הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון יום שלישי בערב, שבט הברזל: 195X3, 200X3.

TheTzadik

מנהל פורום Powerlifting/Weightlifting
1,220
2,037
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,661
1,220
2,037
בעזהי"ת

(שואף לטכניקה מוצלחת יותר, אבל בתור אחד שעד כמעט גיל 31 מעולם לא ראה חדר כושר מבפנים, אלא יותר בכיוון של יוגה סינית ואמנויות לחימה פנימיות, זה לא עד כדי כך גרוע 🚬🤪🚬).

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שים לב שאתה לא דוחף מהעקבים (העקבים אפילו מתרוממים) ושאתה נשען קדימה לאורך כל התנועה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שים לב שאתה לא דוחף מהעקבים (העקבים אפילו מתרוממים) ושאתה נשען קדימה לאורך כל התנועה.

צודק. תודה רבה! לא אפילו. בהחלט עקב מתרומם.

יפה מאוד
תרים חזק את החזה שלא יקרוס קדימה (אתה מעגל מעט את הגב)
זה צריך לפתור את הביעה, כיוון שהמוט באמת בורח מעט קדימה ולא נמצא מעל מרכז כף הרגל כל במשך כל התנועה
תחזיק חזק גב ושב לאט אחורה

משקלים יפים מאוד, איך מתאמן ? ומאיזה איזור בארץ ?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

כשאני חושב על זה, באמת אופייני אצלי שהמוט בורח קצת קדימה. היום צילמתי את עצמי פעם ראשונה, ומסתבר שככה זה נראה מהצד. תודה רבה על ההערות!

מתאמן בתקופה האחרונה במועדון 'שבט הברזל', בירושלים. הגעתי לאימוני כוח די 'בטעות'. ההסמכות שלי בכלל נמצאות יותר בתחום ההתעמלות הרכה (צ'י גונג סיני), ובסיפור די הזוי קיבלתי קורס חדרי כושר צ'ופר במכון וינגייט - מה שהביא אותי אל התחום. עד היום התקדמתי בעיקר בתוכניות Starting Strength ו-Texas Method. חושב להתחיל עוד מעט סטפן קורטה 3X3.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אתה הדוס הכי חזק שראיתי אי פעם. ברכותיי

תודה רבה! ובלי לארגן לעצמי חובות לראק, כי אנ'לא יודע אם הבן אדם יסכים שיעלו וידאו שלו לאינטרנט, ואם בכלל הוא מרים כבד מאוד בחודשים האחרונים, אבל יש שם איזה דוס עם טוטאל מטורף בשביל סתם מישהו מהרחוב (סקוואט הי באר חמש פלטות, נראה לי לשישיה - אם אני זוכר נכון).

משקלים מרשימים מאוד. כנראה שעבודת האל משתלמת 😃

קבל מוניטין.

אהבתי ביותר!

בסירטון הראשון שמתי לב שאתה גולש עם הברכיים טיפה קדימה,שים לב לזה.

בסירטון השני כמו שאמרו אתה נשען קדימה, תדאג שכל הכףרגל/נעל תהיה על הריצפה ו"תדחף" מהעקב

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

קורטה זה חרא אין נפח
תתחיל גלן פנדלי

הסיבה שחשבתי דווקא על קורטה, נעוצה בזאת שאין לי כל כך נסיון בחתירות, ואנ'לא בטוח אם כדאי לי להתחיל איתן פעם ראשונה דווקא בתקופת נפח. אני מכיר מישהו שעשה קורטה, ולטענתו - ככל שהוא חווה, זו תוכנית בעלת עומס אדיר, כי למרות שהמשקלים נמוכים יחסית, עדיין מבצעים בכל שבוע 24 סטים של סקוואט ו-24 סטים של דדליפט.

זה הכל מהכח של רבי נחמן.

:(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעזהי"ת

הסיבה שחשבתי דווקא על קורטה, נעוצה בזאת שאין לי כל כך נסיון בחתירות, ואנ'לא בטוח אם כדאי לי להתחיל איתן פעם ראשונה דווקא בתקופת נפח. אני מכיר מישהו שעשה קורטה, ולטענתו - ככל שהוא חווה, זו תוכנית בעלת עומס אדיר, כי למרות שהמשקלים נמוכים יחסית, עדיין מבצעים בכל שבוע 24 סטים של סקוואט ו-24 סטים של דדליפט.

עשיתי קורטה. נפח אדיר, תוצאות אפסיות.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

עשיתי קורטה. נפח אדיר, תוצאות אפסיות.

והווי אומר שאתה מצטרף להמלצה של moo, למרות ההדגשה שלי כלפי חתירות? ואשמח אם תוכל לפרט קצת יותר אודות ההתרשמות שלך מקורטה (או אולי קישור למשהו רלוונטי בלוג שלך, אם זה מופיע שם).

תודה רבה.

חזק מאוד וסקוואט לא רע, כמה זמן אתה מתאמן ?

תודה! אימוני כוח? כמעט שנתיים, אם אקח בחשבון גם את תקופת הליצנות הראשונה, וגם הפסקות מידי פעם).

בעזהי"ת

והווי אומר שאתה מצטרף להמלצה של moo, למרות ההדגשה שלי כלפי חתירות? ואשמח אם תוכל לפרט קצת יותר אודות ההתרשמות שלך מקורטה (או אולי קישור למשהו רלוונטי בלוג שלך, אם זה מופיע שם).

תודה רבה.

אני כבר לא זוכר אם זה מופיע בלוג שלי (אתה יכול לחפש). בעיקרון עשיתי הכל כמו שכתוב (את הדדליפט עשיתי כשאני עומד על כמה פלטות לפי ההמלצה שלו) רק שהחלפתי בנץ' בפרס. התוכנית מאוד מעייפת, אבל לא שיפרתי את הסקוואט והפרס אפילו בקילו. הדדליפט השתפר ב-5 קילו (אולי גם ב-10 אבל באותו ניסיון זה לא ממש הלך).

כמובן שזה לא אומר הרבה. קראתי על לא מעט אנשים שכן התלהבו מהתוצאות. אני אישית חושב שהעצימות נמוכה מדי.

ותעזוב את השטויות עם החתירה. חתירה זה קשקוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית