הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך תוכנית אימונים לחדר כושר שלא צריך לעלות במשקל,לאכול כמו מטורפים!

ANIMA0855

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
-35
27
0
שלום אני התאמנתי ב SS
אני בן 17
גובה 172
משקל 62
מסת שריר אין כי בחיים לא התאמנתי
ונרשמתי לחדר כושר כלפני חודש
והתחלתי תוכנית בשם SS
ואני רוצה רק לפתח טיפה את הגוף ולהוריד אחוז שומן אבל אנ ילא רוצה תוכנית שאני צריך לעלות 10 קילו ויותר כדי לפתח את הגוף!!
אני רוצה תוכנית שאני לא צריך כל יום לצרו 3000 קלוריות
אני בקיצור רוצה תוכנית שאני לא צריך לעלות במשקל אלא לפתח מסת שריר סבירה כמעט כמו כל נער בגילי,חזה מפותח קצת וידיים,10% שומן
ויש תוכנית שאפשר לשלב איתה אירובי?
כי הבנתי שאי אפשר לעלות במסת שריר ולעשות אירובי זה כמו שמן ומים
ותוכנית שבערך אחרי 7 חודשים כבר אני יראה שיפורים:)

מי שלא אוכל לא גדל
ומי שמפחיד מהמשקל גם לא גדל
אפשר לעלות במסת שריר ולעשות אירובי
אחרי פחות מ7 חודשים רואים שיפור
"לא צריך לעלות במשקל אלא לפתח מסת שריר סבירה כמעט כמו כל נער בגילי,חזה מפותח קצת וידיים"
שרירי ים כבר לא באופנה חבר

• פותח/ת השרשור
????
מה?
חח אחי יש לי ילדים בשכבה שלי משחקים כדורסל ויש להם שרירים ובטוח הם לא אוכלים מלא כדי לעלות במשקל!!
אני רוצה לאכול רגיל עם דגש על חלבונים וכו
אבל אני לא רוצה כל יום להגיע ל 3000 קלוריות שאחרי כמה חודשים אני יעלה איזה 7 קילו+

• פותח/ת השרשור
רגע אני רוצה להבין
אתה רוצה לעלות במשקל אבל אתה לא רוצה לאכול?

אני רוצה אבל אני רוצה בערך לעלות בגוף מקסימום 5 קילו בהרבה זמן!
לא כמו ב SS שאני צריך בפחות משנה לעלות 15 קילו!!
אני יודע שלכול אימון צריך לאכול!!
אבל אימון SS זה ממש מוגזם בשבילי
אני כל יום אוכל בגלל ה SS איזה 7 ארוחות +גיינר!!
אני רוצה משהו שצריך לאכול כמו כל בנאדם נורמאלי!!
בלי לעלות באחוזי שומן כל כך

תאכל קצת יותר מנייטרלי וקח תוכנית AB מהפורטל, אתה תעלה קצת במסת שריר, לא הרבה וזה ייקח הרבה זמן, אבל ניראה לי שזה יהיה מספיק בשביל שתהיה כמו החברים הכדורסלנים ה"שריריים" שלך.

• פותח/ת השרשור
תאכל קצת יותר מנייטרלי וקח תוכנית AB מהפורטל, אתה תעלה קצת במסת שריר, לא הרבה וזה ייקח הרבה זמן, אבל ניראה לי שזה יהיה מספיק בשביל שתהיה כמו החברים הכדורסלנים ה"שריריים" שלך.

חחחח
אבל מה עם האחוזי שומן?
אני רוצה להוריד אותו ל10
אני יראה בערך תוצאות אחרי 7 חודשים? או פחות (3 חודשים)
והיד שלי קצת תתפתח?? משהו רגיל לא כמו מפתחי גוף!

יש לי תוכנית נהדרת בשבילך : גש ל'מאמן' בחד''כ ותבקש תוכנית. הוא\היא יתן לך "תוכנית" גנרית של 7 תרגילים לחזה, 8 תרגילים לידיים ו 14 סטים של בטן. על הדרך גם ימכרו לך גיינר וקריאטין. התוכנית היא ביוק מה שאתה צריך - תוצאות כמעט בלתי נראות, ידיים כצת יתנפחו,החזה קצת יתרחב האגו יגדל וגם תרגיש פאמפ בידיים ובחזה אחרי כל ''אימון''. 3 חודשים יספיקו.
ENJOY

• פותח/ת השרשור
יש לי תוכנית נהדרת בשבילך : גש ל'מאמן' בחד''כ ותבקש תוכנית. הוא\היא יתן לך "תוכנית" גנרית של 7 תרגילים לחזה, 8 תרגילים לידיים ו 14 סטים של בטן. על הדרך גם ימכרו לך גיינר וקריאטין. התוכנית היא ביוק מה שאתה צריך - תוצאות כמעט בלתי נראות, ידיים כצת יתנפחו,החזה קצת יתרחב האגו יגדל וגם תרגיש פאמפ בידיים ובחזה אחרי כל ''אימון''. 3 חודשים יספיקו.
ENJOY

אבל כולם אומרים שהתוכנית של המאמנים היא חרא!!
אם לחלק מהאנשים תוכנית ABCD היא חרא
אז התוכנית של המאמנים היא גאבל חרא!
אף פעם לא ראיתי אשכול של התפתחות מתוכנית המאמן!

אבל כולם אומרים שהתוכנית של המאמנים היא חרא!!
אם לחלק מהאנשים תוכנית ABCD היא חרא
אז התוכנית של המאמנים היא גאבל חרא!
אף פעם לא ראיתי אשכול של התפתחות מתוכנית המאמן!
נכון. זה בדיוק מה שאתה מבקש. תוכנית חרא שלא תעשה שום דבר פרט להרגשה ש"גם אני מתאמן בחד''כ ". לא יהיו עליות במשקלים, לא יהיה צורך לאכול ובמקרה הטוב אחוז השומן שלך ירד.
;gaaahz

נערך לאחרונה:
שמעתי על מחקר חדש שיאפשר לבנות מסת שריר על ידי אנרגיה סולארית

זה לא בדיוק ככה..שמעתי שהרבה עמדו בשמש,למשל על הגג בבית ופימפמו בייספ וככה השריר גדל בערך ב150 גר' לשעה, ANIMA0855 תנסה את זה !

• פותח/ת השרשור
זה לא בדיוק ככה..שמעתי שהרבה עמדו בשמש,למשל על הגג בבית ופימפמו בייספ וככה השריר גדל בערך ב150 גר' לשעה, ANIMA0855 תנסה את זה !

חלש!

וחוץ מזה קניתי PROGAINER
לוקח כבר חודש+אוכל טוב
ואני לא עובר את ה 62

אתה בכיוון הנכון. נשאר לך רק לקחת תוכנית מהמאמנת בחד''כ ולהתחיל לפמפם בייספס ולעשות הרחקות.
יעלה, לעבודה!

אתה יכול לעשות את הליניארית או WS4SB או את התוכנית של לייל
אתה תהנה משתי האחרונות, לא חובה לאכול המון, ותתקדם לאט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית