הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פציעה בצלע בגלל החגורה-האם זה ייתכן!?

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אותם הכאבים שהתלוננתי עליהם לפני כמה ימים אכן היו בגב התחתון והם כמעט עברו,אבל גיליתי משהו אחר ולא נעים במיוחד.
כשאמרתי שכואב לי להתעטש(כאב באיזור הצלעות מצד שמאל) חשבתי שמדובר בגב,אבל לא,יש נקודה בצלע התחתונה ביותר שכשאני נוגע בה זה כואב,ממש כואב כאילו מישהו הכניס לי לשם איזה בעיטה או משהו.
אני מנסה להבין מאיפה זה בא והגעתי למסקנה שההסבר היחידי לזה הוא הכניסות האגרסיביות לחגורה.
אני מכניס את הקצה בתוך הבאקל,תופס אותו על הראש עם יד ימין ותלה עם כל המשקל שלי אחורה כשהגוף מסובב טיפה שמאלה בישביל לסגור את החגורה(הצלע הכואב מככבת שם!).
יכול להיות שיצרתי עומס על הצלע עם כל הכניסות האלה (3 פעמים בשבוע) ונוצרו לי שברי מאמץ או חבלה כלשהי אחרת?;maeq

גבר הוא כנראה סדק צלע
זה שהוא יעשה צילום והרופא יגיד לו "סדקת/שברת צלע אתה צריך לנוח חודש" יעזור ?
יש לו אפשרות לנוח אם הכאב בלתי נסבל
או להתאמן במגבלות שלו שכרגע זה בלי חגורה

ואם הוא יתאמן זה יחלים יותר מהר. צלעות מחלימות יותר מהר מכל עצם אחרת.

וי גייטס הר קולדפייר? שמת לב שלא פירסמתי שום דבר ? 😉

בכל אופן, מדוע הצלעות מחלימות מהר יותר? האם זרימת הדם אל המקום טובה יותר, האם הסידן מגיע טוב יותר, או סיבה אחרת? תודה.

🙌

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים,להוריד משקלי עבודה בסקוואט ודדליפט כאילו עשיתי ריסט ולנסות לעבוד בלי חגורה?
במצב הנוכחי אני לא יכול אפילו ללכת מהר.:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית