הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואטים ותכנית אימונים

ran1995

משתמש מתחיל
136
15
נק' מוניטין:
15
136
15
שלום
מה ההדבל אם אני יעשה 5 חזרות סקוואט או 12 חזרות
ומה עדיף כי אני שחקן כדורגל ?

ועוד שאלה..
איזה תוכנית אימונים הכי מומלצת לשחקני כדורגל (6 אימונים בשבוע + משחק) ואפילו יותר אני בתקופה יותר עמוסה ..

הייתי ממליץ לך לעשות סקוואטים כבדים
המון אנשים אומרים שזה שיפר להם את הטכניקה אבל עם זאת לא להעמיס על עצמך כי 6 אימונים ומשחק זה רצח

לא תוכל להתאמן יותר מידי בחדר כושר כי 6 פעמים בשבוע זה המון, תתחיל מפעם אחת בשבוע ותראה אם זה משפיע על האימוני כדורגל וכו'..

• פותח/ת השרשור
בסדר אני אמור להתאמן פעמיים בחדר כושר..
אבל השאלה היא איזה תוכנית והאם לעבוד על סיבולת שריר (מספר חזרות גבוה ) או יותר משקל ופחות חזרות

אין לי מושג מה 20 חזרות וכ'ו יתנו לך
אני שמעתי שאנשים מסקוואטים כבדים נהיו מהירים יותר ואז חזקים יותר (זה אתה גם צריך)

לדעתי אל תעשה שום 5x5 עם 6 אימונים בשבוע
אתה תגיע לאימונים גמור
תעשה 3x10 (יותר קל להתאושש מסט של 10 חזרות מאשר מסט של 5)
ושזה יהיה כל האימון רגליים שלך

לדעתי תתחיל מפעמיים בשבוע חדר כושר
וכמובן שתעבוד חופשי

אם ישלך תקופה בלי אימונים וכו קח את האימוני חדר כושר ברצינות ובתוכנית כמו ss תקפיץ את הסקוואט שלך, אבל בקצב טיפה יותר איטי מהתוכנית כי אני משער שאתה רוצה להשמין פחות (לא שיהיה לך בעיה להוריד אז במהירות עם 6 אימונים בשבוע חחח)
סקוואט+דדליפט גבוהים (ויש עוד תרגילים), ישפרו לך את הכוח המתפרץ, את היציאה מהמקום ואפילו את המהירות.
אימוני כוח יעזרו מאוד בכדורגל.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית