הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ארוחות גדולות+כמות חלבון

RoiKinG

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
-57
60
0
שבוע טוב חברים

יש לי שתי שאלות שמפריעות לי הרבה זמן

השאלה הראשונה היא
נגיד אני קם בבוקר אוכל ב7-8 מעדן או קוטג' (משהו עם 200 קל').(לא דגש על החלבון כרגע).
ואז רק ב13:00 אני אוכל, ארוחה של 1200 קלוריות, האם משהו הופך כאן לשומן?
(קראתי את כל המאמרים בקילוגרם, אין תשובה חד משמעית).
ואז גם בערב(18:00) ארוחה של 700 , וב21:00 עוד 600.
כמה גרוע זמני הארוחות והקלוריות הגבוהות בארוחה(בעיקר של הצהריים)?

כמות החלבון ביום היא ככה:(לא כל בוקר זה קוטג' לפעמים רק מעדן או משו קטן שלא עובר את ה10 , אז נחשב ככה)
10 בוקר +50 בצהריים+20 בערב +40 לילה=120

נתונים:
1.84
80 ק"ג
מסה
גיל 20

כמה גרוע זה שאני לא מגיע למינימום 150-160 גר' חלבון ביום?

לגבי ארוחות גדולות יש את המאמר הבא: לינק
לגבי סה"כ הכמות שאתה מגיע ביום, תגיע ל-2 גרם חלבון ביום, תדחוף עוד בכל ארוחה או עוד ארוחות
אני למשל אוכל כמוך בסביבות 6:30-7(ארוחה של 10 גרם חלבון בערך) ובנוסף גביע קוטג' בסביבות 9:30 וארוחת צהריים גדולה גם בסביבות 13:00
מנסיון - אם לא אוכלים טוב לא מתקדמים באימונים

בקשר לשומן,אצל כל אחד זה שונה,תלוי בגוף!
אם אתה נמצא במאזן חיובי אתה עולה במשקל,מה יחס העליה בין השריר לשומן-אין לדעת!
אפשר להשפיע על זה רק בעזרת תוכנית אימונים מתאימה שתנצל כמה שיותר את התזונה שלך לעליה בשריר ופחות בשומן,בכל מקרה בשומן אתה תעלה.
זמני הארוחות לא חשובים,כל עוד אתה מגיע לכמות הקלוריות היומית שלך לא משנה מתי הכל בסדר!

ובקשר לכמות החלבון זה לא מספיק,אתה חייל או משהו?

---------- התגובה התווספה ב 22:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:25 ----------

מנסיון - אם לא אוכלים טוב לא מתקדמים באימונים

אני רואה שלפי הנתונים הניסיון וההתקדמות שלך אדירים...;maeq

בקשר לשומן,אצל כל אחד זה שונה,תלוי בגוף!
אם אתה נמצא במאזן חיובי אתה עולה במשקל,מה יחס העליה בין השריר לשומן-אין לדעת!
אפשר להשפיע על זה רק בעזרת תוכנית אימונים מתאימה שתנצל כמה שיותר את התזונה שלך לעליה בשריר ופחות בשומן,בכל מקרה בשומן אתה תעלה.
זמני הארוחות לא חשובים,כל עוד אתה מגיע לכמות הקלוריות היומית שלך לא משנה מתי הכל בסדר!

ובקשר לכמות החלבון זה לא מספיק,אתה חייל או משהו?

---------- התגובה התווספה ב 22:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:25 ----------

אני רואה שלפי הנתונים הניסיון וההתקדמות שלך אדירים...;maeq

אני מתאמן חדש יחסית, אבל זה לא אומר שלא הספקתי א. לעשות שטויות שאחרים יכולים ללמוד מהם ולא לעשות ב. להתחיל להתקדם קצת(לפני כ-4 חודשים הייתי 70 ק"ג על אותו א.ש+- כמו שאני עכשיו והרמתי הרבה פחות ממה שאני מרים עכשיו)
זה שאני לא 90 ק"ג על 10 א.ש אומר שאסור לי להגיב ? ;maeq

לא,זה לא מה שאמרתי,אתה אפילו מוזמן כל עוד אתה יכול באמת לעזור ולא להטעות!
פשוט מפריע לי לעין כשזורקים מילים כמו "מנסיון" או "תאמין לי..." כשאין שום בסיס לטענות האלה.

במקרה שלך,עם כל הכבוד להתקדמות היפה בעיניך,ניסיון אין לך ממש.😉

זה לא משנה גם אם תהיה בצום כל היום ותדפוק ארוחה של 3000 קלוריות. (חפש Intermittent fasting)
ועדיף שתעלה את צריכת החלבון שלך ללפחות 2 גר' לק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית