הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת עזרה בנוגע לקלוריות

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
כרגע אני עובד בעבודה שתובעת ממני הרבה קלוריות אני מנסה להכניס הרבה
בסביבות ה4800 קלוריות ביום..
אני חוזר ללימודים בקרוב האם אני אצטרך אותה כמות קלוריות גדולה?
אני שוקל 85-6 בערך וגובה אותו הדבר כמו המשקל...
כרגע החלבון שלי עומד על 250 בערך.. ופחמימה על 450...
לפי הBMR אני שורף 2000 במנוחה... האם 4000 קלוריות יספיקו לי די והותר? שאני מגיע לבית ספר הכוונה...
כי חוץ מלאאכול ולהתאמן אני לא עושה הרבה אני לא רץ, אז אין שריפת קלוריות משמעותית חוץ מה2000 של המנוחה...
תודה רבה לעוזריפ 😃

---------- התגובה התווספה ב 21:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:44 ----------

וכמה חלבון ופחמימה לערך... ?
שוב תודה רבה רבה

לא הבנתי את הקטע של ה"גובה כמו המשקל"...
בכל מקרה, אין טעם בכל כך הרבה חלבון. זה סתם יקר ולא אפקטיבי. אם ה-BMR שלך הוא 2000, ה-RMR שלך בסביבות ה-2500 קלוריות, תוסיף לזה את האימון - תלוי בסוג ובעצימות אבל בהערכה גסה נניח שאתה שורף 3000 קלוריות.

אם המטרה שלך היא בסך הכל לתחזק את הגוף, ואתה אומר ש-5000 לא מעלים אותך במשקל/בא.ש., אז סבבה.
אם המטרה שלך היא לעלות במסה, תוסיף בהדרגתיות לתפריט הנוכחי שלך עוד כ-300~500 קלוריות ותעקוב אחר שינוי במשקל/א.ש.

בהצלחה.

אם תפסיק לעבוד עבודה פיזית ומפרכת למה שתמשיך לאכול כמו סוס??? אני במקומך הייתי אוכל בביתספר בערך 3000 קלוריות עם הרבה חלבון... דרך אגב זה נשמה קצת לא הגיוני שהBMR שלך הוא רק 2000 לפי הנתונים שלך אבל אם אתה אומר ... 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית