הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ CJC 1295 + GHRP-6

Requiem

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
צהריים טובים לכולם,

בקרוב אני מתחיל סייקל(אם אפשר לקרוא לזה ככה) של CJC 1295 (בלי DAC) וGHRP-6.
כמובן שעשיתי שיעורי בית אבל בקשר לפפטידים כולם סותרים את כולם ואין באמת מידע שהוא יותר מדי מהימן בנושא הזה. בקשר לGHRP-6 אני כן סגור על איך לקחת ולמה אך בנוגע לCJC יש כל מיני אסכולות שעשו לי בלגן בראש. חלק אומרים כל יום אחד עם הGHRP וחלק אומרים פעם בשבוע וחלק פעמיים בשבוע וחלק כל יום. הבנתי שהמחזור חיים שלו הוא בין 6-8 ימים אז ממה שאני מבין פעם בשבוע אמור להספיק אבל אני לא סגור על כמה מיקרוגרם, ובגלל זה אני פונה ל"תותחים הכבדים" פה כדי שיעזרו לי.

קצת נתונים:
בן 23
שוקל 72-73~
אחוז שומן 14-15%
על 1.70 גובה
אודה לעזרתכם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לך עבר בחומרים יש מצב אתה מעלה תמונה

עבר רק עם GHRP-6 שהתאהבתי בו לתקופה מסויימת בגלל הקיק שהוא נותן לתאבון

כן אני אעלה תמונה כשאני אעלה למחשב שלי אני כרגע לא נמצא בבית

• פותח/ת השרשור
אני צריך לפרסם 10 הודעות עד שאני יוכל לפרסם לינק אז תנו לי להספים פה קצת

---------- התגובה התווספה ב 19:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:35 ----------

אני צריך לפרסם 10 הודעות עד שאני יוכל לפרסם לינק אז תנו לי להספים פה קצת
111

---------- התגובה התווספה ב 19:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:36 ----------

אחרי ההספמה הקצרה ב OFF TOPIC:
http://imageshack.us/photo/my-images/594/29042011185.jpg/

זאת תמונה מלפני 3-4 חודשים מאז שמרתי על נייטרלי והתחטבתי קצת עכשיו אני על 72-73~

יש פה מישהו עם ניסיון בCJC ?

אני חושב שבילבלו לך את המוח בכל מה שקשור לנושא. בלי להכנס לפרטים כי אין כח עכשיו.

100mcgX3 של GHRP6 ו CJC על הבוקר חצי שעה לפני האוכל לאחר האימון (יש לצרוך שייק או ארוכה חצי שעה לאחר הזריקה) וחצי שעה לפני השינה. זה הפרוטוקול.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבילבלו לך את המוח בכל מה שקשור לנושא. בלי להכנס לפרטים כי אין כח עכשיו.

100mcgX3 של GHRP6 ו CJC על הבוקר חצי שעה לפני האוכל לאחר האימון (יש לצרוך שייק או ארוכה חצי שעה לאחר הזריקה) וחצי שעה לפני השינה. זה הפרוטוקול.

תודה על התגובה עדי,

הבנתי שגם אפשר לעשות את זה ב2 זריקות ליום (אך התוצאות יהיו פחות טובות), אם אכן אני עושה את זה ב2 זריקות ביום, 200מק"ג של GHRP ו100מק"ג של CJC יספיקו? (לאחר אימון ובערב)

כמו כן האם אני יכול לשאוב את שני החומרים באותה מחט? ז"א לשאוב קודם את הGHRP ואחר כך את הCJC ולהזריק במכה אחת או שעדיף להזריק פעמיים כל חומר בנפרד?

תודה על התגובה עדי,

הבנתי שגם אפשר לעשות את זה ב2 זריקות ליום (אך התוצאות יהיו פחות טובות), אם אכן אני עושה את זה ב2 זריקות ביום, 200מק"ג של GHRP ו100מק"ג של CJC יספיקו? (לאחר אימון ובערב)

כמו כן האם אני יכול לשאוב את שני החומרים באותה מחט? ז"א לשאוב קודם את הGHRP ואחר כך את הCJC ולהזריק במכה אחת או שעדיף להזריק פעמיים כל חומר בנפרד?

אתה יכול. לדעתי פעמיים ביום למטרות שלך זה מעט מדי. 200מקג פעמיים ביום יהיו פחות יעילים מ 100מקג שלוש פעמים ביום מפני ש 100מקג יביאו לריווי מלא של הרצפטורים וכל מינון מעבר לזה יהיה יעיל ב 50% בלבד. אז חבל על החומר. וכן אתה יכול לערבב את שני החומרים במזרק אחד.

• פותח/ת השרשור
שני דברים שונים לחלוטין

כן מה הקשר טסט בכלל

בכל אופן עדי האם לשני הפפטידים האלו יש השפעה על זמן התאוששות? חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא. אני כרגע בתוכנית כוח שבניתי לעצמי (סוג של AB אבל עם דדליפט סקוואט פרס וכו') האם אני יכול להתאמן כל יום?

כן מה הקשר טסט בכלל

בכל אופן עדי האם לשני הפפטידים האלו יש השפעה על זמן התאוששות? חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא. אני כרגע בתוכנית כוח שבניתי לעצמי (סוג של AB אבל עם דדליפט סקוואט פרס וכו') האם אני יכול להתאמן כל יום?
היתרון של GHRP בא לידי ביטוי לאורך זמן כלומר ככל שתשתמש בו יותר לאורך זמן ככה התוצאות יהיו טובות יותר. עם תתאמן עצים כל יום אתה עדיין יכול להכנס ל OT ההשפעה של החומר היא איטית יותר זה לא כמו אנבוליים שהם חוסמים תהליכים קטבוליים בדרכים שונות (חסימה של גלוקוקוסטרואידים)
עם פפדטידים ההשפעה לוקחת יותר זמן.
זה עוזר להתאוששות זה כן אבל קח את זה בערבון מוגבל מאוד.

סליחה שאני מתערב ככה באשכול אבל למה פפטידים וטסט זה שני דברים שונים לגמרי?
זה כמו שמן ומים אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית