הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיום מסה שנתיים וחצי ועלייה של 33 קילו!!

• פותח/ת השרשור itamar
  • פורסם בתאריך

itamar

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
5
29
0
שלום אני גולש ותיק בפורום, אף פעם לא העזתי להעלות תמונות
בגלל שתמיד אמרתי נעלה שאני יהיה יותר גדול ושאני יסיים את המסה! 😃
זה תמונות שליוו אותי בתהליך הזה מתקופתי ששקלתי 69 קילו והיום שאני שוקל 102.
בנוסף אני התחלתי כילד שמן שעבר תהליך של להיות שחיף ואחרי זה לעלייה מאסיבית במאסה.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1520200388
זה הכתובת שלי בפייסבוק יש לי שם עוד תמונות מי שרוצה שיוסיף אני יאשר ;)
עכשיו עליתי המון במאסה וכמובן שעליתי גם בשומן מה לעשות זה חלק מהתהליך..
אני מתחיל חיטוב עכשיו רצחניי:11: וינסה לרדת כמה שיותר נקי אם כמה שפחות להפסיד מסת שריר.
התמונות:
69 קילו כן אני זה בצד שמאל חחח עצוב אני יודע!!
dd9a7948-1.jpg

72 קילו
DSC00112.jpg

DSC00102.jpg

DSC00108.jpg

77 קילו
DSC00085.jpg

81 קילו:
DSC00125.jpg

DSC00126.jpg

85:
DSC00217.jpg

---------- התגובה התווספה ב 23:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:47 ----------

88:
13052010027.jpg

13052010039.jpg

92:
24122010499.jpg

06072010336.jpg

100:
01062011581.jpg

06062011583.jpg

102 עדכני:
IMG_0339.jpg

IMG_0330.jpg

IMG_0316.jpg

IMG_0293.jpg

כל הכבוד על העלייה, שיפור מטורף. אני גם לא חושב שמצפה לך חיטוב מאוד מפרך, אלא אם אתה רוצה לרדת לאחוז שומן נמוך.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי!😃 אני מעריך היום שאני אחוז שומן משהו כמו 17-18 ואני ינסה כמה שפחות לאבד מהמסת שריר...

שינוי נהדר.
מה היה הגובה שלך בתמונה הראשונה? ובאחרונה?
איזה תכנית עשית?

סה"כ שינוי טוב.

מה משקלי עבודה?
סקוואט
דדליפט
בנצ'?

• פותח/ת השרשור
שיפור יפה, אבל תפסיק לעבוד על הידיים ותתחיל גם לעבוד על הרגליים והגב.

תודה אחי!
אחי מבחינה גנטית הידיים שלי גודלות יותר מהכתפיים והחזה והגב ואני מנסה לטפל בחוסר פרופורציה הזאתי חחחחח אבל להגיד שהידיים גודלות יותר מהרגליים חח הצחקת אותי.. יש לי רגליים יחסית לגוף ענקיות!! ולצערי גם עם הרבה שומן שאותו נצטרך לחטב:Sync-0h5y1d7:

---------- התגובה התווספה ב 15:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:29 ----------

שינוי נהדר.
מה היה הגובה שלך בתמונה הראשונה? ובאחרונה?
איזה תכנית עשית?

סה"כ שינוי טוב.

מה משקלי עבודה?
סקוואט
דדליפט
בנצ'?

חח בתמונה הראשונה הייתי בגובה של 1.83 על 69 קילו! והיום אני בגובה של 1.85 על 102 קילו:79nb:
משקלי עבודה אני מעדיף כרגע לא להגיד אלא בעתיד לעלות סירטון;susss

אתה יכול להגיד,אף אחד לא ידרוש סרטונים (ברור שאתה יכול להעלות) - דורשים ממי שמשוויץ במשקלים,ואתה ממש לא

שינוי מטורף אחי,באמת לא נראה שמצפה לך חיטוב ארוך,אני מאמין שתרד בסביבות ה 10 קילו או אולי קצת יותר ותוכל לחזור למאסה שוב 😃

באיזה תוכנית התאמנת?

סחטיין, אני מאמין שתהיה חטוב מאוד על 88-90 קילו, שיהיה בהצלחה.
ידיים פשוט ענקיות לעומת שאר הגוף... למה?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להגיד,אף אחד לא ידרוש סרטונים (ברור שאתה יכול להעלות) - דורשים ממי שמשוויץ במשקלים,ואתה ממש לא

שינוי מטורף אחי,באמת לא נראה שמצפה לך חיטוב ארוך,אני מאמין שתרד בסביבות ה 10 קילו או אולי קצת יותר ותוכל לחזור למאסה שוב 😃

באיזה תוכנית התאמנת?

קודם כל תודה אחי!
חח סבבה אחי אבל אני מעדיף לעלות בעתיד סירטונים כמו שצריך שגם יבקרו אותי לפי הסירטון ויראו ושאני לא סתם יגיד משקל...
נקווה שלא יהיה חיטוב ארוך ומייגע:🙁 ננסה פשוט להפחית בפחמימות כמה שאפשר+דגש על חלבונים וקצת אירובי ונקווה שזה יתאזן ואני יגיע לאיזה 12 אחוז שומן שזה מספיק לי:79nb:
אני עובד וממשיך לעבוד בתוכנית של ab שבה אני מרגיש שאני בא הכי לידי ביטוי.

---------- התגובה התווספה ב 21:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:39 ----------

סחטיין, אני מאמין שתהיה חטוב מאוד על 88-90 קילו, שיהיה בהצלחה.
ידיים פשוט ענקיות לעומת שאר הגוף... למה?

חחח על כזה משקל אני יהיה איזה 9 אחוז שומן אני מעריך.. אבל אני לא מעונין כרגע אני רוצה להגיע לאיזה 12 אחוז שומן זה מספיק לי:)
עכשיו זה לא שאני מבודד או עושה יותר סטים בידים זה פשוט ככה מבחינת גנטיקה שהידים יותר גדולות ביחס לכתפיים... ואני עובד על החוסר פרופורציה הזה ומנסה כמה שיותר לתקן ולשים דגש.😵‍💫🥊 והיד כרגע עומדת על היקף 43.5 במצב קר ככה שהיא לא ענקית.. נקווה במאסה הבאה להגיע להיקף 47 במצב קר;susss

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שהידיים יותר גדולות מהרגליים,אבל עכשיו שאתה אומר...זה דווקא לא נראה רחוק.
בקיצור תתחיל לעבוד כוח, אלא אם כן זה לא מפריע לך ואתה מרוצה מהמצב הזה.

נראה לי יותר כמו 19-20% לא רואים לך את הבטן העליל ויש סימנים של קרס. אבל רואים שהעלית הרבה במסת שריר. יהיה לך חיטוב ארוך. על תעשה דיאטה חזקה מדי אחרת תאבד הרבה מהמסה. התקדמות יפה מאוד כל הכבוד. לפי התמונות שהיית בסביבות 85 היית צריך להאט את הקצב טיפה ולעלות יותר איכותי. כי נראה שרוב המשקל מאז הוא שומן. בכל מקרה כל הכבוד ובהצלחה

לדעתי עדי צודק 19-20 בכיף..באמת 88 התחיל עלייה רצינית בשומן יש הרבה מה לחטב

• פותח/ת השרשור
איפה אתה גר?

למה אתה מכיר אותי? תוסיף אותי בפייסבוק נראה מי אתה:)

---------- התגובה התווספה ב 15:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:26 ----------

לא אמרתי שהידיים יותר גדולות מהרגליים,אבל עכשיו שאתה אומר...זה דווקא לא נראה רחוק.
בקיצור תתחיל לעבוד כוח, אלא אם כן זה לא מפריע לך ואתה מרוצה מהמצב הזה.

הרגליים אצלי הם הלא פרופציונאליות וענקיות ביחס לשאר הגוף.. אני ינסה לצמצם את זה וכמובן אני עובד כוח אוהב לעבוד כוח:Sync-0h5y1d7: ובגלל זה אני תוהה עם עצמי האם להמשיך במאסה או לחטב

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

נראה לי יותר כמו 19-20% לא רואים לך את הבטן העליל ויש סימנים של קרס. אבל רואים שהעלית הרבה במסת שריר. יהיה לך חיטוב ארוך. על תעשה דיאטה חזקה מדי אחרת תאבד הרבה מהמסה. התקדמות יפה מאוד כל הכבוד. לפי התמונות שהיית בסביבות 85 היית צריך להאט את הקצב טיפה ולעלות יותר איכותי. כי נראה שרוב המשקל מאז הוא שומן. בכל מקרה כל הכבוד ובהצלחה

תודה אחי!😉
יכול להיות שאני משהו כמו 19 אחוז שומן אני לא יודע בדיוק ונראה אני כנראה יעשה חיטובון ויפחית לגמרי בפחמימות וכמה שיותר חלבון:hoel וישלב פעילות אירובית לפחות פעמיים בשבוע..
אני לא חושב שרוב המשקל שעליתי מאז הוא שומן:nono: אני חושב שעליתי הרבה במסת שריר וכמובן שעולים במסת שריר עולים גם הרבה שומן.
בכל מקרה זאת הייתה המאסה הראשונה שלי ובה משחיף קטן הפכתי למתאמן רגיל!
לקחתי את הערתך לתשומת לב ובאמת במאסה הבאה אני ישתדל לעלות יותר נקי:)
תודה על התמיכה ועל העצות:O

---------- התגובה התווספה ב 15:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:33 ----------

זה ממש לא 19-20%

אחי יכול להיות במאסה שעשיתי עליתי גם הרבה בשומן... נשתדל לרדת וכמה שפחות להפסיד מסת שריר:120ag:

---------- התגובה התווספה ב 15:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:34 ----------

לדעתי עדי צודק 19-20 בכיף..באמת 88 התחיל עלייה רצינית בשומן יש הרבה מה לחטב

יש הרבה מה לחטב אני מסכים איתך בהחלט! אני מקווה שאני יצליח לשלוט באהבה שלי לאוכל ולהפחית באמת בפחמימות!
החל מהמאסה הבאה לאחר שצברתי כבר מאסה ואיזשהו בסיס אני כמובן ישמע לעצתכם ויתחיל לעלות יותר נקי:)

• פותח/ת השרשור
טוב אז לאחר התייעציות ומחשבות רבות הגעתי להחלטה שאני יעשה חיטוב וינסה לרדת כ8 קילו בחודשיים:🙁 כך שאני יהיה 95 קילו ומשם נראה איך אני יראה ועל איזה אחוז שומן אני יהיה..
היום שוקל 103:s85:

התקדמות אדירה. לא כ"כ משנה מה אחוז השומן המדויק שלך בשלב זה, העיקר שאתה יודע שצריך לחטב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית