ייעוץ מתאמן מתחיל באיזה אבקה להשתמש? גובה 1.79 משקל 70

matan3323

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
באיזה אבקה מומלץ להתחלה לא שתיתי לעולם!!
תודה רבה 😃

קבצים מצורפים

• IMG_0557.PNG
    IMG_0557.PNG
    KB 143.9 · צפיות: 184
לפני שאתה קונה תוסף כלשהו - אתה צריך להיות בטוח שיש לך סיבה ואתה באמת צריך אותו.
אז לפני שאתה קונה אבקת חלבון - תבדוק אם קשה לך להגיע לערכים סופיים מבחינת חלבון שזה בערך על כל קילו משקל גוף אתה צריך 2-2.5 גרם חלבון (70X2.5=175)

תפסיקו לבלבל לבן אדם את הראש. הוא כולה שאל באיזה חברה כדאי להשתמש.

ממליץ על אופטימום, זה מה שיצא לי להשתמש.

לגבי אינטרקטיב יש לך הנחה, לא השתמשתי בעצמי אבל זה יצא די זול.

בכל מקרה רק תדע שזה תוסף תזונה ולא תחליף לתזונה ולערכים התזונתיים שאתה אמור לקבל מהמזון

שכחתי באמת להמליץ על חברה...
אופטימום, דיימטייז, צ'מפיון, אינטראקטיב, סינטרקס, ISS הן חברות טובות מאוד

• פותח/ת השרשור
גדולים תודה אני חושב על לעשות בדיקות דם ולראות אם יש צורך אני רוצה לעשות אתזה מבוקר אני כנראה יילך על האינטראקטיב כי הוא זול יחסית תודה רבה חברה

תוספי תזונה יכולים לעזור לך להשלמה תזונתית אין להסתמך אך ורק על תוספים ויש לדאוג לאכול נכון לכל מטרה-חיטוב או מסה.
כגולש פורום יש לך הנחה על מוצרי אינטראקטיב.ההנחה של הפורום תקפה בכל חנות בארץ מה שנותן לך מוצרים איכותיים במחירים נמוכים מאוד

זה ש"לעולם לא שתיתי אבקה" לא אומר שאתה צריך אותה, או שתגדל איתה. היא בסך הכל נועדה כדי להשלים ערכי חלבון אם אתה מתקשה להגיע לכמות הנדרשת בתפריט הסטנדרטי שלך.
היא אף פעם לא עדיפה על אוכל אמיתי ולרוב אין בעיה להגיע גם ל-3 גר' לק"ג גוף עם תזונה טובה וטעימה.

אם בכל זאת אתה מחליט לקנות אבקת חלבון, לך על אינטראקטיב, מניסיון השוקו הוא אחלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית