הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי כמעט 5 חודשים של מאסה... ו10 קילו יותר

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך
למה אתה לוקח 10 גרם קריאטין כשהגוף מסוגל לקלוט רק 5 גרם? (או שאני טועה? :S)
זה בזבוז כסף

עלייה יפה מאוד, המשך כך. במקומך הייתי ממשיך עוד קצת במסה..
אל תקשיב לכל הבלבלנים שאומרים לך על הנוזלים והשומנים, אני הייתי בדיוק ככה:
עשיתי חיטוב בקיץ והגעתי ל8 אחוז שומן, התמכרתי למראה ופחדתי להתחיל מסה לאבד את החיטובים, אבל מה לעשות, כדי לעשות במסה יפה צריך לאכול טוב, ועכשיו, למרות המראה "השמן" המון אנשים אומרים לי שגדלתי והתחנזרתי ובלה בלה בלה.. וזה ממש כיף...

אם אני לא טועה, לפי העור, היית שמן פעם?

למה אתה לוקח 10 גרם קריאטין כשהגוף מסוגל לקלוט רק 5 גרם? (או שאני טועה? :S)
זה בזבוז כסף
1. זה פונקציה של משקל
2. יש מחקרים שמצביעים שלאחר כמה זמן 5 גרם לא מספיק, אבל בין היתר הם נעשו על בעלי חיים ואי אפשר להסיק מהם הרבה.

• פותח/ת השרשור
ככה למי ששאל קודם, כן בעבר ההיתי שמן מאוד הגעתי ל120 קילו עם מסת שריר כמעט לא מורגשת, חיטבתי ל78 נשארו עודפי עור של פיל, במאסה הנוכחית הם מתמלאים להם יפה בשריר וזה נראה הרבה יותר טוב.

בנוגע לקריאטין 5 גרם לא מזיזים לי, לוקח 10 ומרגיש את הקריאטין טוב מאוד.

הנה מה שאני חושב לעשות,

להמשיך עם התוכנית מרק ריפרטו לעוד חודש עד תחילת מרץ, בתחילת מרץ אתחיל את החיטוב ואמשיך בצבא.

דעות

זה לא ממש משנה מה תעשה לפני הגיוס כי בצבא די תאבד את הכל... בוא נגיד שתרד קילוגרמים נכבדים בשנה הראשונה שלך בשירות. למרות שזה נ"מ ובתכלאס זה לא חי"ר או משהו בסיגנון, אבל עדיין אין אוכל ואין חד"כ כמו שצריך.
תתחיל לעבוד תוך כדי על ריצות, תבנה לעצמך סרגל מאמצים כדי שלא תקבל שברי מאמץ.

1. זה פונקציה של משקל
2. יש מחקרים שמצביעים שלאחר כמה זמן 5 גרם לא מספיק, אבל בין היתר הם נעשו על בעלי חיים ואי אפשר להסיק מהם הרבה.

אז למה אתה מביא את המחקרים האלה בתור סיבה? ואללה אם אוגרים סיביריים מסתדרים עם 10ג' קריאטין ביום זה אומר שהם מסוגלים לעשות 100קילו סקוואט? למי אכפת

אני פשוט לא מבין למה היה צורך להכניס מחקרים על חיות לנושא 😃
אני קצת מתוסכל היה לי יום קשה

90% מהמוצרים שמוציאים [ממוצרי הגיינה עד לתרופות] נוסו על חיות ומיושמים על בני אדם...

זה לא ממש משנה מה תעשה לפני הגיוס כי בצבא די תאבד את הכל... בוא נגיד שתרד קילוגרמים נכבדים בשנה הראשונה שלך בשירות. למרות שזה נ"מ ובתכלאס זה לא חי"ר או משהו בסיגנון, אבל עדיין אין אוכל ואין חד"כ כמו שצריך.
תתחיל לעבוד תוך כדי על ריצות, תבנה לעצמך סרגל מאמצים כדי שלא תקבל שברי מאמץ.
מז"א סרגל?
אני מאוד רגיש לעניין הזה של שברי מאמץ צ'ק צ'ק אני מקבל
אתה מתכוון לריצות כאלה לרוץ שבוע ק"מ ושבוע אחר כך שניים ואז 3 ואז 4?

כן. ולא לרוץ כל יום אלא להתחיל בקטנה.. לא יודע מה המצב שלך כרגע, אבל אם אתה לא עושה בכלל אירובי לא הגיוני שתתחיל בבום לעשות 4 פעמים של 5 ק"מ כל פעם.

• פותח/ת השרשור
מז"א סרגל?
אני מאוד רגיש לעניין הזה של שברי מאמץ צ'ק צ'ק אני מקבל
אתה מתכוון לריצות כאלה לרוץ שבוע ק"מ ושבוע אחר כך שניים ואז 3 ואז 4?

the same here dude. פעם שעברה שעשיתי חיטוב, אחרי חודשיים התפתחו לי שברי מאמץ דרגה א בשבילוב עם shine split שזה דלקת של השוקים

• פותח/ת השרשור
בנוגע למנילה

1) נ''מ - 5
2) מודעין שדה - 1
3 ) חילוץ והצלה - 1

בנוגע לאימונים בכול זאת יש לי עוד חודשיים טובים שאני יכול לעלות בהם, ועדיין אחרי השנה הראשונה שאני כבר אתסדר, אוכל לחזור להתאמן כמו שצריך ויש זיכרון שריר.

אני מת על אנשים כמוך, תן לי לנחש אתה מהאלה שכול בוקר מפחדים שאחד הוורידים יתחיל להסתתר?

יש תקופת עלייה במשקל, כלומר לא עולים רק בשריר, אלה גם בשומן ובנוזלים, ובהתחשב בזה שאני גם כבר חודשיים מעמיס 10 גרם קריאטין מונו כול בוקר, וטוחן סביבות ה4-4.5 אלף קלוריות ביום.. שהרבה מהם זה פחממות, מן הסתם שתיהיה צבירת נוזלים, ועליה בשומן היא משהו בלתי נמנע.

לכן כן אני מודה לזה שאיבדתי מהממראה החטוב יותר שהיה לפני המאסה, כן לא שאז ההיתי חטוב 8 אחוז שומן אבל ההיתי על סביבות ה13-12 ויחסית יבש אז נראתי פחות מנופח, אבל הכול ידוע מראש ונלקח בחשבון.

להפך אני מאמין שאדם צריך לדעת למה לצפות ולקחת את זה בחשבון ולא לפחד להכנס למאסה, אין הגיון כול בלעבוד כמו כוסית על ההליכון כול היום ולעלות חצי קילו שריר בשנה.

קודם כל אני מתנצל על הדרך שכתבתי, משום מה יצא לי הודעה "תקיפה" יחסית.
בכל מקרה, לא כתבתי את זה במטרה רעה.

אז אתה טועה לגבי, אני בעצמי בתקופה של מאסה ועליתי 7 וחצי קילו בחודש וחצי.

אבל אני עדיין לא חושב שצריך להגיע למצב שהגוף נראה לא טוב - זה נוגד את רוב הסיבות שאנחנו מתאמנים בשבילם.

אבל שוב, זאת דעתי.

קודם כל אני מתנצל על הדרך שכתבתי, משום מה יצא לי הודעה "תקיפה" יחסית.
בכל מקרה, לא כתבתי את זה במטרה רעה.

אז אתה טועה לגבי, אני בעצמי בתקופה של מאסה ועליתי 7 וחצי קילו בחודש וחצי.

אבל אני עדיין לא חושב שצריך להגיע למצב שהגוף נראה לא טוב - זה נוגד את רוב הסיבות שאנחנו מתאמנים בשבילם.

אבל שוב, זאת דעתי.
הזורע בדימעה - ברינה יקצור

אני בחיל האוויר ואני נמצא בחדר כושר בתפקיד ולצערי הרב אבל באמת לצערי הרב החדר כושר מקושט במכשירי נאוטיליוס פלטות רק של 11 קילו כל הפלטות ביחד מגיעות ל134 קילו ומשקולת הכי כבדה שמה זה 27.5 קילו עצוב עצוב מאוד אני יודע 😵
מה שכן עשינו הזמנה של פלטות אנחנו מקווים שזה יגיע הכי מהר שאפשר כי אני נדפק חזק בלי דדליפט בבסיס :🙁:(

בעיקרון זה אחלה חדר כושר בשביל הבן אדם הממוצע שמתאמן ולא ממש רוצה לשאוף לאנשו באימונים אבל בשביל אחד כמוני ואני מאמין כמוכם גם לפחות רובכם זה פשוט זוועה לראות מסביבך את כל הנאוטיליוס המחורבן הזה ומכשירים של כוסיות בינתיים אני מסתדר רק עם הבנ'צ פרס 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית