הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט ובנט אובר רוס

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
עכשיו בSS

סווקאט 70 קילו
בנט אובר רוס 35-רק התחלתי

מקווה שהפעם הזווית טובה יותר (הסווקאט הרגיש ממש כבד)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הצורה הכללית של הסקוואט ניראת טוב, עומק טוב ויש היפ דרייב. אבל הברכיים שלך משתוללות, תקבע אותן במקום אחד, ומה זה כל התזוזות באמצע הסט... תפוס תמוט כמו שצריך, סתכל קדימה וזהו בלי שום תיקונים תוך כדי...

והחתירה - ההגבהה גבוהה מדי, אתה מושך לחזה במקום לכיוון הבטן, ניראה כאילו מושך יותר עם הידיים ולא עם הגב, והזווית של הגב גבוהה מדי תוריד קצת.
ואני רואה שמוט פוגע לך בברכיים - תעשה פיסוק רחב יותר, כך ברכיים ותחת אחורה וכתפיים יותר קדימה.
ורואים שזה ממש קל לך, תעלה משקל.

החתירה ממש לא נכונה, עמדת המוצא שלך רעה מאד. תסתכל בסירטונים ותתקן לגמרי, מה ש-elemental אמר נכון מאד.

לגבי החתירה ענו לך ..
לגבי הסקוואט- אתה עושה משהו מאו שכיח וזה להסתכל על עצמך במראה אתה מרים את הראש כשאתה נמצא בתחתית ואתה מקמר את הגב. כשאתה יורד אל תשכח להסתכל בזווית של 45 מעלות (מטר וחצי לרצפה)

צריך להפסיק לשים כלובים וראקים מול מראות תאמינו לי..

• פותח/ת השרשור
חחחח תאמין לי בכיף הייתי מעביר את הסקוואט ראק למקום אחר. אני שנייה לא מרוכז ואני מוצא את עצמי מסתכל על המראה. את הדדליפט והבנט אובר רוס החלטתי מעכשיו לעשות עם הגב למראה כי להתסכל למראה בחלק השני של החדר קשה יותר 😛

ואלמנטל אתה יכול להסביר לי מה זאת אומרת זוויות גבוה של הגב ואיך אני יכול למשוך עם הגב ולא עם הידיים?

נערך לאחרונה:
חחחח תאמין לי בכיף הייתי מעביר את הסקוואט ראק למקום אחר. אני שנייה לא מרוכז ואני מוצא את עצמי מסתכל על המראה. את הדדליפט והבנט אובר רוס החלטתי מעכשיו לעשות עם הגב למראה כי להתסכל למראה בחלק השני של החדר קשה יותר 😛

ואלמנטל אתה יכול להסביר לי מה זאת אומרת זוויות גבוה של הגב ואיך אני יכול למשוך עם הגב ולא עם הידיים?

שהגב יהיה יותר מאוזן לרצפה (מקביל או כמעט מקביל)
ולמשוך עם הגב זה פשוט בסוף התנועה לקבץ שכמות. התנועה תמיד תיהיה גם מהידיים אבל לחשוב שאתה רוצה למשוך עם הגב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית