הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
חדש בפורום לא בתחום
אז ככה
לאחרונה מאוד מאוד מעוניין לעלות בכוח של מה שאני מרים

אשמח לשמע המלצות על איזה קריאטין לרכוש מאיזה סוג מה תחלס הוא עושה וכל מה שקשור

בתודה רבה מראש

קריאטין מונו, צריכה של 5 גרם ליום (כפית) זמני הצריכה לא משנים (בטן ריקה, אחרי אימון, לפני אימון , אחרי אוכל, לפני אוכל - הכל תקין)

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם

עכשיו את הקריאטין מונו הבנתי שצריך לשתות הרבה נוזלים ועם עקב הנוזלים הגוף מתנפח או עלול לעלות אחוזי שומן

ואיזה קריאטין מומלץ לקנות
כלומר חברה טובה שהמוצר שלה איכותי

קריאטין זה קריאטין החברות לא ממש משנות שיהיה משהו מוכר.
לגבי הנוזלים, קריאטין סופח נוזלים לשריר ולוקח לפעמים גם מאבירים פנימיים לכן יש לשתות הרבה מים בשימוש עם הקריאטין, אישית אני לא מהמגזימים עם הקריאטין (כמו "4 ליטר ביום") תשתה עד שהשתן שלך שקוף זה הכל. אחוזי שומן אתה לא תעלה כי אין קשר בין הנוזלים לאחוזי השומן מה שכן תראה הרבה יותר "מלא" ו"נוזלי" וזה סוג של אפקט ה "שומן".

• פותח/ת השרשור
בנוסף לקריאטין יש עוד תוסף הממולץ לעלאה משמעותית בכוח?
כמובן שמדבר על תוסף חוקי ומומלץ
ואשמח לקבל קצת מידע על אפדרין והשפעותיוו תודה מראש

• פותח/ת השרשור
סבבה קצת התסכלתי אמרו לי
אפדרין הבנתי טוב להורדת אחוזי שומן בתזונה ואימון מתאים
עכשיו אם אינני חובב אירובי (מבורך גנטיתחחח) אם אקח אפדרין אוכל נכון ואשנה תאימון לאימון של חיטוב
האפדרין יעזור בהורדת אחוזי שומן ויעזור לתת תוצאה
הרי ידוע שהגוף שורף שומן גם במנוחה אם זה מגביר מטובליזם או משהו בסגנון?

ואגב אשמח לשמע לעוד תוסף שיכול לעזור בכוח מלבד הקריאטין כמובן משהו מומלץ שעוזר משמעותית

אין משהו אחר שעובד,הרוב זה חרטות פסיכולוגיות.
וממליץ לך לקרוא את המאמר על האפדרין,לא להסתכל עליו,זה תרופה לכל דבר,לא משחק ילדים.

סבבה קצת התסכלתי אמרו לי
אפדרין הבנתי טוב להורדת אחוזי שומן בתזונה ואימון מתאים
עכשיו אם אינני חובב אירובי (מבורך גנטיתחחח) אם אקח אפדרין אוכל נכון ואשנה תאימון לאימון של חיטוב
האפדרין יעזור בהורדת אחוזי שומן ויעזור לתת תוצאה
הרי ידוע שהגוף שורף שומן גם במנוחה אם זה מגביר מטובליזם או משהו בסגנון?

ואגב אשמח לשמע לעוד תוסף שיכול לעזור בכוח מלבד הקריאטין כמובן משהו מומלץ שעוזר משמעותית
אירובי הוא רק כלי עזר לגירעון קלורי, אתה יכול לאכול פחות ולא לעשות אירובי.
בקשר לאפדרין כמו שאמרתי ואגיד שוב אם 100-200 קלוריו תביום זה מה שיעשה לך את זה, תהנה.

• פותח/ת השרשור
לא לרגע התכוונתי לקחת אפדרין ללא אירובי
פשוט אמרתי אני בן אדם שלא צורך אירובי כמעט בכלל ועדיין אחוזי השומן שלי נמוכים.
אז שאלתי בגדול אם יש באפדרין מן התערבות במטובליזים
הרי כמו שידוע הגוף "שורף" שומן במנוחה מאמצים אירובים מזרזרים את קצב חילוף החומרים ואז הגוף "שורף"
טוב יותר בתקופה של פעילות אירובית
ושאלתי היתה שאם אפדרין ישפיע על קצב חילוף חומרים או מן השפעה מטובליזית בגוף בזמן הלקחיחה אם תפריט תזונה מתאים ואימון בעצימות המתאימה ללא אירובי עדיין תיהיה מן השפעה חיובית
אגב הנ"ל כבר ענה לי פשוט פה קצת חידדתי את שאלתי וכוונתי למי שלא הבין

אירובי הוא רק כלי עזר לגירעון קלורי, אתה יכול לאכול פחות ולא לעשות אירובי.
בקשר לאפדרין כמו שאמרתי ואגיד שוב אם 100-200 קלוריו תביום זה מה שיעשה לך את זה, תהנה.
מה שלדעתי עושה את האפדרין+קפאין לשווה הוא לא ה"200 100 קלוריות ביום ,אלא המרץ! ופחות רצון למתוקים (זה עושה את ההבדל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית