הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חושב שאני אחליף את הסקוואט לHB

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
כמו שאפשר לראות באשכול הזה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23208
הטכניקה שלי בסקוואט גרועה והחלטתי שעד שאני לא לומד אותה כמו שצריך אני עובר להיי באר, אני אמשיך לעבוד על הטכניקת לאו באר במשקלים קטנים יותר ואעבוד על הגמישות כתפיים שלי ואעלה לאתר בדיקות טכניקה עד שיגידו שהיא טובה, כי התחלתי להרגיש את הגב אחרי האימון האחרון ואני לא רוצה שום בעיות
ושאלה - אם אני עכשיו על 55 קילו כמה אני אוכל להרים בHB?

כמו שאפשר לראות באשכול הזה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23208
הטכניקה שלי בסקוואט גרועה והחלטתי שעד שאני לא לומד אותה כמו שצריך אני עובר להיי באר, אני אמשיך לעבוד על הטכניקת לאו באר במשקלים קטנים יותר ואעבוד על הגמישות כתפיים שלי ואעלה לאתר בדיקות טכניקה עד שיגידו שהיא טובה, כי התחלתי להרגיש את הגב אחרי האימון האחרון ואני לא רוצה שום בעיות
ושאלה - אם אני עכשיו על 55 קילו כמה אני אוכל להרים בHB?

אתה חושב שב-HB לא צריך להבין את העקרון ואת הטכניקה? לא מבין מה אתה מנסה להשיג, HB או LB, סקוואט זה סקוואט.

שמע, אם אתה לא יודע את הטכניקה של ה-LB סביר להניח שלא תצליח גם HB
תישאר עם LB ותצלם ולאט לאט תלמד ושים לב לביקורת ובסוף אתה תדע לעשות כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
עוד פעם, הבנתי איך הולך הסקוואט, פשוט יש לי בעיה בגמישות של הכתפיים ובגלל זה אני יכול לעשות LB, מארק ריפטו אפילו כתב את זה בספר שלו, הוא אמר שאם למישהו יש בעיות גמישות שיעשה בינתיים HB, עוד שבוע בערך כשאני אסיים עם התרגילי גמישות אני אעבור עוד פעם לLB

לעשות כל יום או כל יומיים? ואיך אתה מרגיש שזה עוזר?

וסתם שאלה, לתרגיל השלישי מה אני יכול לעשות במקרה שאין לי את הדבר הזה עם הקצף?

אני עושה אחרי כל אימון וכל יום מנוחה, ואני לא עושה תתרגיל השלישי

אוקיי... לא כזה הבנתי את ההוראות.

נגיד בזה עם המטאטא, כמה רחב אני צריך להחזיק? אני אמור להצר את האחיזה עם הזמן? לעשות מהר או לאט? (בסרטון הוא עושה מהר, אבל רק להיות בטוח)

ובזה עם הדלת, איפה בדיוק להחזיק? זאת אומרת, לא הבנתי בדיוק למה הכוונה בEDGE OF THE WALL...
איך לעשות בקיצור

סתכל קצת ויידאוים ביוטוב של סקווטים, זה לא כזה מסובך, במיוחד במשקלים נמוכים של מתחת ל70 קילו

elitefts יש להם סרטונים טובים ביוטוב יש שם את dave tate ועוד כמה אלופי עולם בסקווטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית