הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל הגוף גודל חוץ מהבייספ

מצב
השרשור נעול

Monopoly

מושעה
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום! אני כבר מתאמן כחצי שנה רצוף וחזק במכון כושר, רואים שיפור משמעותי בכל חלקי הגוף, כולל הבייספ, אבל לאחרונה הוא נשאר מפגר מאחור והפסיק להתפתח!;maeq גם הטרייספ לא להיט אבל אני עולה במשקלים אז התוצאות כבר יגיעו.
קצת פרטים:
בן 19 [כמעט]
גובה 1.71
משקל 78 ק"ג [מאסה!!], כאמור התחלתי לפני כחצי שנה להתאמן, התחלתי ב67 ק"ג!
תוספים: קריאטין ואבקת חלבון

מתאמן 3 פעמים בשבוע- xAxBxAx ושבוע אחרכך xBxAxBx
פירוט של אימון גב ובייספ:
מתח-פולי עליון רחב
דאמבל בנט-אובר רווס
סיטד רוו רחב
ברבל קורל
פטישים
סופרסט- קייבל קורל אחיזה מלמטה ואז אחיזה מלמעלה
*תוקן: קצת תמונות [הגב לפני כחודש והאחרות לפני כחודשיים אבל יותר טוב מכלום]
http://www.siz.co.il/my/wmkomtguyzbq.jpg
http://www.siz.co.il/my/mdhnodonrzlt.jpg
http://www.siz.co.il/my/tzmhnmhdyyzn.jpg

נערך לאחרונה:
זה חכם לקחת NO במידה ויש לך אנגינה פקטוריס.

• פותח/ת השרשור
למה לא מקשיב? "זו תוכנית חדשה ועם 3 תרגילים לגב אתה צודק אין צורך גם בשלושה תרגילים לבייספ, אעבור רק לאחד."
בקשר לגלוטמין- אם כל הגוף גודל ורק הבייספ לא... לא ניראה לי שגלוטמין זה ה-פתרון. מעבר לזה שאני צורך כ8 ג' של גלוטמין כל יום מהאבקות חלבון, זה הגיוני שכל הגוף גודל עם הכמות הזו והבייספ לא?! זה שריר יחסית קטן.

למה לא מקשיב? "זו תוכנית חדשה ועם 3 תרגילים לגב אתה צודק אין צורך גם בשלושה תרגילים לבייספ, אעבור רק לאחד."
בקשר לגלוטמין- אם כל הגוף גודל ורק הבייספ לא... לא ניראה לי שגלוטמין זה ה-פתרון. מעבר לזה שאני צורך כ8 ג' של גלוטמין כל יום מהאבקות חלבון, זה הגיוני שכל הגוף גודל עם הכמות הזו והבייספ לא?! זה שריר יחסית קטן.
😃
הנה, שוב אתה עונה ברצינות לדאחקות. אתה באמת חושב שהוא המליץ לך ברצינות לקחת גלוטמין? ראית את האייקון של ה-🤡 שהוא שם בהודעה?

בכל מקרה, לא ראיתי שהורדת את התרגילים של הבייספס, זה כבר צעד בכיוון הנכון. עכשיו תוריד קצת מתרגילי הגב (ותעיף גם את התרגיל בייספס האחרון שהשארת) והכל יהיה בסדר.

---------- התגובה התווספה ב 10:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:10 ----------

המטרה היא לעבוד על השרירים מכל מיני זוויות ולתת להם לגדול בצורה פרופורציונלית ולכן כביכול הרבה תרגילים לכל שריר. [גב רחב אבל גם עבה, בייספ עבה אבל גם עם פיק]
המשפט הזה, למשל, זאת שטות מוחלטת. אין שום "זוויות" לשריר, זה בסך הכל קפיץ שיכול להתכווץ ולהמתח, וכל הראשים והסיבים שלו עובדים בו זמנית. הגב יתרחב ויתעבה בו זמנית, וכנ"ל לגבי הבייספס. תעבוד עם נפח נמוך ועצימות גבוהה, והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להגיד לי שמתח עובד על זוקפי הגו כמו דדליפט למשל?
[והאמת לא ראיתי תאייקון]

אתה רוצה להגיד לי שמתח עובד על זוקפי הגו כמו דדליפט למשל?
לא! מה הקשר לזוקפי גב? כשמדברים על שרירי גב מתכוונים לרחב גבי, ומקסימום לטרפזים. איזה מהתרגילים שציינת (פולי, בנט אובר רו, סיטד רו) עובד על הזוקפים?
אם אתה רוצה לעבוד על הזוקפים, תן שניים שלושה סטים (פעם בשבוע) של היפר אקסטנשן.

• פותח/ת השרשור
בקיצור מיצינו פה, אני אלך לפורום המתאים ואבקש תוכנית חדשה, אין מה להפסיד.
שבוע טוב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית