הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לגבי UD2

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
1) במאמר רשום בהעמסה לאכול 12-16 גרם פחמימה לכל קילו של מסה רזה. זאת לא הגזמה?
2) התוכנית של התרגילים במאמר של UD2 נראית לי קצת הזויה, אין משהו יותר יעיל?
3) ואם התוכנית במאמר היא באמת הטובה ביותר לדיאטה אז אני באמת אמור לעשות כל אימון פעמיים ברצף?

אני חושב שזו הגזמה.
מ12 גרם פחמימה למסת שריר רזה אתה יכול להגיע למאזן קלרי חיובי
אולי התכוונו ל12 קלוריות? (משמע 3 גרם פחמימה)
בכל אופן,לפי הAD (דיאטת דלפחמימה אחרת) אתה תאכל 60-70% פחמימה ביום העמסה
2)תעבוד איך שאתה רוצה במחינת תוכנית אימונים,ממה שהבנתי בפורום לא הייתי הולך אחרי לייל מקדונלד במה שקשור לאימונים(איזה תכונית אתה עובד בכלל?)

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזו הגזמה.
מ12 גרם פחמימה למסת שריר רזה אתה יכול להגיע למאזן קלרי חיובי
אולי התכוונו ל12 קלוריות? (משמע 3 גרם פחמימה)
בכל אופן,לפי הAD (דיאטת דלפחמימה אחרת) אתה תאכל 60-70% פחמימה ביום העמסה
2)תעבוד איך שאתה רוצה במחינת תוכנית אימונים,ממה שהבנתי בפורום לא הייתי הולך אחרי לייל מקדונלד במה שקשור לאימונים(איזה תכונית אתה עובד בכלל?)
5*5 לינארי
ולא נראה לי שהתכוונו ל12 קלוריות כי 3 גרם פחמימה לקילו זה כלום.
נראה לי שאני יעשה כבר CC במקום להסתבך אם חוסר הבהירות של UD2.

תעשה AD
ממליץ עליה מאוד,עברתי איתה 2 חיטובים
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך קישור לספר

• פותח/ת השרשור
תעשה AD
ממליץ עליה מאוד,עברתי איתה 2 חיטובים
אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך קישור לספר
תודה אחי אבל יש לAD מאמר פה באתר. עשיתי AD לפני שנה והתוצאות היו טובות אבל לפי מה שזכור לי בAD אוכלים איזה 35 גרם פחמימות ובCC אפשר גם לאכול 80-90 גרם פחמימות. מבחינת תוצאות בשתי הדיאטות ראיתי תוצאות זהות אז נראה לי שאני אלך כבר על הCC ואמשיך עם ה5*5 לינארי.

התכוונו בדיוק למה שרשמו בדרך כלל זה יוצא בין 800-1000 גרם פחמימה בהעמסה - תהנה.
בקשר לתוכנית, אני עשיתי 2 אימוני כוח שסובבים סביב העמסה כמו שהוא ממליץ, רק הורדתי נפח והעלתי עצימות, המטרה שלך בחיטוב זה רק לשמר שריר, אין טעם לעשות חזרות גבוהות למטרת היפרטרופיה.

אם התכוונת לאימוני ריקון גליקוגן שנראים לך מוזר, אז אתה צריך אותם בתחילת הסייקל השבועי בשביל לרוקן כמה שיותר מהר את מאגרי הגליקוגן, שרוב הקלוריות שישרפו יבואו מהשומן.

• פותח/ת השרשור
תודה SweetBamba
bietarist, אין לי מושג איך הצלחת לאכול קילו פחמימות ביום ולעשות את אימוני ריקון הגליקוגן 4 פעמים ביומיים (פעמיים ביום). אבל אם הצלחת שאפו. אני לבנתיים על חיטוב רגיל ולא הצלחתי לסיים את האימון של היום בגלל שלא יכולתי לעמוד על הרגליים מרוב סחרחורות אז לא נראה לי שאני יעמוד בתוכנית כמו UD2.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית