הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט ניטראלי...

• פותח/ת השרשור avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

משתמש מתחיל
96
0
נק' מוניטין:
0
96
0
אני עכשיו עומד לסיים את המאסה...
לפני החיטוב הבנתי שצריך לעבור לניטראלי...
אבל אין איזה הסבר מה בערך אמורים להיות הערכים..
מישהו יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות?

אין צורך ממשי לעשות נטראלי בין העלאה במסת השריר לחיטוב. אם היית עובר מחיטוב להעלאה במסת השריר היית צריך לעשות נטראלי אבל במצב שלך זה לא נחוץ. העיקרון הוא שאפשר לאבד שומן לאחר שאתה זמן רב במאזן קלורי חיובי (4-6+ חודשים רצוף), אבל זה לא תמיד עובד. לפעמים גם עושים מאזן קלורי נטראלי ויוצרים גירעון ע"י אימונים ולאט לאט יורדים יותר עם הגירעון הקלורי, אני חושב שהשיטה הזו עדיפה.
הערכים לא אמורים להיות שונים, החלוקה של המזון תהיה יחסית דומה והמשחק היחיד שיהיה לך זה בין פחמימות לשומנים. החלבון יהיה באזור ה 2 גרם לק"ג משקל וכל השאר בהתאם לאורח החיים, גנטיקה, ניסיון אישי וכדומה.

• פותח/ת השרשור
אין צורך ממשי לעשות נטראלי בין העלאה במסת השריר לחיטוב. אם היית עובר מחיטוב להעלאה במסת השריר היית צריך לעשות נטראלי אבל במצב שלך זה לא נחוץ. העיקרון הוא שאפשר לאבד שומן לאחר שאתה זמן רב במאזן קלורי חיובי (4-6+ חודשים רצוף), אבל זה לא תמיד עובד. לפעמים גם עושים מאזן קלורי נטראלי ויוצרים גירעון ע"י אימונים ולאט לאט יורדים יותר עם הגירעון הקלורי, אני חושב שהשיטה הזו עדיפה.
הערכים לא אמורים להיות שונים, החלוקה של המזון תהיה יחסית דומה והמשחק היחיד שיהיה לך זה בין פחמימות לשומנים. החלבון יהיה באזור ה 2 גרם לק"ג משקל וכל השאר בהתאם לאורח החיים, גנטיקה, ניסיון אישי וכדומה.
תודה רבה...
אז אתה ממליץ שרק בימי אימונים אני אגיע למאזן שלילי ?
לפחות בתקופה הראשונה...

תודה אח שלי..
חח סליחה על כל השאלות אבל אני בתאכלס אמור לבנות 2 תפריטים עם גרעון של 500 קלוריות+-
חד ליום אימון ואחד ליום מנוחה לא?

ברמת העיקרון אתה אמור כי אתה במאזן קלורי שלילי גבוה יותר ביום של אימון
אבל.אתה לא תעשה את זה כי אתה לא משועמם וזה לא חובה
בנה תפריט אחד בהתחלה אני ממליץ עם מ-300 ואז תתחיל להוריד
תראה שבתפריט שלך יש מספיק חלבון
תיעזר בזה:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
זה יעזור לך לבנות תפריט כמו שצריך
שתסיים את בניית התפריט,תעלה אותו לפוסט הזה לבדיקה ותצטט אותי שאני אראה שהגבת לי
מצטער לפעמים אני לא שם לב אם הגיבו לי או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית