הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הלינארית של ביל סטאר

James Devlin

משתמש מתחיל
140
3
נק' מוניטין:
281
140
3
גוף ראשון
היי,

כמה שאלות קצרות על התכנית (הזו):

1. האם אפשר להחליף בין דד-ליפט לBOR? כלומר, האם אפשר לבצע דד-ליפט באימון 1 ו3 וBOR באימון 2?

2. האם אפשר להחליף פרס בפוש-פרס? באופן כללי, האם יש סיבה להעדיף אחד מהם על האחר? איזה תרגיל יותר "טוב"?

3. מה המטרה של תרגילי העזר? אם אני עובד כבד בתרגילים המורכבים וכל מה שמעניין אותי זה כח, למה בכלל להכניס אותם?

תודה מראש!

1. לא.
2. פוש פרס עוזר לך להרים יותר משקל, בגלל שפוש פרס עוזר לך להרים יותר הוא מגרה יותר את השרירים אבל כל עוד אתה במשקלים יחסית נמוכים פרס מספיק וחוץ מזה פרס מבודד יותר את הכתפיים, אבל אין יותר טוב לכל אחד יש מטרה משלו.
3. תרגילי עזר הם לא חובה, הם עוזרים לך לתת דגש על שרירים שעוזרים בהרמה (לדוגמא יד אחורית - בנץ,פרס יד קדמית - BOR) ויש כאלה שאוהבים לעשות אותם כי הם חייבים תרגיל לבייספ והם לא מאמינים שהוא יגדל בלעדיו.

1. אפשר.

2. אפשר, אבל לא ממש הגיוני. מה המטרה שלך בלהחליף ביניהם?

3. אם אתה מתקדם, אין להם מטרה. תוריד אותם.

• פותח/ת השרשור
.
כל עוד אתה במשקלים יחסית נמוכים פרס מספיק

מה זה "יחסית נמוכים" במספרים? אני שוקל כ80 ק"ג.

2. אפשר, אבל לא ממש הגיוני. מה המטרה שלך בלהחליף ביניהם?

3. אם אתה מתקדם, אין להם מטרה. תוריד אותם.

לגבי 2 - בשביל להרים יותר משקל ובשביל לגוון (מתוך שעמום, לא כדי "להפתיע" את השריר...).

לגבי 3 - הכוונה מתאמן מתקדם? אני רק מסיים עכשיו SS, אז אני מניח שאני לא נופל לקטגוריה הזו.

תודה רבה לשניכם!

מה זה "יחסית נמוכים" במספרים? אני שוקל כ80 ק"ג.

לגבי 2 - בשביל להרים יותר משקל ובשביל לגוון (מתוך שעמום, לא כדי "להפתיע" את השריר...).

לגבי 3 - הכוונה מתאמן מתקדם? אני רק מסיים עכשיו SS, אז אני מניח שאני לא נופל לקטגוריה הזו.

תודה רבה לשניכם!

אם אתה סתם רוצה להחליף תנועה זה אפשרי, אבל אין לפוש פרס ולפרס אותו אפקט. מתקדם הכוונה שהתוכנית עובדת ואתה מוסיף משקלים. אם זה קורה, אין סיבה לעשות את תרגילי העזר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה סתם רוצה להחליף תנועה זה אפשרי, אבל אין לפוש פרס ולפרס אותו אפקט. מתקדם הכוונה שהתוכנית עובדת ואתה מוסיף משקלים. אם זה קורה, אין סיבה לעשות את תרגילי העזר.

אחלה. אז אני מוותר על תרגילי העזר בינתיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית