עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפ אני לא טועה פרפר ולחיצה אם מוט באחיזה קצרה עובדת יותר על האמצע לא?אי אפשר להתרכז במרכז החזה. יש לך 2 "חלקים" בחזה- החזה הגדול והחזה הקטן (העליון). השלישיה שעובדת עלי הכי טוב זה בנצ' רגיל, בנצ' בשיפוע ומקבילים בתוספת משקל. ככל שתבנה יותר מאסה גם יתפתח "מרכז החזה" שלך
אפ אני לא טועה פרפר ולחיצה אם מוט באחיזה קצרה עובדת יותר על האמצע לא?
את הסטרנל והקרוויקולר הכרתי, מאיפה הבטני הזה צץ?לחזה יש 3 "ראשים" : קלוויקולרי("חזה עליון"),סטרנלי("אמצעי"),ובטני("חזה תחתון"), (אני לא מאמין שאני זוכר את הקקה הזה מהקורס מדריכים 😃)
כל לחיצת חזה עובדת על כל החזה, לחיצה בשיפוע חיובי נותנת עם כך יותר דגש על "החזה העליון", שיפוע שלישי דגש ל"חזה תחתון".
כל אלה נכונים אולי בתיאוריה כמו שאוהבים בווינגייט, בתכלס: לחיצת חזה רגילה+העלאת משקל פרוגרסיבית=האימון הכי טוב לחזה, בלי שיפועים ובלי קשקושים.
את הסטרנל והקרוויקולר הכרתי, מאיפה הבטני הזה צץ?
כנראה מזה נולד התרגיל המטומטם של לחיצות חזה בשיפוע שלילי.הראש התחתון.. תאמת עכשיו ראיתי שלפי ויקיפדיה באמת יש רק 2 ואין התייחסות לתחתון, בכל מקרה ככה מלמדים בוינגייט, או לפחות לימדיו בזמני.
בגלל הציור הזה? אני יכול לצייר עשרה איזורים על החזה, מה זה אומר בדיוק?אכן החזה מחולק ל3 חלקים עליון אמצעי ותחתון
http://www.t-nation.com/free_online...ning_performance/building_a_bodybuilder_chest
תקרא[=
אכן קיים החזה התחתון
תכתוב בגוגל
lower chest muscle
יש המון מידע
אני בטוח שלא היו מצלמים סתם וממציאים
ישלי הוכחה אחרי התגובה שלך אני יעלה
כן. אין דבר כזה חזה תחתון, ולחיצות בשיפוע שלילי זה חרטה.אתם אומרים שזה שקר?
וואלה יש מצב אתה צודקאין שום קשר לרמת המתאמן, וזה שבנאדם הוא מתאמן ומתחרה מקצועי לא הופך אותו לרפרנס. מבנה הגוף זה לא עניין של ניסיון אלא מדע, ומה לעשות שהפקטורליס בנוי משני ראשים ולא משלושה. ובכל מקרה, גם אם היה בנוי מ-23823 ראשים, אין שום טעם לאמן כל אחד בנפרד מהסיבה הפשוטה שהם עובדים יחד תמיד. גם לחיצה בשיפוע שלילי וגם בשיפוע חיובי מיותרות כי הן בסך הכל מערבות שרירים אחרים פרט לחזה, ולא עושות שום דבר חוץ מזה. ולגבי רפרנס שביקשת, תסתכל באתר הזה:
http://www.exrx.net/Muscles/PectoralisSternal.html