הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי שיטות חימום

פנקייק

משתמש פעיל
989
1,077
נק' מוניטין:
4,023
989
1,077
לגבי שיטת החימום שלי

בהמשך לתגובה שכתבתי ל-cover הייתי רוצה את דעתכם על שיטת החימום שלי.

סקוואט :
סקוואט בלי מוט * 10
מוט ריק * 10
קצת מתיחות
60 * 8
80 * 6
100 * 4
120 * 3
140 * 3
סטים עבודה 160 * 5 * 3

בנץ':
מוט ריק * 20
קצת סיבובי ידיים ומתיחות
60 * 10
80 * 5
100 * 5
120 * 3
סטים עבודה 140 * 5 * 3

דדליפט:
stiff leg מוט ריק * 10
סקוואט עם מוט ריק * 10 (אני מרגיש שהברכיים שלי דורשות את זה)
60 * 8
80 * 5
100 * 5
120 * 3
140 * 3
סטים עבודה 160 * 3 * 3

מצד אחד לוקח לי זמן להתחמם אך מצד שני אני מגיע לסטים של העבודה מאוד מוכן.
עצות לשיפור יתקבלו בברכה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תמונות מהיום, גב אחרי אימון וחזה קר.

קבצים מצורפים

• IMG00105-20110726-1224.jpg
    IMG00105-20110726-1224.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 194
  • IMG00103-20110726-1224.jpg
    IMG00103-20110726-1224.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 183
  • IMG00108-20110726-1226.jpg
    IMG00108-20110726-1226.jpg
    KB 36.5 · צפיות: 186
נערך לאחרונה:
יפה מאוד על הסרטונים. ומסה גוף מכובדת. קבל מוניטין.

יש סרטון גם על הלחיצה?

• פותח/ת השרשור
אתה מבזבז יותר מידי אנרגיה לחימום. לא הייתי עושה יותר מ 3-4 סטים של חימום לפני התרגיל. אתה גם לא צריך להתחמם כל כך הרבה בדדליפט אם לפני כן עשית סקוואט.

תודה על העצה, ניסיתי 4 סטים לחימום וזה עבד לא רע.
אני לא עושה סקוואט ודדליפט באותו אימון בד"כ.

---------- התגובה התווספה ב 17:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:31 ----------

יפה מאוד על הסרטונים. ומסה גוף מכובדת. קבל מוניטין.

יש סרטון גם על הלחיצה?

תודה רבה.

אין לי סרטון לבנץ'.

אל תוריד סרטים שאתה מעלה לפורום. הביקורת היא גם כדי שאנשים אחרים יראו וילמדו.

מי שיוריד את הסרטים שלו אחרי ביקורת לא יקבל אחת כזו בעתיד.

וזה שנוח לך בלי נעליים לא אומר שזה הדבר ההגיוני לעשות.

• פותח/ת השרשור
אל תוריד סרטים שאתה מעלה לפורום. הביקורת היא גם כדי שאנשים אחרים יראו וילמדו.

מי שיוריד את הסרטים שלו אחרי ביקורת לא יקבל אחת כזו בעתיד.

וזה שנוח לך בלי נעליים לא אומר שזה הדבר ההגיוני לעשות.

אני מסכים איתך שכתיבת ביקורת על סרטונים משרתת את חברי הפורום ומי שמעוניין בביקורת צריך לוותר על פרטיות הסרטון שלו אבל אני לא העליתי את הסרטונים כדי לקבל ביקורת אלא כי MOONlight דרש ממני "חוב לראק" (שזה אילוץ, העלאה שלא ביוזמתי ולא לשם קבלת ביקורת) ומי שהיה מעוניין לצפות בסרטונים קיבל קישור בפרטי. אם בעתיד אעלה סרטונים מיוזמתי כדי לקבל ביקורת לא אסיר אותם.

לגבי הסקוואט בלי נעליים - מעולם לא טענתי אחרת ממך בנושא הזה וגם לא הצגתי שום טיעון רציני בעד העניין או ניסיתי להסביר את ההיגיון מאחוריו, בסה"כ כתבתי שזה נוח לי.

**למיטב הבנתי הסרת סרטונים שהועלו לפורום לא מהווה הפרה של התקנון ולכן הפעלת סנקציות על משתמש במקרה כזה תהיה לא הוגנת (אלא אם ישונה התקנון).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי אמר שהפורום מתנהל בצורה "הוגנת"?

אף אחד. הפורום מתנהל כפי שאתם (המנהלים) מחליטים, לטוב או לרע.
אם אתה מצהיר שהפורום לא נוהג בהגינות עם משתמשיו זה בסדר מבחינתי כי זו החלטתכם ומי שלא נוח לו עם זה לא חייב להשתתף בפעילות, זה גם לא מפריע לי ליהנות מהידע שנחלק בפורום.
בכל זאת אני מצפה למידה של הגינות היות ואתם מספקים גם שירותים בתשלום, לאור העובדה הזו אני חושב שהגינות בכל ענייני הפורום היא הכרחית ועובדת רק לטובתכם.

נערך לאחרונה:
אני מסכים איתך שכתיבת ביקורת על סרטונים משרתת את חברי הפורום ומי שמעוניין בביקורת צריך לוותר על פרטיות הסרטון שלו אבל אני לא העליתי את הסרטונים כדי לקבל ביקורת אלא כי MOONlight דרש ממני "חוב לראק" (שזה אילוץ, העלאה שלא ביוזמתי ולא לשם קבלת ביקורת) ומי שהיה מעוניין לצפות בסרטונים קיבל קישור בפרטי. אם בעתיד אעלה סרטונים מיוזמתי כדי לקבל ביקורת לא אסיר אותם.

לגבי הסקוואט בלי נעליים - מעולם לא טענתי אחרת ממך בנושא הזה וגם לא הצגתי שום טיעון רציני בעד העניין או ניסיתי להסביר את ההיגיון מאחוריו, בסה"כ כתבתי שזה נוח לי.

**למיטב הבנתי הסרת סרטונים שהועלו לפורום לא מהווה הפרה של התקנון ולכן הפעלת סנקציות על משתמש במקרה כזה תהיה לא הוגנת (אלא אם ישונה התקנון).

אני מעוניין לראות את הסרטונים, לא כי אני מטיל ספק פשוט מסקרן אותי

---------- התגובה התווספה ב 20:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:06 ----------

מי אמר שהפורום מתנהל בצורה "הוגנת"?

פורום של דיקטטורים וקומניסטים 🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור

MisterHamster אני מניח שלא קיבלת את מה שניסיתי לשלוח לך כי המערכת מאפשרת לי לשלוח הודעות פרטיות למשתמשים מסויימים בלבד (אתה לא ברשימה). לענות להודעות פרטיות אני יכול אז שלחו לי הודעה בפרטי ואני אשלח את הקישורים.

---------- התגובה התווספה ב 22:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:21 ----------

---------- התגובה התווספה ב 20:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:06 ----------
קיבלתי את ההודעה שלך, מסתבר שגם לענות אני לא יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית