עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה מתח ללא קשר במקום הפוואר קלין...chin-ups. תוסיף 3 סטים של כמה שאתה יכול בסוף אימון.
chin-ups. תוסיף 3 סטים של כמה שאתה יכול בסוף אימון.
אני עושה מתח ללא קשר במקום הפוואר קלין...
אני רוצה תרגיל שעובד רק על היד קידמית, גירוי מקסימלי
גם אם הוא יכול 20? לא עדיף ללכת על מספר ריאלי+משקל?
אני עושה עם 15 קילו מתח!!!!
זה לא גדל ב4 חודשים שאני עושה את התוכנית פתאווווום עכשיו היד תגדל? לא נראה לי
אם תעבוד לכשל כל אימון, במקרה הטוב בו לא תגיע למצב של אימון יתר, ולא תפצע... אתה פשוט תתחיל להכשל מוקדם יותר.
תנסה לממש את העקרונות שלמדת בתכנית הSS שאתה עושה גם על הידיים, עליה ליניארית לחודש זה לא אופטימלי... הייתי עושה משהו כמו 3X RM6 לחמש חזרות, שתי אימונים
3X RM5 אימון אחד
אחד של 3X RM7
ואז תבדוק RM5 חדש... ותעשה כנ"ל.
מטי.
לא הבנתי :Sאם תעבוד לכשל כל אימון, במקרה הטוב בו לא תגיע למצב של אימון יתר, ולא תפצע... אתה פשוט תתחיל להכשל מוקדם יותר.
תנסה לממש את העקרונות שלמדת בתכנית הSS שאתה עושה גם על הידיים, עליה ליניארית לחודש זה לא אופטימלי... הייתי עושה משהו כמו 3X RM6 לחמש חזרות, שתי אימונים
3X RM5 אימון אחד
אחד של 3X RM7
ואז תבדוק RM5 חדש... ותעשה כנ"ל.
מטי.
כאשר כל הגוף שלך גדל ורק היד לא זה ממש מציק...תהיה שמח שגודל היד זה מה שמטריד אותך..
התוצאות שתשיג בין אם תעבוד על הידיים לבין אם לא יהיו מאוד דומות אם לא זהות..
יש סיבות מאוד ברורות למה התכנית נראת כמו שהיא נראת וככה היא גם צריכה להשאר.
תאמין לי שהידיים יגדלו בסופו של דבר, וזה לא אמור להטריד אותך עכשיו
אתה עושה תתכנית הזאת כדי לבנות בסיס חזק, ידקדמית היא לא חלק מזה מן הסתם..
כאשר כל הגוף שלך גדל ורק היד לא זה ממש מציק...
ואתם קצת מגזימים בתוכנית, באמת שהיא עובדת מצויין, עליתי בהכל ממש מעבר לציפיות שלי.
אבל היד לא גדלה בכלל, בכלל בכלל...
אז אתה אומר שהיד שלי בחיים לא תגדל?
מוט אולימפי? עבדת על 6 חזרות? כמה משקל היית מוסיף?אני התקדמתי ככה מRM6 של 30 ל RM6 של 55 בחודשיים, בדיוק לפי מה שכתבתי.
פטישים זה דאמבלים? שונא דמבלים ליד קדמית, אני עובד עם מוט.
וסתם אגב, אני נתקל בזה הרבה באתר הזה, וגם באתר המתחרה, בא מישהו אומר שחשוב לו א' שלא מתאים למה שכתוב בספר כלשהו (כן, קניתי באמזון, כן, קראתי) ואז באים 10 מנסים לשכנע אותו שלא צריך... למה? בן אדם רוצה ידיים, זה הכיף שלו, מה הסיפור?
מטי.
אני התקדמתי ככה מRM6 של 30 ל RM6 של 55 בחודשיים, בדיוק לפי מה שכתבתי.
פטישים זה דאמבלים? שונא דמבלים ליד קדמית, אני עובד עם מוט.
וסתם אגב, אני נתקל בזה הרבה באתר הזה, וגם באתר המתחרה, בא מישהו אומר שחשוב לו א' שלא מתאים למה שכתוב בספר כלשהו (כן, קניתי באמזון, כן, קראתי) ואז באים 10 מנסים לשכנע אותו שלא צריך... למה? בן אדם רוצה ידיים, זה הכיף שלו, מה הסיפור?
מטי.
הוא לא גדל כתוצאה מאי הוספת תרגיל ליד קידמית 🙄אין סיפור.
אם חשוב לו הגודל של היד ברמה המיידית והוא לקח את ss אז הוא עשה בחירה לא נכונה, מבחינתו כמובן.
ושוב, זה חלק מהמקומות שדווקא ראש בקיר היא הגישה היותר נכונה.
כמו שאמרתי קודם, אני שם כסף שהיד לא תגדל ברבע סנטימטר כתוצאה ישירה מהוספת תרגיל ליד קדמית.