הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Benefiber ב-AD

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן כולם,
אני כבר קרוב לחודשיים בחיטוב AD, מעמיס אחת לשבוע.
גובה 163, משקל 65.5 ק"ג, בן 19.

הבעיה שלי היא עם הדלות בסיבים התזונתיים בתפריט, מה שגורם לי ליציאות מאוד מאוד כואבות.
יש לציין שסבלתי בעבר הלא רחוק מסדק בפי-הטבעת וגם עברתי ניתוח (פיסורה), ואני מרגיש שזה חוזר לי בגלל החוסר בסיבים ופחמימות.

האם ניתן לשלב Benefiber לתפריט מבלי להחשיב אותם? האם סוג הסיבים הללו בכלל נספגים בגוף או שלא מחשיבים אותם כפחמימה בכלל?
אני מנסה להכניס כמה ירקות ירוקים ביום אבל זה לא עוזר, מאידך אני רואה ירידה כל כך יפה בא.ש עם ה-AD שכואב לי לוותר עליה ואני מחפש פתרונות אחרים. אם לא יהיו כנראה שאנסה חלופה אחרת.

תודה.

תיסוף בסיבי פסיליום פלוס שתייה מספקת (כמו שחיים גם ציין) יכולה לשחרר סתימות

האמת שאני לא אוהב את זה אבל אומרים שתה טיבטי גורם ליציאות מהירות וחלקות מאוד... לא ניסיתי בעצמי זה מה שקראתי באינטרנט ממאמר של מישהו שניסה. אם אתה סובל, תנסה-מה כבר יכול להיות. 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא אוהב את זה אבל אומרים שתה טיבטי גורם ליציאות מהירות וחלקות מאוד... לא ניסיתי בעצמי זה מה שקראתי באינטרנט ממאמר של מישהו שניסה. אם אתה סובל, תנסה-מה כבר יכול להיות. 😃
זה משלשל ומייבש. זאת רמאות לשמה.

על כמה פחמימה אתה ביום? כולל הסיבים?<
ולמה מעמיס פעם בשבוע?
יש לך אפשרות לפעמיים אם אני לא טועה (ככה אני עשיתי)

יש מאמר שלם על סיבים בפורטל.
מפתיע אותי מאד. קראתי את המאמר מזמן, אבל איכשהוא פספסתי את זה. בכל מקרה, המאמר גם אומר שבחישוב הכללי הוספת סיבים לדיאטה תוריד את הערך הקלורי של המזון בגלל ההפרעה לספיגה של אבות המזון (כולל חלבונים, אלירן...)

• פותח/ת השרשור
על כמה פחמימה אתה ביום? כולל הסיבים?<
ולמה מעמיס פעם בשבוע?
יש לך אפשרות לפעמיים אם אני לא טועה (ככה אני עשיתי)
עד עכשיו לא תיספתי בסיבים בכלל בכלל. רק אם הייתי על סף מוות הייתי אוכל איזה. 2-3 מלפפונים.
כרגע אני על 15 גרם פחמימה. העמסה אחת לשבוע כי אני גם משלב הרבה אירובי (120-150 דקות ריצה בשבוע).

וגם כי זה מה שליאור אמר ;)

עד עכשיו לא תיספתי בסיבים בכלל בכלל. רק אם הייתי על סף מוות הייתי אוכל איזה. 2-3 מלפפונים.
כרגע אני על 15 גרם פחמימה. העמסה אחת לשבוע כי אני גם משלב הרבה אירובי (120-150 דקות ריצה בשבוע).

וגם כי זה מה שליאור אמר ;)

קרוב לחודשיים ואתה משלב 120-150 דק' בAD?
מיותר לגמרי
אני אחרי חודשיים וחצי רק רצתי בכמות הזו....
כמה ליאור אמר לך שאתה צריך לרדת בשבוע?

• פותח/ת השרשור
קרוב לחודשיים ואתה משלב 120-150 דק' בAD?
מיותר לגמרי
אני אחרי חודשיים וחצי רק רצתי בכמות הזו....
כמה ליאור אמר לך שאתה צריך לרדת בשבוע?
אני חי על קפאין וג'ק אבל בלי קשר אני מרגיש שאני מחזיק טוב מאוד. אני כבר חודש וקצת רואה ירידה סולידית של כחצי קילו בשבוע. אני באופן אישי מאוד מרוצה מהתוצאות.. העמסה עצבנית אחת לשבוע בלי שום בקרה קלורית, מינימום שומן וחלבון.
אם אני ארגיש בהמשך שאני נתקע אני יצא לניטרלי... בינתיים אני מרגיש שאפשר למשוך עוד קצת.

אני חי על קפאין וג'ק אבל בלי קשר אני מרגיש שאני מחזיק טוב מאוד. אני כבר חודש וקצת רואה ירידה סולידית של כחצי קילו בשבוע. אני באופן אישי מאוד מרוצה מהתוצאות.. העמסה עצבנית אחת לשבוע בלי שום בקרה קלורית, מינימום שומן וחלבון.
אם אני ארגיש בהמשך שאני נתקע אני יצא לניטרלי... בינתיים אני מרגיש שאפשר למשוך עוד קצת.

ממה שאני זוכר בספר כתוב לרדת בין 1.5-2 פאונד לשבוע לא?
ממתי התחלת את טירוף הריצות?
שיהיה בהצלחה בכל אופן!

• פותח/ת השרשור
ממה שאני זוכר בספר כתוב לרדת בין 1.5-2 פאונד לשבוע לא?
ממתי התחלת את טירוף הריצות?
שיהיה בהצלחה בכל אופן!
אני לא מבין מה אתה מנסה לומר כאן.. שאני יורד לאט מדי? שאני צריך להעמיס בתכיפות גבוהה יותר? שאני רץ יותר מדי?.. אני לא עוקב.

אני לא מבין מה אתה מנסה לומר כאן.. שאני יורד לאט מדי? שאני צריך להעמיס בתכיפות גבוהה יותר? שאני רץ יותר מדי?.. אני לא עוקב.

שרצת יותר מידי מההתחלה מה שגרם ל-ירידה גדולה מידי בהתחלה
ועכשיו אתה יורד לאט מידי (לפי ספר הדיאטה) מה שצורך יותר ריצה=סכנה

• פותח/ת השרשור
שרצת יותר מידי מההתחלה מה שגרם ל-ירידה גדולה מידי בהתחלה
ועכשיו אתה יורד לאט מידי (לפי ספר הדיאטה) מה שצורך יותר ריצה=סכנה
אני אקח את זה לתשומת ליבי. היו שבועות שרצתי רק 60 דקות, היו כאלה שרצתי 150. זה משתנה בהתאם להרגשה האישית שלי. אגב איזה ספר זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית