הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוספת תרגיל ליד קידמית בSS

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
היד שלי לא גדלה והחלטתי להוסיף 3 סטים ליד קידמית כי נשאר עוד חודש ואז עובר לחיטוב...
אז מה לדעתכם התרגיל הטוב ביותר ליד קידמית?
והאם גם בתרגיל הזה אני אמור לעשות 3 סטים 5 חזרות? ועליה ליניארית? או פשוט לעשות RM5 כל אימון?

עדיף.
אין טעם שתעשה פטישים\כפיפת מרפקים, אם כבר תעשה משהו כזה..

בקשר ליד, אל תדאג, היא תגדל מצוין בהמשך..
ליד אחורית אל תוסיף כלום, שלא תפגע בהתאוששות, למרות שגם ליד קדמית הייתי מוותר..

אני עושה מתח ללא קשר במקום הפוואר קלין...
אני רוצה תרגיל שעובד רק על היד קידמית, גירוי מקסימלי

אתה יכול להוסיף אם אתה רוצה barbell curls. תראה אם זה עוזר לך, אבל לדעתי לא יצא מזה כלום.

• פותח/ת השרשור
אני עושה עם 15 קילו מתח!!!!
זה לא גדל ב4 חודשים שאני עושה את התוכנית פתאווווום עכשיו היד תגדל? לא נראה לי

אם תעבוד לכשל כל אימון, במקרה הטוב בו לא תגיע למצב של אימון יתר, ולא תפצע... אתה פשוט תתחיל להכשל מוקדם יותר.
תנסה לממש את העקרונות שלמדת בתכנית הSS שאתה עושה גם על הידיים, עליה ליניארית לחודש זה לא אופטימלי... הייתי עושה משהו כמו 3X RM6 לחמש חזרות, שתי אימונים
3X RM5 אימון אחד
אחד של 3X RM7
ואז תבדוק RM5 חדש... ותעשה כנ"ל.

מטי.

אני עושה עם 15 קילו מתח!!!!
זה לא גדל ב4 חודשים שאני עושה את התוכנית פתאווווום עכשיו היד תגדל? לא נראה לי

תהיה שמח שגודל היד זה מה שמטריד אותך..

התוצאות שתשיג בין אם תעבוד על הידיים לבין אם לא יהיו מאוד דומות אם לא זהות..

יש סיבות מאוד ברורות למה התכנית נראת כמו שהיא נראת וככה היא גם צריכה להשאר.
תאמין לי שהידיים יגדלו בסופו של דבר, וזה לא אמור להטריד אותך עכשיו
אתה עושה תתכנית הזאת כדי לבנות בסיס חזק, ידקדמית היא לא חלק מזה מן הסתם..

אם תעבוד לכשל כל אימון, במקרה הטוב בו לא תגיע למצב של אימון יתר, ולא תפצע... אתה פשוט תתחיל להכשל מוקדם יותר.
תנסה לממש את העקרונות שלמדת בתכנית הSS שאתה עושה גם על הידיים, עליה ליניארית לחודש זה לא אופטימלי... הייתי עושה משהו כמו 3X RM6 לחמש חזרות, שתי אימונים
3X RM5 אימון אחד
אחד של 3X RM7

מטי.

נראה לי עדיף לו אם כבר לעבוד ליותר חזרות
אני לא רואה כזה טעם ב3x5 פטישים למשל חח זה אפילו נשמע מצחיק
אם כבר שיעשה 8-12 חזרות ביד קדמית אם זה לכפיפות מרפקים למשל

• פותח/ת השרשור
3X RM5 אימון אחד
אחד של 3X RM7

מטי.
לא הבנתי :S
אני לאדע אם לקחת מוט רגיל (זה ששוקל 20 קילו, של הסקוואטים והבנצ...) ולהעלות משקל כל אימון? אותו עיקרון של SS (שפה אפשר גם לשים שקי חול של 0.5 קילו בכל צד ולעלות ככה...)
או לעשות בכלל עם דאמבלים אותו דבר? עלייה של 5 ליברות בכל יד...
או משו אחר? (מוט W? פריצר?)

• פותח/ת השרשור
תהיה שמח שגודל היד זה מה שמטריד אותך..

התוצאות שתשיג בין אם תעבוד על הידיים לבין אם לא יהיו מאוד דומות אם לא זהות..

יש סיבות מאוד ברורות למה התכנית נראת כמו שהיא נראת וככה היא גם צריכה להשאר.
תאמין לי שהידיים יגדלו בסופו של דבר, וזה לא אמור להטריד אותך עכשיו
אתה עושה תתכנית הזאת כדי לבנות בסיס חזק, ידקדמית היא לא חלק מזה מן הסתם..
כאשר כל הגוף שלך גדל ורק היד לא זה ממש מציק...
ואתם קצת מגזימים בתוכנית, באמת שהיא עובדת מצויין, עליתי בהכל ממש מעבר לציפיות שלי.
אבל היד לא גדלה בכלל, בכלל בכלל...
אז אתה אומר שהיד שלי בחיים לא תגדל?

אני התקדמתי ככה מRM6 של 30 ל RM6 של 55 בחודשיים, בדיוק לפי מה שכתבתי.
פטישים זה דאמבלים? שונא דמבלים ליד קדמית, אני עובד עם מוט.

וסתם אגב, אני נתקל בזה הרבה באתר הזה, וגם באתר המתחרה, בא מישהו אומר שחשוב לו א' שלא מתאים למה שכתוב בספר כלשהו (כן, קניתי באמזון, כן, קראתי) ואז באים 10 מנסים לשכנע אותו שלא צריך... למה? בן אדם רוצה ידיים, זה הכיף שלו, מה הסיפור?

מטי.

נערך לאחרונה:
כאשר כל הגוף שלך גדל ורק היד לא זה ממש מציק...
ואתם קצת מגזימים בתוכנית, באמת שהיא עובדת מצויין, עליתי בהכל ממש מעבר לציפיות שלי.
אבל היד לא גדלה בכלל, בכלל בכלל...
אז אתה אומר שהיד שלי בחיים לא תגדל?

בסדר, אבל תאמין לי שלגרום ליד לגדול זאת בעיה כל כך מזערית שמתקנים בכל כך קצת זמן..
לעומת... סקוואט במשקלים גבוהים בצורה טובה? זה למשל עניין שלוקח חודשים במקרה הטוב.
אני די בטוח שאתה יודע לבחור מה חשוב יותר.

היד שלך תגדל, ותגדל הרבה, אף אחד לא אמר שss היא התכנית האופטימלית לגרום לידיים לגדול, מה שאני תמיד מייעץ זה גם שחרא וגם כשמגעיל, את הכסף סופרים במדרגות ובסוף את הדברים שהתכנית תתן לך לא תוכל להמיר בשום דבר.. פשוט תהיה סבלני
ובתכלס, אני לא בטוח שגם עוד תרגיל בתכנית שמוקדש רק ליד קדמית למשל יעזור אם בכלל..

• פותח/ת השרשור

וסתם אגב, אני נתקל בזה הרבה באתר הזה, וגם באתר המתחרה, בא מישהו אומר שחשוב לו א' שלא מתאים למה שכתוב בספר כלשהו (כן, קניתי באמזון, כן, קראתי) ואז באים 10 מנסים לשכנע אותו שלא צריך... למה? בן אדם רוצה ידיים, זה הכיף שלו, מה הסיפור?

מטי.
מוט אולימפי? עבדת על 6 חזרות? כמה משקל היית מוסיף?
וכמובן, האם גדלה לך היד? 😃
reshos בשבילי זה חשוב, אני אומר לכם שזה לא פרופורציונלי. זה מגעיל אותי ודוחה אותי ואני רוצה שזה ישתנה

מטי.

אין סיפור.
אם חשוב לו הגודל של היד ברמה המיידית והוא לקח את ss אז הוא עשה בחירה לא נכונה, מבחינתו כמובן.

ושוב, זה חלק מהמקומות שדווקא ראש בקיר היא הגישה היותר נכונה.
כמו שאמרתי קודם, אני שם כסף שהיד לא תגדל ברבע סנטימטר כתוצאה ישירה מהוספת תרגיל ליד קדמית.

עבדתי עם מוט W.
לא, 5 חזרות.
בדיוק כמו שכתבתי, כל אימון חמישי הייתי מחשב מחדש RM5 ועובד לפי המשקל החדש.

יד גדלה? לא בדיוק, אני בחיטוב ואיבדתי שומן סביב השריר, אז ההיקף ירד, אבל השריר גדל (מעט, שוב חיטוב... כן, אני מתאמן מוזר בשביל מישהו בחיטוב)

מטי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין סיפור.
אם חשוב לו הגודל של היד ברמה המיידית והוא לקח את ss אז הוא עשה בחירה לא נכונה, מבחינתו כמובן.

ושוב, זה חלק מהמקומות שדווקא ראש בקיר היא הגישה היותר נכונה.
כמו שאמרתי קודם, אני שם כסף שהיד לא תגדל ברבע סנטימטר כתוצאה ישירה מהוספת תרגיל ליד קדמית.
הוא לא גדל כתוצאה מאי הוספת תרגיל ליד קידמית 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית