הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ LYKA pronabol-10

• פותח/ת השרשור נדב_ואקנין
  • פורסם בתאריך
נ

נדב_ואקנין

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום
רציתי בבקשה לקבל קצת מידע על הכדורים האלה.
איך שותים אותם, איך הם משפיעים על הגוף, מה התופעות לוואי וכל מה שצריך לדעת.

בתודה נדב.

במידה וזה סייקל 1 אז תתחיל עם 30 מ"ג ליום.

כל 4 שעות בממוצע לשתות כדור, ולשתות רק אחרי אוכל, אסור על בטן ריקה.

משה לא נהוג אולי לעשות סייקל של דיבול לבד, אבל בטח שאפשר לעשות!
רק לא לשכוח לקחת כלומיד בסוף השימוש.

*
בנוסף המון דילרים עושים היום טריק כזה, שהם מוכרים דיבול מקורי, וטסט' מזויף ואז מתקבלת עליה נחמדה, וחושבים שהכל טוב ויפה ;)

נערך לאחרונה:
אתה צריך חומר בסיס, טסט לדוגמה. לא עושים סייקל של דיבול בלבד.

משה לפי מה שהבנתי עם דיבול יש עליה רצינית בנוזלים ובכוח, אבל לדוגמא בזמן הזה שלקחת את הדיבול והתחזקת = גדלת במסת שריר(בין היתר), לאחר מכן הנוזלים יורדים אבל אם ממשיכים לשמור על תזונה ולהתאמן המסת שריר לא אמורה להישאר?

משה לפי מה שהבנתי עם דיבול יש עליה רצינית בנוזלים ובכוח, אבל לדוגמא בזמן הזה שלקחת את הדיבול והתחזקת = גדלת במסת שריר(בין היתר), לאחר מכן הנוזלים יורדים אבל אם ממשיכים לשמור על תזונה ולהתאמן המסת שריר לא אמורה להישאר?
לא כי דיבול מעלה אסטרוגן בלי שום פרופורציה לטסט בגוף, מה שיכול ליצור בעיות (ג'ינו לדוגמה) וזה לא מעלה כמעט במסת השריר אם בכלל. זה שאתה עולה נוזלים ועולה בכוח לא אומר שאתה תעלה במסת השריר. רוב האנשים שלוקחים דיבול בלבד לסייקל וראיתי עשרות מהם, עלו נוזלים וירדו אותם. אלו שנשאר להם 1-3 ק"ג, עלו בשומן וראו את זה.

לא כי דיבול מעלה אסטרוגן בלי שום פרופורציה לטסט בגוף, מה שיכול ליצור בעיות (ג'ינו לדוגמה) וזה לא מעלה כמעט במסת השריר אם בכלל. זה שאתה עולה נוזלים ועולה בכוח לא אומר שאתה תעלה במסת השריר. רוב האנשים שלוקחים דיבול בלבד לסייקל וראיתי עשרות מהם, עלו נוזלים וירדו אותם. אלו שנשאר להם 1-3 ק"ג, עלו בשומן וראו את זה.

30 מג ל8 שבועות הפסקה של 3 שבועות ו50 ל8 שבועות והפסקה שוב

ולפי מה שהבנתי הוא גם הצליח לישמור על התוצאות. לא תומך בגישה של סייקלים אורליים , אבל אי אפשר להתווכח עם התוצאות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ועם תוצאות של תפקודי כבד אפשר להתווכח?

עוד פעם אני אומר, אני לא תומך בסייקלים אורליים ואני בעד כל המאמרים שיש באתר במה שנוגע לסייקלים.
פשוט נאמר שתוצאות אינם נישמרות ויש בחור שטוען אחרת (עם הסירטון כמובן).

ידוע שסייקלים אורליים פשוט ידפקו את הכבד אם להמשיך בנישה כזאת.

שמע אתה מדבר שטויות בכמויות רצניות. אתה חייב להשתחרר כבר מאמרים המפגרים שאתה כל הזמן קורא, אתה מדבר שטויות. דיבול זה סטרואיד לכל דבר, ואני אישית עליתי איתו אחרי חיטוב, 10 קילו ומתוכם נשארו 7 קילו ושריר, לא סתם. ויש לי עוד מספר חברים שעלו 9 קילו 8 קילו וכו'.

דיבול מעלה מסה מהר מאוד, וגם בכוח.
אין לך בכלל ניסיון אם חומרים.. על סמך מה אתה מבסס את הטענות שלך באמת ?
אני לא מבין איך אתה אומר שדיבול מעלה רק בנוזלים,( על סמך מאמר שקראת או מי יודע מה?).. דיבול אנבולי מאוד, ונותן קיק רציני, ותוצאות נחמדות בהתאם..

וכמו שאתה יכול לראות את ביגר שהגיע מדיבול לתוצאות יפות מאוד.. אני גם מוכן לבקש ממכרי שעשו סייקל לבד שדיבול לפרסם כאן תמונות, כדי להוכיח את טענותי.

א

נערך לאחרונה:
שמע אתה מדבר שטויות בכמויות רצניות. אתה חייב להשתחרר כבר מאמרים המפגרים שאתה כל הזמן קורא, אתה מדבר שטויות. דיבול זה סטרואיד לכל דבר, ואני אישית עליתי איתו אחרי חיטוב, 10 קילו ומתוכם נשארו 7 קילו ושריר, לא סתם. ויש לי עוד מספר חברים שעלו 9 קילו 8 קילו וכו'.

דיבול מעלה מסה מהר מאוד, וגם בכוח.
אין לך בכלל ניסיון אם חומרים.. על סמך מה אתה מבסס את הטענות שלך באמת ?
אני לא מבין איך אתה אומר שדיבול מעלה רק בנוזלים,( על סמך מאמר שקראת או מי יודע מה?).. דיבול אנבולי מאוד, ונותן קיק רציני, ותוצאות נחמדות בהתאם..

וכמו שאתה יכול לראות את ביגר שהגיע מדיבול לתוצאות יפות מאוד.. אני גם מוכן לבקש ממכרי שעשו סייקל לבד שדיבול לפרסם כאן תמונות, כדי להוכיח את טענותי.

א
יש לי דה ג'ה וו על הדיון הזה כי הוא היה כבר. כל הפורום רשם לך כבר למה לא עושים סייקל עם דיבול בלבד, כולל מתחרים מקצועיים שמסתובבים פה ואתה עדיין בשלך. אני שמח שעשית סייקל ונשאר לך X דימיוני של קילוגרמים של "שריר" ואני גם שמח ש"המאמרים" שאני "קורא" לא תקפים עליך כי כנראה שהפיזיולוגיה שלך שונה. בנוסף, אני גם שמח שאתה עושה סלקציה במאמרים שאתה קורא, PCT אתה עושה לפי מחקרים, אבל דיבול אתה לוקח לפי מה שיוסי יד 50 אמר לך במכון כושר.
רק בריאות.

אין לך נסיון מעשי עם חומרים. אף פעם לא ניסת דיבול, זאת הבעיה שלך. אתה יותר מידי מסתמך על מה שאנשים אומרים לך, ומחקרים'. אין חכם כבעל ניסיון.

דיבול אנבולי, זה נכון שנהוג לקחת אם חומר בסיסי ולא לבד, אבל עדין אפשר לקחת דיבול לבד ולראות תוצאות בהתאם..

ולגבי יוסי יד 50, אתה רושם שכל המתחרים המקצועים רשמו לי שלא עושים דיבול לבד, לא זכור לי תגובה אחת של מתחרה מקצועי שרשם את זה, אתה מוזמן להראות לי. ואם כבר מדברים על יוסי יד 50, כל המתחרים המקצועים רובם מקשיבים ליוסי. אני מקשיב לרוב למאמרים ומדע, אבל אני לא מסכים שאתה אומר שדיבול לא גורם לעלייה במסת שריר..

יתרה, בקרוב חבר נכנס לסייקל של דיבול לבד, אני מוכן לצלם תמונות, לפני ואחרי במשך שבועיים ולהוכיח שתיהיה עליה טובה בהתאם, ואז נראה אם עליתי X קילו דמיונים..

מעניין שאנשים עם יותר ניסיון ממני וממך ביחד בחומרים, התחילו להתווכח איתך ולהסביר לך את הפיזיולוגיה (לא מחקר, פיזיולוגיה) מאחורי לקיחה של דיבול ללא חומר בסיס, ברחת כאילו לא היית כאן בכלל:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=279694

גם עכשיו תענה לנו ב "סטס יותר גדול מכם, הוא מבין יותר מכם?" אם כן, תחזור לגן שולה, אולי שם יקבלו את הטענות שלך, לא כאן בפורום.
ואני אומר לך פעם אחרונה, פעם הבאה שתמליץ למישהו לעשות סייקל של דיבול לבד אתה תושעה מהאתר על הטעייה של משתמשים. ההמלצות שלך יכולות לפגוע בבריאות של משתמשים תמימים וזה לא מקובל כאן.

למה אם אתה עולה בכוח לא אומר שאתה תעלה במסת השריר(במקרה ואתה בפלוס קלורי)?
עליה במשקלי עבודה+ פלוס קלורי = עליה במסה?
או שיש עוד דברים שאני לא לוקח בחשבון פה?

מעניין שאנשים עם יותר ניסיון ממני וממך ביחד בחומרים, התחילו להתווכח איתך ולהסביר לך את הפיזיולוגיה (לא מחקר, פיזיולוגיה) מאחורי לקיחה של דיבול ללא חומר בסיס, ברחת כאילו לא היית כאן בכלל:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=279694

גם עכשיו תענה לנו ב "סטס יותר גדול מכם, הוא מבין יותר מכם?" אם כן, תחזור לגן שולה, אולי שם יקבלו את הטענות שלך, לא כאן בפורום.
ואני אומר לך פעם אחרונה, פעם הבאה שתמליץ למישהו לעשות סייקל של דיבול לבד אתה תושעה מהאתר על הטעייה של משתמשים. ההמלצות שלך יכולות לפגוע בבריאות של משתמשים תמימים וזה לא מקובל כאן.
עזוב, אין לי כוח להתווכח איתך.

EMZ הוויכוח פה שונה, שוב פעם , אני לא מתווכח על זה שלא מומלץ לקחת דיבול לבד,אבל זה אפשרי. כמובן עדיף דיבול עם טסט' כחומר בסיסי.
אבל להגיד שדיבול מעלה 10 קילו נוזלים?.. בחייאת דקה לא מעלה ככה נוזלים.. דיבול זה סטרואיד אנבולי לכל דבר, אני לא מבין איך זה שאין למישהו נסיון מעשי עם חומרים, ולא למד רפואה קבוע שאי אפשר לעלות עם דיבול בשריר.. אבל עזוב, מיותר להמשיך את הווכיח.

נערך לאחרונה:
EMZ הוויכוח פה שונה, שוב פעם , אני לא מתווכח על זה שלא מומלץ לקחת דיבול לבד,אבל זה אפשרי. כמובן עדיף דיבול עם טסט' כחומר בסיסי.
אבל להגיד שדיבול מעלה 10 קילו נוזלים?.. בחייאת דקה לא מעלה ככה נוזלים.. דיבול זה סטרואיד אנבולי לכל דבר, אני לא מבין איך זה שאין למישהו נסיון מעשי עם חומרים, ולא למד רפואה קבוע שאי אפשר לעלות עם דיבול בשריר.. אבל עזוב, מיותר להמשיך את הווכיח.

זה לא משנה אם יש לו ניסיון עם החומר או לא, הוא לא צריך לקחת דיבול בשביל לדעת מה ההשפעות שלו.

תסביר את הצד שלך?
אתה בעד לקחת דיבול לבד? אם כן למה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית