הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss-גיל 13.5

powerliftergod

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
אני עוד חודשים בן 14 אני יכול להתחיל ss ?
קראתי מאמרים ואני ילך לאימון ניסיון שבוע הבא..

כן
רק תעלה טכניקות שלך לפורום כדאי שנוכל לתקן אותך שתעשה את זה נכון ולא תיפצע

כל עוד תאכל כמו שצריך,תשמור על טכניקה נכונה,ותישן טוב
לא.
למרות שנראה לי שזה מישהו שבא להסתלבט אני יענה לך ברצינות
כבר הראו שאימונים לילדים קטנים זה אפשרי וזה ש"צריך להכינס לחדכ מגיל 16 למה אם לא תפגע בעצמות" זה חרטא. יש המון שלא יאמינו לך וינסו לעצור אותך
בסופו של דבר תעשה מה שטוב לך
כל עוד תעשה הכל לפי הספר
לא יקרה לך כלום

אתה יכול
שים לב שההתקדמות במשקלי עבודה שלך תהיה איטית יותר בשלב שלפני הגדילה (כל אחד זה יוצא גיל אחר בסביבות 13~)
תקפיד יותר על טכניקה ואל תעלה משקלי עבודה אם היא לא מושלמת
תעלה סרטונים לביקורת

בטח, אם הייתי יודע מה זה SS בגיל 13 הייתי מתחיל כבר אז, אנשים פה בפורום יעזרו לך עם שיפור הטכניקה - שזאת צריכה להיות המטרה שלך. בהצלחה 😃

חחחח בהצלחה גבר
אם קראתה כבר על התוכנית אז אתה בטח כבר יודע שההתקדמות היא 5 בסקוואט, קצת יותר בדדליפט ו2.5 בכל השאר כל אימון במשך שלושת השבועות הראשונים ואז חותכים בחצי

אני במקומך הייתי חותך את ההתקדמות בחצי כבר בתחילת התוכנית, כי אתה צעיר ושוקל מעט יחסית.
גם אל תתחיל כבד מידי בשביל להרגיל את הגוף שלך לעלייה במשקלים ושלא תתקע מהר מידי.
בעיקרון תוך ארבעה חודשים פחות או יותר תגיע למשקלים מכובדים מאוד.

חחחח בהצלחה גבר
אם קראתה כבר על התוכנית אז אתה בטח כבר יודע שההתקדמות היא 5 בסקוואט, קצת יותר בדדליפט ו2.5 בכל השאר כל אימון במשך שלושת השבועות הראשונים ואז חותכים בחצי

אני במקומך הייתי חותך את ההתקדמות בחצי כבר בתחילת התוכנית, כי אתה צעיר ושוקל מעט יחסית.
גם אל תתחיל כבד מידי בשביל להרגיל את הגוף שלך לעלייה במשקלים ושלא תתקע מהר מידי.
בעיקרון תוך ארבעה חודשים פחות או יותר תגיע למשקלים מכובדים מאוד.

שקודם כל ילמד טכניקה,זה הרבה יותר חשוב,לא נראה לי שהוא יודע מה המשקל שלו בסקוואט ..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, טכניקה של בנץ וסקוואט תרגלתי אבל אני עובר מכון כנראה ואני הולך לבדוק אותו מחר...
לא הבנתי אבל בכמה בסוף אני מעלה..?

נערך לאחרונה:
תעלה סרטון של הסקוואט
המון חושבים שהם עושים טכניקה נכונה
תעלה ותראה איפה את עומד במחינת משקל ותתחיל להעלות מידי אימון

• פותח/ת השרשור
;susss- כן אני ימדוד מחר אני עושה אימון ניסיון בOne-מכון כושר בעפולה
אני מקווה להצליח ותודה רבה לך אחי מה זה עזרת לי :🤘

• פותח/ת השרשור
😃 סוויטבמבה? נראלך שהוא יתן לי לעשות ss תוך כמה אימונים?
כי אמרו לי שהמאמנים שם ליצנים, הוא שפשוט להפגין נוכחות ולא להקשיב להם ?

😃 סוויטבמבה? נראלך שהוא יתן לי לעשות ss תוך כמה אימונים?
כי אמרו לי שהמאמנים שם ליצנים, הוא שפשוט להפגין נוכחות ולא להקשיב להם ?

גם לי בהתחלה עשו בעיות אבל תגיד שאין בעיה ותסכים איתם ואחרי זה תמשיך לעשות כמו שעשית. אבל יש סיכוי שלך יעשו יותר בעיות כי אתה קטן יותר. אבל אל תדאג תוך כמה זמן אף אחד כבר לא יפריע לך (אני סופסוף הגעתי למצב שאף אחד לא מפריע לי ועד עכשיו תמיד בא אלי משהו לפחות פעם באימון)

• פותח/ת השרשור
יצא חרא,... חרא מאמנים אני לא נרשם.. אני יחסוך כסף גם מעיפים לי תשולחן והמחשב אז אולי היה מקומם לכונן ולספה, מתח כבר יש.. :
המאמנת פגעה בכבוד של הסקוואט היא ניסתה ללמד אותי חצי אבל אני אמרתי לה שיותר בריא ויותר טוב לשבור מקביל..
👉👌👉👌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית