הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חודש בתכנית SS

KickerBlitch

משתמש מתחיל
30
2
נק' מוניטין:
2
30
2
היי חברים,חזרתי להתאמן לפני חודש אחרי תקופה ארוכה בלי אימונים (הייתי מתאמן כמעט שנה רק משקל גוף ועושה המון אירובי,חצי שנה לא התאמנתי בכלל עד עכשיו)
החלטתי להתחיל עם SS כדי להגיע למשקלי עבודה נורמלים אחת ולתמיד,אבל לא קראתי את הספר ויש לי כמה שאלות דיי כלליות
לגבי טכניקת הביצוע של התרגילים אני בסדר גמור,היו לי הרבה סשנים של חצי שנה-שנה בחדר כושר מגיל 14 בערך (עכשיו בן 23)
אני 1.89 על 84-87 ק"ג
התחלתי לפני חודש;
בנץ' פרס-40 קג
סקוואט-40 קג
דדליפט 45 קג
פרס 25 (מוט ו2 פלטות של 2.5)

השתדלתי להעלות משקל מאימון לאימון ולאכול כמו שצריך,אני רוצה קודם כל לשאול אם ההתקדמות שלי תקינה\איטית\מהירה לדעתכם?

אחרי חודש (בדיוק)
בנץ' פרס-65 ק"ג (באימון הקרוב 70)
סקוואט 70 (באימון הקרוב 75)
דדליפט-80 (לדעתי אעשה עוד פעם את המשקל הזה,הטכניקה קצת התפקששה לי בחזרה השלישית עד החמישית)
פרס-43

אני מבצע את התכנית בצורה הזאת-
A
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח 3XMAX (בקרוב מתחיל לעשות עם משקל,התחלתי בלי יכולת לעלות חזרה אחת לכמעט 8 נקיות כל סט)

B
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
דדליפט 1X5

***עכשיו שאלה,באימון B זה תמיד מרגיש לי גיהנום לעשות את ההדליפט כשאני מתחיל את האימון עם סקוואט במשקל שהוא חדש לי,כדאי באימון B לקצץ את המשקל של הסקוואט ולתת דגש לדדליפט?
זה בסדר שעכשיו (אחרי חודש בתכנית) אני אוסיף בחלק A של התכנית תרגיל אחד עם 3 סטים כפול 6 חזרות ליד אחורית ובB אותו הדבר ליד קדמית?
אם אני רוצה לשלב גם מקבילים,באיזה אימון כדאי להכניס אותם?
מתי אני צריך להאט את קצב ההתקדמות שלי במשקלים?
תודה רבה רבה חברים

כדאי באימון B לקצץ את המשקל של הסקוואט ולתת דגש לדדליפט?
לא
זה בסדר שעכשיו (אחרי חודש בתכנית) אני אוסיף בחלק A של התכנית תרגיל אחד עם 3 סטים כפול 6 חזרות ליד אחורית ובB אותו הדבר ליד קדמית?
לא
שתי השאלות הלאה מיותרות. בחרת לעבוד עם תוכנית, לך איתה עד הסוף. זאת תוכנית שהוכיחה את עצמה כאיכותית רצח, ואתה לא איזה מקצוען או משהו, למה להתחכם?
אם אני רוצה לשלב גם מקבילים,באיזה אימון כדאי להכניס אותם?
לא קריטי, תוסיף איפה שנוח לך.
מתי אני צריך להאט את קצב ההתקדמות שלי במשקלים?
כשהמוט עולה בקצב איטי יותר מהרגיל.
תקרא (ואם קראת כבר תקרא שוב) את המאמר בקילוגרם, מפורט שם הכל, כולל תשובות לשאלות ששאלת. ובמקומך לא הייתי כל-כך בטוח בטכניקה, גם מתאמנים מתקדמים צריכים עזרה מידי פעם עם הטכניקה, קל וחומר מתאמן מתחיל.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית