של תוכנית האכילה שלי( נא להתחשב בזה שאני הולך לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע, שני אימוני MMA בשבוע, שני אימוני בטן, שני אימוני כושר פונקציונאליים, ושני אימוני שחייה):
אנרגיה: 4240 קלוריות.
פחמימות: 340 גרם + הגיינר שלא הצלחתי לחשב.
חלבונים: 210 גרם.

אם אתה לא שוקל יותר ממ-100 קילו ובהנחה שהכמות חלבון שאתה צורך היא נכונה אז זה מספיק ואתה לא צריך אבקה, אם כן אז פשוט תחליף את זה עם דברים אחרים שאתה אוכל כי אין צורך ביותר מדי חלבון.
גיינר זה בזבוז כסף אל תקנה את זה.

אם אתה לא שוקל יותר ממ-100 קילו ובהנחה שהכמות חלבון שאתה צורך היא נכונה אז זה מספיק ואתה לא צריך אבקה, אם כן אז פשוט תחליף את זה עם דברים אחרים שאתה אוכל כי אין צורך ביותר מדי חלבון.
גיינר זה בזבוז כסף אל תקנה את זה.

למה הוא צריך לשקול 100 קילו ?? תפסיק לבלבל את המוח.
עשית פעם SS שאתה חושב ש4000+ קלוריות זה לאנשים ששוקלים 100 קילו ומעלה ? לא נראלי.
וכן, יש לאנשים טענה מסויימת אז שיבוא רפרנס שתומכת בה. אם לא, אז שלא ידברו שטויות. ''שמעתי ממישהו'' לא תופס.
ולא, אין לי בעיה עם הדאגה של האבא, יש לי בעיה עם הפרימטיביות של ההורים היום.

איפה ראית שאמרתי שהוא צריך לשקול 100 קילו???
הוא פשוט אמר שהוא אוכל 210 גרם חלבון ביום שזה מתאים בערך לבנאדם ששוקל בערך 100 קילו אז ככה שאין צורך בעוד חלבון אלא אם הוא שוקל יותר מזה, אני ממש לא אומר שהוא צריך לשקול 100 קילו.
וחוץ מזה מי בכלל התייחס לכמות הקלוריות שהוא אוכל???

בן כמה אתה בכלל שאתה צריך אישור מההורים שלך?

ההורים שלי כל הזמן מעירים לי שזה מסוכן להעמיס אוכל בימי ההעמסות שלי, אז מה? הם פועלים לפי רגשות ואמוציות, אני פשוט מהנהן בראש וממשיך לפרק את האריזת B&J 😃

לשם מידע, אלה המינונים הכלליים של תוכנית האכילה שלי( נא להתחשב בזה שאני הולך לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע, שני אימוני MMA בשבוע, שני אימוני בטן, שני אימוני כושר פונקציונאליים, ושני אימוני שחייה):
אנרגיה: 4240 קלוריות.
פחמימות: 340 גרם + הגיינר שלא הצלחתי לחשב.
חלבונים: 210 גרם.

אתה בטוח שאת כל זה אתה עושה בשבוע? זה המון פעילות ואני די בטוח שאתה רק תפגע בעצמך אם זה באמת מה שאתה עושה (כשהכל נעשה בצורה נורמאלית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית