עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1. זה פונקציה של משקללמה אתה לוקח 10 גרם קריאטין כשהגוף מסוגל לקלוט רק 5 גרם? (או שאני טועה? :S)
זה בזבוז כסף
1. זה פונקציה של משקל
2. יש מחקרים שמצביעים שלאחר כמה זמן 5 גרם לא מספיק, אבל בין היתר הם נעשו על בעלי חיים ואי אפשר להסיק מהם הרבה.
אז למה אתה מביא את המחקרים האלה בתור סיבה? ואללה אם אוגרים סיביריים מסתדרים עם 10ג' קריאטין ביום זה אומר שהם מסוגלים לעשות 100קילו סקוואט? למי אכפת
מז"א סרגל?זה לא ממש משנה מה תעשה לפני הגיוס כי בצבא די תאבד את הכל... בוא נגיד שתרד קילוגרמים נכבדים בשנה הראשונה שלך בשירות. למרות שזה נ"מ ובתכלאס זה לא חי"ר או משהו בסיגנון, אבל עדיין אין אוכל ואין חד"כ כמו שצריך.
תתחיל לעבוד תוך כדי על ריצות, תבנה לעצמך סרגל מאמצים כדי שלא תקבל שברי מאמץ.
מז"א סרגל?
אני מאוד רגיש לעניין הזה של שברי מאמץ צ'ק צ'ק אני מקבל
אתה מתכוון לריצות כאלה לרוץ שבוע ק"מ ושבוע אחר כך שניים ואז 3 ואז 4?
אני מת על אנשים כמוך, תן לי לנחש אתה מהאלה שכול בוקר מפחדים שאחד הוורידים יתחיל להסתתר?
יש תקופת עלייה במשקל, כלומר לא עולים רק בשריר, אלה גם בשומן ובנוזלים, ובהתחשב בזה שאני גם כבר חודשיים מעמיס 10 גרם קריאטין מונו כול בוקר, וטוחן סביבות ה4-4.5 אלף קלוריות ביום.. שהרבה מהם זה פחממות, מן הסתם שתיהיה צבירת נוזלים, ועליה בשומן היא משהו בלתי נמנע.
לכן כן אני מודה לזה שאיבדתי מהממראה החטוב יותר שהיה לפני המאסה, כן לא שאז ההיתי חטוב 8 אחוז שומן אבל ההיתי על סביבות ה13-12 ויחסית יבש אז נראתי פחות מנופח, אבל הכול ידוע מראש ונלקח בחשבון.
להפך אני מאמין שאדם צריך לדעת למה לצפות ולקחת את זה בחשבון ולא לפחד להכנס למאסה, אין הגיון כול בלעבוד כמו כוסית על ההליכון כול היום ולעלות חצי קילו שריר בשנה.
הזורע בדימעה - ברינה יקצורקודם כל אני מתנצל על הדרך שכתבתי, משום מה יצא לי הודעה "תקיפה" יחסית.
בכל מקרה, לא כתבתי את זה במטרה רעה.
אז אתה טועה לגבי, אני בעצמי בתקופה של מאסה ועליתי 7 וחצי קילו בחודש וחצי.
אבל אני עדיין לא חושב שצריך להגיע למצב שהגוף נראה לא טוב - זה נוגד את רוב הסיבות שאנחנו מתאמנים בשבילם.
אבל שוב, זאת דעתי.