הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים מתחת לברך אחרי אימון

• פותח/ת השרשור kozi
  • פורסם בתאריך

kozi

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-33
32
0
אתמול עשיתי אימון שכלל סקוואטים ודדלפיט שהיה סבבה. לא הרגשתי כאבים ולא היה לי משהו חשוד..
היום בצהריים שמתי לב לכאב בזמן נהיגה ,מתחת לברך ימין(אין כאבים בצד שמאל) צמחה כמו גולה כזאת נפוחה כשבמגע הכאב מתעצם ממש שקשה ללכת .מה שכן קרח דיי מצנן את העסק.

אני דיי בטוח שזה כתוצאה מהסקוואטים ( דיי חדש בתרגיל)..

מישהו יודע מה הבעיה \ מכיר את התופעה ?

תודה.

---------- התגובה התווספה 24-07-2011 ב 00:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-07-2011 ב 23:20 ----------

בינתיים מצאתי את זה http://www.achilles.co.il/Osgood-Schlatter.html

Osgood-Schlatter או משהו בסגנון.. לא רוצה לקפוץ למסקנות אבל זה ממש דומה

אני לא רופא או משהו אז אני לא יכול לקבוע מה היא הבעיה אבל אני לראות איך אתה עושה סקוואט ודדליפט ויכול להיות בגלל טכניקה לקויה כאבים אלו נגרמים.
אז אם תוכל לעלות סירטונים אני ישמח..

עד כמה שידוע לי אוסגוד-שלאטר נגרמת ע"י עומס מחזורי, כמו בתנועת הבעיטה של שחקני כדורגל שאצלם זו בעיה די נפוצה. קשה לי להאמין שבגלל אימון אחד קיבלת אוסגוד-שלאטר.
אני באופן אישי הייתי מודאג מאוד אם הייתה נוצרת לי גולה מתחת לברך וכנראה שהייתי רץ לראות רופא כמה שיותר מהר. אני חושב שגם אתה צריך לנהוג כך, יהיה לך חבל מאוד אם המצב יחמיר עקב הזנחה וימנע ממך להתקדם באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית