הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בגיינר/חלבון אחרי אימון

• פותח/ת השרשור RoiKinG
  • פורסם בתאריך

RoiKinG

משתמש מתחיל
60
0
נק' מוניטין:
-57
60
0
נתונים:

1.84
81 ק"ג
בן 20
מסה

1.אחרי האימון אני תמיד עושה לי שייק חלבון(פעם עם מים פעם חלב).
אחרי חצי שעה אני עושה לי פסטה עם טונה.

שאני חושב על זה לא כדאי קודם לאכול פסטה עם טונה ואחר כך לקחת את השייק?
(מכיוון שהשייק ממלא ובמסה כדאי לאכול הרבה אז אם אני יקח את השייק אחר כך אני ירוויח עוד)?מדובר באבקת בחלבון איזולט.אז אולי כדאי ישר אחרי האימון(ליפני האוכל)?

וגם לגבי הגיינר אחרי שנגמר לי האבקה אני ישתמש בו. הוא ימלא אותי יותר מהאבקת חלבון.
אחרי האימון קודם לאכול פסטה עם טונה ורק אחר כך את הגיינר?

עריכה:
2.לגבי חיטוב, אחרי שאני יסיים את החלבון אני מתכנן חיטוב קצר של חודשיים, לרדת 7 קילו ולהתחיל מסה נקיה עם הגיינר.

תפריט כזה סבבה?

180 חלבונים
50 שומן
60 פחמימות
סה"כ 1410
BMR 1950

מינוס 500 קל' כל יום זה סביר?

3.לגבי דברים שלא כדאי לאכול.
מישו יכול לרשום רשימה כזאת, לפחות של כמה כמו קולה או בכלל דברים שאנשים חושבים שבריאים ובעצם מזיקים? אני חושב שכולם יתעניינו בזה.

תודה.

נערך לאחרונה:
תכלס זה לא משנה ואתה לא מרוויח מזה כלום,אתה יכול לעשות את זה אם אתה מרגיש שאתה יכול לאכול אחרי זה יותר, למרות שאין הבדל ממשי אני תמיד מעדיף לשתות אבקת חלבון אחרי אימון ורק אז לאכול ארוחה. אבל כל אחד והעדפות שלו.

זה לא משנה אחי מה שנוח לך זה ממש ממש לא חשוב מה לפני ואחרי. אני אישית גם אוהב שייק אחרי אימון ואז ארוחה אבל כמו שאנאמר פה מקודם כל אחד ואיך שנוח לו

• פותח/ת השרשור
וואלה תודה רבה חברים

ולגבי מה שכתבתי ב2 זה סבבה או לשנות אני לא מבין בזה? אני הולך להפציץ בחיטוב לפי כל החוקים
ובחודש אחד אני ינסה לרדת 4-5 ק"ג.בסה"כ בחודשיים חיטוב 7 ק"ג.

לגבי 3 מישו יודע ?

וואלה תודה רבה חברים

ולגבי מה שכתבתי ב2 זה סבבה או לשנות אני לא מבין בזה? אני הולך להפציץ בחיטוב לפי כל החוקים
ובחודש אחד אני ינסה לרדת 4-5 ק"ג.בסה"כ בחודשיים חיטוב 7 ק"ג.

לגבי 3 מישו יודע ?
בקשר לשאלה 3, אין דברים ש "לא כדאי לאכול". הסוג היחיד שאני חושב על דברים שלא כדאי לאכול יהיה מוצרים שמכילים שומן טראנס כמו בצקים וכל מה שרשום עליו שומן צמחי מוקשה או חצי מוקשה.
את ה BMR נדרש להכפיל ב 1.2 כדי לקבל את ה RMR ומשם להוריד את הגירעון. קח בחשבון שאם אתה עושה אימונים אירובים, נדרש להוסיף את הקלוריות הנשרפות ל RMR, מה שמוביל אותך להיות בגירעון גדול יותר. 1400 קלוריות נשמע מעט מידי.
קרא את המדריך לחיטוב בפורטל:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

דגים טריים, לרוב יקרים אבל מכילים הרבה אומגה 3, הינה TOP10:
1. סלומון
2. סרדינים (לא משומר)
3. קוליס
4. אנשובי
5. טונה (bluefin)
6. טרוטה
7. חדקן אטלנטי
8. הליבוט
9. בס (קול)
10. קיפון

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על מושט? (אמנון)
איזה 2 פילה אמנון אחרי אימון?
(ד"א כמה חלבונים יש בדג הזה?)לא רק למאה גרם לדג בינוני?

מה אתם אומרים על מושט? (אמנון)
איזה 2 פילה אמנון אחרי אימון?
(ד"א כמה חלבונים יש בדג הזה?)לא רק למאה גרם לדג בינוני?
יש לזה 20 גרם חלבון ב 100 גרם ו 100 קלוריות ל 100 גרם מוצר (לא מבושל) ו 2 גרם שומן.
יש בזה כמות יחסית נמוכה של אומגה 3 (200 מ"ג ל-100 גרם) אבל אם אתה לוקח קפסולות של אומגה 3, אתה לא צריך לדאוג יותר מידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית