A avivat8 משתמש מתחיל 82 0 נק' מוניטין: -66 0 82 0 28/7/11 #1 כבר איזה שבוע ככה שיש לי כאבים במרפק שאני עושה שריר יד קדמית או שאני מיישר את היד יש לכם מושג מה זה והצעות איך להעלים את זה נערך לאחרונה: 28/7/11
כבר איזה שבוע ככה שיש לי כאבים במרפק שאני עושה שריר יד קדמית או שאני מיישר את היד יש לכם מושג מה זה והצעות איך להעלים את זה
R RONBBB משתמש מתחיל 110 0 נק' מוניטין: -110 0 110 0 28/7/11 #2 דלקת? פציעה? קח הפסקה קצרה מאימונים ושים קרח פעמיים ביום לעד רבע שעה... אם הכאב הוא חזק מאוד וממשיך לתקופה ארוכה פנה לרופא Upvote 0 Downvote
דלקת? פציעה? קח הפסקה קצרה מאימונים ושים קרח פעמיים ביום לעד רבע שעה... אם הכאב הוא חזק מאוד וממשיך לתקופה ארוכה פנה לרופא
A avivat8 משתמש מתחיל 82 0 נק' מוניטין: -66 0 82 0 28/7/11 פותח/ת השרשור #3 כמה הפסקה שבוע ככה? והכאבים לא חזקים בינתיים זה מפריע לי בעיקר בדחיקה בSS אני עכשיו ומחר יש לי אימון אז אני יוותר עליו והתחלתי לשים קרח מאתמול ותחילת שבוע הבא אני יילך לאורטופד רק שאני ממש מיישר תיד זה כואב לי קצת Upvote 0 Downvote
כמה הפסקה שבוע ככה? והכאבים לא חזקים בינתיים זה מפריע לי בעיקר בדחיקה בSS אני עכשיו ומחר יש לי אימון אז אני יוותר עליו והתחלתי לשים קרח מאתמול ותחילת שבוע הבא אני יילך לאורטופד רק שאני ממש מיישר תיד זה כואב לי קצת