הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלהכ חשובה של חבר לגבי עישון

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז ככה, אחרי שחפרתי לחבר שלי שהעובדה שהוא מעשן פוגעת ביכולת של הגוף לגדול, הוא לא מאמין לזה וחושב שזה לא קשור.
בקיצור, למרות שהוא מעשן משהו כמו פעם בשבוע נרגילה ואולי סיגרייה או שתיים, זה לא הרבה והוא טוען שזה לא מפריע לגוף להגדיל את המסת שרירים ולהחזק
אני טוען שכן
בקיצור אני צריך דעה של המבינים של הפורום
אני יותר מאשמח אם תתנו לי קישור למחקר שעשו על זה ( אם עשו)
אני צריך שכנוע טוב בשבילו להפסיק עם זה..

שמע אחי לעשן 2 סיגריות ביום זה באמת לא יפגע לו בכלום אבל עדיף לא יותר מזה,אני אישית מעשן וכן גודל במאסת שריר,מה שכן זה אולי יכול להאט לו את קצב הגדילה.

עד כמה שראיתי מאנשים שמתאמנים העישון לא פודע בהתאוששות ניראלי, כי אני מכיר כמה אנשים שמעשנים וניראים כמו גורילות

• פותח/ת השרשור
זה הסבר טוב
עכשיו האם בכמויות שהוא מעשן זה גם פוגע?
רק על זה תענו לי והבן אדם מפסיק לעשן =]

• פותח/ת השרשור
הבנתי...
לא יפגעו בצורה משמעותית..עדיין זה יפגע
אולי אני ינסה לשכנע אותו להפחית למשהו כמו פעם בחודש ובלי סיגריות
הוא לא מכור/צריך את זה או משהו
הוא סתם מעשן עם חברים לכיף, ובגלל זה זה מטומטם

הם עדיין יפגעו, לוקח בסביבות השבועיים לריאות להתחיל לשפר את יכולת הספיחה וגם זה רק בסביבות 30% - תעשה חיפוש מהיר בגוגל על ריפוי הגוף אחרי הפסקת עישון זה יראה את כל הדברים שהגוף מתקן וכמה זמן לוקח לו.

אני לא יודע עד כמה זה מפריע באמת,אני מעשן קופסא ביום ומתאמן בתוכנית לינארית כבר חודשיים וחצי בערך,לא שמתי לב לבעיות מיוחדות אז בטח ובטח 2 סיגריות בשבוע לא יעשו כלום.

• פותח/ת השרשור
אני בדעה שזה מאוד מפריע
אבל בנתיים חבר שלי מתאמן איתי ב-SS במכון והוא מתקדם סבבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית