הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בסקוואט!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום,
בתקופה האחרונה אני מבצע לרוב סקוואטים- כל אימון שני.
הבעיה היא שלפעמים הגב שלי מתעגל בחזרות האחרונות (שכבר קשה לי לעלות למעלה), ולכן אני סובל מכאבי גב וכואב לי מאוד
בגב התחתון ובעמוד שדרה.
הייתי בפיזיותרפיה, ושם אמרו לי להוריד משקלים ולא להעמיס על עצמי.
הכאבים חוזרים יום אחרי שאני מבצע אימון עם סקוואט, ולכן רציתי להתייעץ איתכם- עם כאלה שיש להם ניסיון בתרגיל, או שעברו
פיזיותרפיה וכו'.
האם כדאי באמת לוותר על התרגיל הזה ולהישאר רק עם לחיצת רגליים? (יש לציין שאני מתקדם במשקלים בלחיצת רגליים, והאמת שאני מרגיש את הרגליים עובדות הכי חזק בתרגיל הזה, ולאו דווקא בסקוואט).

אשמח לייעוץ שלכם, מה כדאי לעשות..

אם גרמת לאיזושהי בעיה כרונית, יכול להיות שתצטרך להוריד את כל המשקל מהמוט ולהתחיל לתרגל מההתחלה. אם הגב מתעגל אתה לא יודע לשמור על גב.

• פותח/ת השרשור
אני משתמש גם בחגורת גב, שלפי מה שהבנתי אמורה לעזור לי לייצב את הגוף ולמנוע לחץ על הגב...
כדאי לעבור ללחיצת רגליים ולוותר על הסקוואט לגמרי? אני די מתבאס לוותר על הסקוואט, כי זה תרגיל מעולה שעובד על כל הגוף..

אני משתמש גם בחגורת גב, שלפי מה שהבנתי אמורה לעזור לי לייצב את הגוף ולמנוע לחץ על הגב...
כדאי לעבור ללחיצת רגליים ולוותר על הסקוואט לגמרי? אני די מתבאס לוותר על הסקוואט, כי זה תרגיל מעולה שעובד על כל הגוף..

כמה סקוואט כבר יש לך שאתה שם חגורה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית