ייעוץ מתאמן במשך חודש, אבל המשקל נשאר אותו דבר. מה הפירוש?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
שלום,
לפני כחודש חזרתי להתאמן כמו שצריך (לאחר שנה ללא אימונים)- תוכנית AB חיטוב מהפורטל.
אני מקפיד 4 פעמים בשבוע, חברים שלא יודעים שאני מתאמן שאלו אותי אם התחלתי להתאמן כי רואים שינוי בחזה, בינתיים עולה יפה במשקלי עבודה ומשתדל לשלב 40 דק' אירועים פעמיים-שלוש בשבוע.

הבעיה היא שאני עדיין שוקל 76 ק"ג, כמו ששקלתי לפני שהתחלתי להתאמן.
האם זה קורה בגלל שמצד אחד אני עולה במסת שריר (=עליה במשקל) ומנגד עושה אירובי (=ירידה במשקל) ולכן המשקל נשאר כמו שהוא ?
או שמשהו בצורת האימונים\תזונה שלי לא נכון?

• פותח/ת השרשור
אין,אולי זה יסתדר שיהיה לך יותר שריר ופחות שומן בעתיד זה פחות יבלוט

מאחר ואני בקושי מצליח להרים 20 ק"ג בכל צד, כנראה החזה זה לא הצד החזק שלי, ככה שסביר להניח שהיום אין שם יותר מדי שריר.

ממליץ לי כרגע להמשיך לעשות אירובי בסביבות ה-4 פעמים בשבוע (40 דק' כל פעם) ?
(עד היום לצערי זה לא יצא לפועל, הספקתי משהו כמו פעמיים בשבוע אירובי ו-4 פעמים אימון כוח במקרה הטוב.

כי הגוף לא מתאושש טוב בתקופת דיאטה, בגירעון קלורי.
תראה לדוגמא את המאמר:
http://www.kilogram.co.il/2188/אימוני-משקולות-בחיטוב-חלק-ב/
ממליצים שם להוריד את הנפח לשני שליש מהנפח שבתקופת מאסה.
בתכלס, "4 אימונים זה יותר מדי לחיטוב" זה סתם כלל אצבע שלי, יכול להיות שיהיו אנשים שיתאמנו כך וכן יתאוששו. אני יודע מנסיוני שהאימונים הלכו הרבה יותר טוב עם 3 פעמים בשבוע, אימונים קצרים (ארבעה תרגילים לאימון, שלושה סטים לתרגיל) בעצימות מקסימלית.

רק עכשיו ראיתי...
אני למדתי על בשרי שחיטוב ומסה הם בגדול רק משחק של תזונה, האימונים אינם נבדלים בהרבה. מובן שיש הבדלים, אבל התזונה היא מילת המפתח (עבורי לפחות). ולגבי התאוששות, הכול תלוי בכמה אתה יכול להקדיש זמן. אני מורה בחופש, אז יש לי כל הזמן שבעולם לישון איזה שעה לפני האימון ולבוא ברבאק

אם יש לך אפשרות לישון 20 שעות ביממה, זה סיפור אחר. לגבי בנאדם שבמסגרת, ההתאוששות נפגעת באימון כזה.

בכלל, אני לא מאמין בעבודה של מעבר ל-3 פעמים בשבוע, בשום תקופה.

מאחר ואני בקושי מצליח להרים 20 ק"ג בכל צד, כנראה החזה זה לא הצד החזק שלי, ככה שסביר להניח שהיום אין שם יותר מדי שריר.

ממליץ לי כרגע להמשיך לעשות אירובי בסביבות ה-4 פעמים בשבוע (40 דק' כל פעם) ?
(עד היום לצערי זה לא יצא לפועל, הספקתי משהו כמו פעמיים בשבוע אירובי ו-4 פעמים אימון כוח במקרה הטוב.
תוריד ל3 אימוני כוח בשבוע בעצימות גבוהה ונפח נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית