הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוכנית אימונים מורכבת חדשה שלי ושל חבר(מאמן נתן אותה)

יוני האתיופי

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
התוכנית היא בנויה למסה עושים אותה 2-3 פעמים בשבוע

חימום מתיחות

סקווט 5x5

דדליפט 5x5

בנץ פרס 5x5

מתח רחב עם משקל 4-5x5-8

כפיפות מרפקים בעמידה 3x8

היא הזויה וקשה מדי. אלא אם אתה עושה משקלים נמוכים משמעותית ואז אין טעם לבצע אותה מלחתחילה.

כתפיים אתה מימלא מפעיל אותם בתרגילים למרות שאפשר פעם בשבוע לעשות לחיצת כתפיים 3 סטים והתוכנית היא פעמיים שלוש

חוץ בבבנץ' פרס שאתה מפעיל חלק מהדלטויד איפה אתה מפעיל כתפיים?

בכל מקרה תעבור לתוכנית נורמאלית.

• פותח/ת השרשור
כן נראלי היא באמת עמוסה יותר מידי בסטים אני אחליף תוכנית חוץ מיזה מה אתם אומרים על התוכנית הזאתי אני לא מתכוון להשתמש בה פשוט יש פה איזה תרגיל שתיים שבחיים לא שמעתי עלייהם היא אמורה להיות גם תוכנית מורכבת

clean & press 2x8
squats 2x12
pullovers 2x8
bench presses2x6
good mornings2x8
barbell curls 2x8

נערך לאחרונה:
התוכנית השניה נראית לי מוכרת
היא לא מהספר של ברוס לי? או שאני מתבלבל...

התוכנית השנייה ראיתי פעם במאמר על איך להשיג גוף כמו של ברוס לי, אבל אני לא בטוח שזאת תוכנית שלו.

לפותח הדיון אני ממליץ לנסות SS - מכילה תא התרגילים שהמאמן שלך נתן לך אבל היא פחות עמוסה.

התוכנית הראשונה, אם לעשות פעם סקווט ופעם דדליפט ולא יותר מפעמיים בשבוע + אוכל איכותי, יכולה להיות בסדר לטווח זמן קצר...
התוכנית השניה מעניינת, הנפח די גבוה אבל עושים רק 2 סטים . רק שאני לא מבין מה המטרה שלה ? (ברוס לי היה סיני קטן ורזה שגם בשיא כוחו לא שקל יותר מ ~75 קילו )

מה שמעלה שאלה מעניינת - האם ברוס לי אכל מחטים. (הזריק)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית