ייעוץ תרגיל חלופי לכתפיים

platfus215

משתמש מתחיל
128
1
נק' מוניטין:
62
128
1
היי, אני בחיטוב ואני עושה FBW מהפורטל.
ההתקדמות שלי טובה ואני רואה שינוי ממש טוב.
הבעיה שלי היא שאני בחדר כושר במקלט ואין לי מקום לעשות מיליטרי פרס (התקרה ממש נמוכה)
אז אני יושב על הספסל ודוחק כלפי מעלה את המוט
העניין הוא שאני בקושי מרגיש את הכתפיים, אלא את הרחב גבי.
ניסיתי לעשות אינקליין אבל שוב אני לא מרגיש את הכתפיים כלכך...
איזה תרגילים אפשר לעשות בשביל הכתפיים? כמה חזרות וכמה סטים?;susss

לחיצת כתפיים זה התרגיל הבסיסי ביותר שיש לכתפיים. אתה חייב לבצע אותו כי אין תרגיל שמחליף אותו. נסה אולי לחיצת כתפיים עם דאמבלים. אל תשכח! בלחיצת כתפיים הטרפזים והרחב גבי עובדים גם!
אני לא מצליח לתת לך מוניטין.. אולי תיתן לי?

• פותח/ת השרשור
נתתי לך מוניטין, עזרת לי.
אני אנסה היום לחיצת כתפיים עם דאמבלים.
לעשות בעמידה או ישיבה?

ממ ישיבה אתה אומר שלחדר כושר שלך יש תקרה נמוכה. בטח חדר כושר גרוע! בכל מקרה בהצלחה! תודה על המוניטין. אני שמח שעזרתי.. שלך שבלולון שבולולי.

נתתי לך מוניטין, עזרת לי.
אני אנסה היום לחיצת כתפיים עם דאמבלים.
לעשות בעמידה או ישיבה?

לא חסר תרגילים לכתפיים אבל מילטרי ( לדעתי) ופוש פרס הכי טובים.
הנה כמה דברים:
הרחקות לצדדים\ קדימה\ לחיצת כתפיים בישיבה

• פותח/ת השרשור
Cobb, זה מקלט קיבוצי ישן. הזוי כמה שזה נשמע, זאת המציאות.

היום עשיתי כתפיים עם דאמבלים, לא הרגשתי כלכך...
פעם הבאה אני אעשה גם הרחקות לצדדים וקדימה.

זה שאתה לא "מרגיש" לא אומר שהשריר לא עובד (אולי אתה לא שם מספיק משקל?)
יש גם אנשים שלא מרגישים חזה בבנץ' פרס... אז? עדיין אם הם מעלים משקלי עבודה בבנץ' החזה שלהם מתחזק וגדל.

ניראה לי הטרלה.... מנהלים תעצרו את הזנות מוניטין באשכול הנ״ל בבקשה.

• פותח/ת השרשור
ניראה לי הטרלה.... מנהלים תעצרו את הזנות מוניטין באשכול הנ״ל בבקשה.

תרגיע, לא באתי להטריל.
אני רציני לגמרי שאין מקום להרים את המוט כי זה מקלט.

הקטע שבלחיצת חזה אני גם לא מרגיש את החזה בסט עצמו אבל לאחר מכן אני כן מרגיש ואני מבין שאני עובד על החזה, אבל בלחיצת כתפיים אני לא מרגיש גם לאחר הסט עצמו... (גם עם דאמבלים)
אני אנסה הרחקה לצדדים

אל תנסה הרחקה. אתה לא מרגיש את הכתפיים כי הטרייספס שלך כנראה קצת חלש. תמשיך לעבוד ותראה שתרגיש יופי את הדלתא עובדת.

שאלה בנושא.

שמתי לב שבסרטון שפורסם למעלה בקשר לטכניקה של הדחיקת כתפיים במשקולות ידיים הוא מוריד את המשקולות עד שהידיים נמצאות קצת מתחת ל90 מעלות עם הגוף. האם ככה צריך לבצע את התרגיל עם דמבלים או שיש להוריד את הידיים עד שהמרפקים נוגעים בצלעות?

אם תוריד את המרפקים מתחת ל90 מעלות, הבייספ יתחיל לעבוד. ד"א לפותח האשכול, יכול להיות שאתה לא משתמש במספיק משקל?

אם תוריד את המרפקים מתחת ל90 מעלות, הבייספ יתחיל לעבוד. ד"א לפותח האשכול, יכול להיות שאתה לא משתמש במספיק משקל?
בייספס? בקושי בקושי. אבל המתיחה של הדלתא תהיה מלאה יותר. עדיף להוריד, לא לגובה הצלעות אבל נמוך יותר מ-90 מעלות.

לפני שעתיים התאמנתי ותרגיל ראשון שלי היה לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה.אחרי 3 סטים חימום עשיתי סט אחד של 8 חזרות עם משקולות 28קג,אחרי 30 שניות- עוד 2 חזרות עם משקל הזה ואחרי דקה - 12 לחיצות ארנולד עם משקולות 18קג.תאמין לי,אחרי זה הרגשתי את הכתפיים טוב מאוד-בקושי הרמתי את הידיים.בשבילי זה משקל כבד ואני בינתיים לא יכולתי להרים אותו יותר מ-8 חזרות אפילו אם היתי קורע את התחת.
אני גם חושב,שאתה צריך לעבוד עם משקלים די כבדים ואז תרגיש את ההבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית