הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר Gaspari MyoFusion בטעם קרם עוגיות - ביקורת

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
טוב אז ככה,

הנ"ל הגיעה לפני 3 שבועות אלי וכבר חוסל חצי מהפח (5LBs).

הטעם פגז - לא שמתי לב לטעם לוואי. ממש טעים ויש חתיכות עוגיות בפנים.

ערבוב - מתערב חלק גם עם מים וגם עם חלב. עם מים זה גם מתערבב בכוס בעזרת כפית ככה שלא חובה שייקר.

מרקם - גם עם מים וגם עם חלב מתקבל מרקם סמיך כמו של מילקשייק קרם עוגיות.

לגבי ערכים ומחיר - שכל אחד יבדוק לעצמו אם זה טוב לו.

סוף סוף מישהו נותן ביקורת על הטעם הזה, אני כבר הרבה זמן חושב לקנות אותו אחרי שקניתי את השוקולד חלב שלהם שהיה פגז(באמת אחת האבקות הכי טובות שקניתי..)
אני גם מרוצה מהערכים שלהם.

תודה אני הולך להזמין :D

סוף סוף מישהו נותן ביקורת על הטעם הזה, אני כבר הרבה זמן חושב לקנות אותו אחרי שקניתי את השוקולד חלב שלהם שהיה פגז(באמת אחת האבקות הכי טובות שקניתי..)
אני גם מרוצה מהערכים שלהם.

תודה אני הולך להזמין :D

160 קלוריות למנה? זה נכון או שהאתר שראיתי הטעה אותי?

• פותח/ת השרשור
כנראה שנכון. מי שהערכים מפריעים לו כערכים ולא מהבחינה הכלכלית שיפסיק כבר עם האנורקסיה, זה לא בריא ולא סתם קוראים לזה מחלה.

אגב גם השוקולד חמאת בוטנים שלהם לא רע.

כנראה שנכון. מי שהערכים מפריעים לו כערכים ולא מהבחינה הכלכלית שיפסיק כבר עם האנורקסיה, זה לא בריא ולא סתם קוראים לזה מחלה.

אגב גם השוקולד חמאת בוטנים שלהם לא רע.

לא שאני חושב ש50 קלוריות זה מה שישנה לכאן או לכאן, אבל במה האבקה יותר טובה למשל מדיימטייז שהמחיר זהה והערכים טובים יותר, חוץ מטעם אישי?

זה 150 קלוריות אבל לסקופ טיפה יותר גדול זאת אומרת יותר כמות של אבקה.
אני תמיד שם כמו באופטימום 32 גרם של אבקה ~

אם כבר,אז שוקו שלהם. שמעתי שמחיר ירד ל 320 במקומות מסויימים לאור המלאי שלא יורד בגלל שיווק עקום של היבואן. אחד המותגים שאני הכי אוהב.

• פותח/ת השרשור
ליבואן פה באמת יש שיווק עקום והזוי ביחס לתחרות.

השוקו שלהם גם עילוי - עם חלב בכלל זה מעדן אמיתי.

ליבואן פה באמת יש שיווק עקום והזוי ביחס לתחרות.

השוקו שלהם גם עילוי - עם חלב בכלל זה מעדן אמיתי.

הם החליטו שהם יכולים לאכול את כל השוק לבד והרשו לעצמם לחרבן על כמה רשים שלא היו צריכים לחרבן.וכתוצאה למרות הליין של המוצרים בכלל לא רע עוברים תקופות לא הכי מזהירות.

זה 150 קלוריות אבל לסקופ טיפה יותר גדול זאת אומרת יותר כמות של אבקה.
אני תמיד שם כמו באופטימום 32 גרם של אבקה ~
ובגלל שהסקופ גדול יותר, יש פחות % חלבון באבקה. אם אני לא טועה יש 65% חלבון בדלי של גאספרי, שזה פחות מ ISS ומשווק בארץ במחיר מוגזם.

אנטון אולי נפתח כאן יוזמה בפורם להחרים יבואנים או חברות מסוימות מה דעתך..נתחיל מהאחים ר שמביאים לנו את המיופיוזן ב385 ואת סינטה6 ב365 , אחלה אבקות אבל המחיריםם שמיים ממש לא נורמאליים
אני חושב שזה אפשרי הכול תלוי בנו
אשמח לתגובות לעניין!!

אנטון אולי נפתח כאן יוזמה בפורם להחרים יבואנים או חברות מסוימות מה דעתך..נתחיל מהאחים ר שמביאים לנו את המיופיוזן ב385 ואת סינטה6 ב365 , אחלה אבקות אבל המחיריםם שמיים ממש לא נורמאליים
אשמח לתגובות לעניין!!

למה יוזמה ולמה להחרים? תצביע ברגליים, לא רוצה אל תקנה, תקנה דרך הנחת פורום שזה יוצא יוצר משתלם או תזמין מחול.

אני לא רואה סיבה למחאה הזאת, ובניגוד למחאת הקוטג' אתה לא תגייס מספיק אנשים להורדת מחירים

אשמח לתגובות לעניין!!

חוק החרם קראת? יכולים לטבועאותך בבימ"ש על היציאה הזאת,זה קריאה להסטה. אני יודע פשוט איפה לקנות ומה לקנות. תמיד אמרתי שלא משנה מה כתוב על האריזה זה צריך להיות טעים,להתערבב טוב ומחיר נח. כרגע תחת שלושת הפאראמטרים רק אינטראקטיב וEXTRIME WHEY. כל שאר ה"מותגים" לפחות לא תחת קותרת "מחיר נח"

למה יוזמה ולמה להחרים? תצביע ברגליים, לא רוצה אל תקנה, תקנה דרך הנחת פורום שזה יוצא יוצר משתלם או תזמין מחול.

אני לא רואה סיבה למחאה הזאת, ובניגוד למחאת הקוטג' אתה לא תגייס מספיק אנשים להורדת מחירים

א אני בעד יוזמות כאלה אז אני יוזם כי לי ולעוד הרבה אחרים מפריעה המחירים השערוריתיים של האבקות חלבון בארץ
בשביל להזיז משהוא בארץ צריך ליזום להזיז מהלכים ולעשות ,תמיד יש את הטמבל שמתחיל עם זה ועוד רבים אחרים מצתרפים על הדרך
עם אתה לא רועה סיבה שזה לא מפריעה לך זה לא אומר שזה לא מפריעה לאחרים
תנובה לא תיפול עם יחרימו אותה ,לעומת יבואן של גספארי ושל בסן וכו.. שכן יכול להתקעה עם הרבה סחורה ולסגור חנויות רשת ספורט****

התשובה לא צריכה להיות ,תקנה בהנחה את האבקות של אינטראקטיב למרות שהם אחלה, ועם אני רוצה אבקות אחרות במחירים הוגנים אז מה ??

חודש אחד של חרם יכול לעשות המון ונזק רציני

---------- התגובה התווספה ב 07:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:30 ----------

אנטון תקרא שוב את החוק , מחאה או קריאה שלי לחרם לא נתפסת שם
החוק מדבר על חרם מסוג אחר
קריאה להסטה=דמוקראטיה

---------- התגובה התווספה ב 07:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:46 ----------

האם החוק חל גם על מקרים שבהם רבנים קוראים לחרם על חברות ויצרנים? או על קריאה לחרם צרכנים על מוצר בשל עלותו הגבוהה (כמו במקרה של הקוטג')?
לא. לשון החוק מתייחסת לקריאה לחרם על אדם או על גורם אחר "רק מחמת זיקתו למדינת ישראל, מוסד ממוסדותיה או אזור הנמצא בשליטתה". על פי הגדרה זו, קריאה לחרם הנובעת ממניעים אחרים אינה כלולה בהגדרה שבחוק.

אשמח לתגובות לעניין!!

חוק החרם קראת? יכולים לטבועאותך בבימ"ש על היציאה הזאת,זה קריאה להסטה. אני יודע פשוט איפה לקנות ומה לקנות. תמיד אמרתי שלא משנה מה כתוב על האריזה זה צריך להיות טעים,להתערבב טוב ומחיר נח. כרגע תחת שלושת הפאראמטרים רק אינטראקטיב וEXTRIME WHEY. כל שאר ה"מותגים" לפחות לא תחת קותרת "מחיר נח"
על מי אתה עובד? אתה מבזבז כסף על אבקות חלבון כמו שאני מבזבז כסף על לנשום אויר.

אם אני מבין נכון את הכוון שלך,תיהיה בטוח שאני מוציא הרבה יותר מכל אחד פה,אבל אם אני כבר מתוחזק ע"י איזשהו גורם מיסחרי זה בזכות שאני מוציא יותר ממה שאתה חושב,כי בשורה תחתונה אני בניתי את עצמי בצורה אטראקטיבית לנותני חסות כי השקעתי. אז זה עדיין לא פוסל את ההשקפות שלי. אני עדיין יכול להגיד שאני אוהב מוצר של יבואן מיתחרה. ואני עדיין יכול בשיא הכנות להמליץ למי ששואל אתי לבחור את המוצר שלו לפי שלושת קריטריונים שציינתי. לא מבין מה בעיה.

• פותח/ת השרשור
אשמח לתגובות לעניין!!

גבר לא יודע מזה סינטה6, הסינטה היחיד שאני מכיר זה נתח בשר.

ועכשיו ברצינות - מי שרוצה לקנות סינטה6 מגיע לו שימכרו לו ת'זבל הזה ב-365 ואפילו ב-450.

גבר לא יודע מזה סינטה6, הסינטה היחיד שאני מכיר זה נתח בשר.

ועכשיו ברצינות - מי שרוצה לקנות סינטה6 מגיע לו שימכרו לו ת'זבל הזה ב-365 ואפילו ב-450.

יפה אמרת. הסיפור שלי עם סינתטה הראשונה שלי היה כזה- קיבלתי קופסה(בקבוק) בודדה מיבואן על פרסומת של NO EXPLODE אם תמונות שלי שלי ב DXL.
ד"א זה כל מה שקיבלתי מהם.אז קודם כל תודה רבה . דבר שלי זה מעיד על מה שזה מעיד...🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית